Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש אצלי ברכב כמה שריטות קטנות, אבל עמוקות על הדלת. הייתי במוסך של הסוכנות שלי אצל פחח והוא אמר שאי אפשר להסיר אותן עם פוליש וצריך לצבוע את כל הדלת. הוא אמר לי לא לגעת בזה בכלל. אני לא כל כך בוטח בו, כי הוא הסתכל מרחוק, בערך שתי שניות, כאשר צריך להתאמץ בשביל לראות אותן ועוד בזוית מסויימת. אז יש לי כמה שאלות:

1. אם הרכב חדש ובאחריות, אני מבין שפחחות לא כלולה באחריות. אבל האם המחיר של עבודות פחחות/צביעה יהיו יותר זולות באחריות, מאשר במוסך רגיל?

2. במידה והוא צודק ואי אפשר להסיר אותן לגמרי עם פוליש, האם ניתן לפחות לטשטש אותן עם פוליש ווקס? לי הוא אמר לא לגעת בזה בכלל, כאילו אפשר להחמיר את המצב אם אני אנסה לשים קצת פוליש. אבל האם פוליש ווקס יכולים קצת לטשטש את השריטות, ז"א לשפר קצת את המצב?

פורסם
יש אצלי ברכב כמה שריטות קטנות, אבל עמוקות על הדלת. הייתי במוסך של הסוכנות שלי אצל פחח והוא אמר שאי אפשר להסיר אותן עם פוליש וצריך לצבוע את כל הדלת. הוא אמר לי לא לגעת בזה בכלל. אני לא כל כך בוטח בו, כי הוא הסתכל מרחוק, בערך שתי שניות, כאשר צריך להתאמץ בשביל לראות אותן ועוד בזוית מסויימת. אז יש לי כמה שאלות:

1. אם הרכב חדש ובאחריות, אני מבין שפחחות לא כלולה באחריות. אבל האם המחיר של עבודות פחחות/צביעה יהיו יותר זולות באחריות, מאשר במוסך רגיל? אלא אם כן מאוד אוהבים אותך במוסך, המחיר יהיה רגיל.

2. במידה והוא צודק ואי אפשר להסיר אותן לגמרי עם פוליש, האם ניתן לפחות לטשטש אותן עם פוליש ווקס? לי הוא אמר לא לגעת בזה בכלל, כאילו אפשר להחמיר את המצב אם אני אנסה לשים קצת פוליש. אבל האם פוליש ווקס יכולים קצת לטשטש את השריטות, ז"א לשפר קצת את המצב?

פוליש רב שלבי קרוב לוודאי יעזור בטשטוש ואולי אפילו בהעלמה מלאה של השריטות, הכל תלוי עד כמה השריטה חדרה לצבע, ומי מבצע את הפוליש. קח בחשבון שפוליש זה כנראה בין העבודות הבודדות בתחום הדיטיילינג שלא מומלץ לעשות ללא ידע או נסיון קודם.

אם תרצה פנה אליי בפרטי, ואפנה אותך לדיטיילר מקצועי שיבחן את השריטה ויגיד לך אם ניתן לדעתו להסיר אותה בעזרת פוליש, כמו כן יתן לך הצעת מחיר.

פורסם

העניין הוא שכבר קניתי GPS של אופטימום. הוא כולל פוליש עדין, גלייז ואוטם צבע. חשבתי שעם שילוב כזה, גם בלי נסיון אפשר לשפר את המצב. העיקר שזה לא יזיק. לא מזמן העלתי תמונות של השריטות ולא קיבלתי פה תשובה לגבי חומרת המצב.

זה כמה שריטות קטנות. אני לא חושב שיש צורך לנסוע רחוק במיוחד בשביל כמה שריטות קטנות. לכן שאלתי אם ניתן לטשטש או להסיר אותן לבד. כי במוסך נאמר לי בכלל לא לגעת בזה ורק צביעה של הדלת תעזור.

פורסם

מהתמונות קשה לי להבין. תתחיל מלנקות טוב את האיזור עם דיגריזר. אתה יכול לנסות לטשטש את האיזור עם נייר מים עדין (2500+) ואח"כ פוליש גס עם מכונה.

אם אין לך מכונה או גישה למכונה, תנסה על אחת השריטות פוליש עם חתיכת צמר גפן (לנקות את האיזור לפני ואחרי) בלי נייר המים. אם זה לא עוזר, תוותר. חבל על הצביעה וההתעסקות אם לא רואים את זה כל כך.

פורסם

בתמונות השריטות נראות גדולות, בגלל שצילמתי ממש מקרוב, אבל במציאות, אורך של כל אחת קטן מסנטימטר והן אחת מתחת לשניה.

מה זה דיגריזר?

פורסם
בתמונות השריטות נראות גדולות, בגלל שצילמתי ממש מקרוב, אבל במציאות, אורך של כל אחת קטן מסנטימטר והן אחת מתחת לשניה.

מה זה דיגריזר?

קשה להכריע על פי תמונה, אבל אם אני לא טועה השריטות לא עמוקות כל כך ופוליש מקצועי יטשטש אותן כמעט לגמרי.

דיגריזר זה סוג של מסיר שומנים, לכלוך קשה, פיח, וכו.

החומרים משתנים בהרכבם מחברה לחברה, יש כאלו חזקים מאוד שלא מומלץ להשתמש בהם על גאנטים צבועים או עם כרום, ויש כאלה עדינים יותר שיכולים לשמש למגוון רחב יותר של שימושים.

לאיזה שימוש אתה צריך דיגריזר?

אמליץ לך על מוצר ספציפי, יש 2-3 מדהימים!

פורסם
פוליש רב שלבי קרוב לוודאי יעזור בטשטוש ואולי אפילו בהעלמה מלאה של השריטות, הכל תלוי עד כמה השריטה חדרה לצבע, ומי מבצע את הפוליש. קח בחשבון שפוליש זה כנראה בין העבודות הבודדות בתחום הדיטיילינג שלא מומלץ לעשות ללא ידע או נסיון קודם.

אם תרצה פנה אליי בפרטי, ואפנה אותך לדיטיילר מקצועי שיבחן את השריטה ויגיד לך אם ניתן לדעתו להסיר אותה בעזרת פוליש, כמו כן יתן לך הצעת מחיר.

אם בשריטה אתה רואה את הצבע הלבן כלומר הגעת לייסוד של הצבע ואין מה לעשות...

אם אתה רואה שריטה שקופה זאת אומרת שהלכה למעלה נישרטה ואפשר לעשות תיקון

ברחוב סלמה בת"א יש חנות צבעים "ברק" הוא מוכר משהו כמו פוליש עם ריח של נפט אתה מורח על האוטו וזה עובד פיקס, מוריד שריטות קשות בלכה ונותן שיכבה הגנה לאוטו, כשיורד גשם אתה רואה איך המים מחליקות מהאוטו...

פורסם

לאיזה שימוש אתה צריך דיגריזר?

אמליץ לך על מוצר ספציפי, יש 2-3 מדהימים!

פשוט הבחור לפני זה כתב לנקות את המקום עם החומר הזה. לכן שאלתי מה זה.

• תוכן חדש...