Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ובוקר טוב, בקרוב הגיע הזמן להחליף רצועת טיימינג אצלי באוטו ( סיאט איביזה 2005 1.4 ידני ספורט דגם מנוע BBZ )

רציתי לדעת מה בדיוק צריך ומומלץ להחליף?

רצועה, מותחן וכו׳

אני פשוט לא כל כך בקיא בנושא,

ותודה ויום טוב.

פורסם

חסרים קצת נתונים:

1. כמה ק"מ עבר הרכב ?

2. כמה זמן הרכב אצלך, ואיזו יד אתה ? (אם ראשונה - תוכל בקלות לענות גם על שאלה 3).

3. האם ידוע לך על החלפת טיימינג בעבר (מגובה במסמכים המאשרים עבודה זו) ? אם כן - מתי ? (זמן + קילומטראז')

alfa 156 2.5.

פורסם

יד שלישית 120,000 קילומטר רצועה הוחלפה לפני 3 שנים ב 90,000 קילומטר שלמיטב הבנתי צריך להחליף כל 90,000 קילומטר או 3 שנים, הרכב אצלי 4 חודשים.

אני מקווה שהבאתי לכם את כל הפרטים.

פורסם

חבר, נראה לי שזה קצת מוקדם מדי לטיימינג. 3 שנים ו 30 אלף ק"מ זה לגמרי אמצע החיים של רצועה ומותחנים מקוריים.

באוטו שלי - סיאט שנת 2000 החליפו טיימינג בדיוק לפני 3 שנים ו 55 אלף ק"מ ואני די בטוח (טפו טפו טפו) שרצועה שהוחלפה במוסך מורשה אמורה להחזיק קצת יותר מזה.

פורסם

אתה בטוח שהוראות היצרן אומרות כל 3 שנים?

אולי 5 או 6...

בכל זאת לדעתי אין שום סיבה להחליף את הרצוע.

אבל אם אתה כבר כל כך רוצה אז מחלפים לרוב את הרצוע + משאבת מים.

• תוכן חדש...