Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכסה מנוע C1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי היום C1 שנת 2011.

לא מצאתי ספר רכב, השאלה שלי היא איך אני מרים את מכסה המנוע?

לא ראיתי שום ידית בתוך הרכב ולא מחוצה לה

תודה

פורסם

להגיד את האמת, גם לי לקח קצת זמן למצוא את הידית שנמצאת בפנים האוטו, את הפדיחה עשיתי באולם תצוגה של פיג'ו סיטרואן.

היא באמת לא נגישה בצורה אינטואיטיבית כמו שאר הידיות.

Polo 2012

פורסם

ידעת פתיח, מכסה מנוע לא אמורה להיות נגישה אינטואיטיבית, כי היא לא חלק ממנופים או ידיות, אותם הנהג מתפעל תוך כדי נהיגה.

פורסם

התכוונתי לומר שהיא לא בדיוק במקום שאתה מצפה לו כמו בשאר הרכבים.

במקרה של C1 הוא קצת מתחבא, במקרה של סיוויק למשל הוא די בולט.

Polo 2012

פורסם

יש רכבים, בהם ידית פתיחת מכסה מנוע נמצאת בתא הכפפות, יש רכבים בהם היא ממש מתחת לגלגל ההגה, יש רכבים ללא ידית בכלל-פותחים מכסה מנוע עם מפתח התנעה מבחוץ.

פורסם

לפעים יש דברים מוזרים - אני לא מצאתי את הידית במאזדה 3 דגם 2010. אחרי חקירה ממושכת, שכללה קריאה בספר הרכב והתיעצות בפורום נכבד זה, התיאשתי והזמנתי את הנציג הטכני של חברת הליסינג - התברר כי המתקין שהתקין אזעקה או משהו כזה ברכב הוציא את הידית ממקומה והניח אותה על מעין מדף שקיים בצידו הנסתר של החלק התחתון של ה-dashboard. הנציג - שכנראה כבר התנסה בכגון אלה - שלח יד למקום הנכון, שלף את הידית והחזירה למקומה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם כבר התחלנו עם הסיפורים האלו:

כשפורד פוקוס הייתה חדשה בארץ, חבר שלי סיפר לי את הסיפור הבא:

הייתה לו פוקוס חדשה, לאחר הקניה הכניס אותה למתקין אזעקות, אמרו לו להגיע לאחר כמה שעות לאסוף את הרכב.

הגיע בסוף היום, שואל-סיימתם?

- לא, עוד לא התחלנו...

- מה קרה?

- לא מוצאים את הידית לפתיחת מכסה מנוע :roll:

1.jpg

• תוכן חדש...