Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאתר תקלות 327 ELM

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה בעיה להזמין מחו"ל ב 13$ כמו כולם?

חוץ מזה - לאיזה מטרה, איזה רכב, מה בדיוק אתה מעוניין לעשות?

פורסם
אתה מתכוון שהסורק עולה 50-70 שקל ועוד 230-250 שקל מס פראיירים.

בנוגע למחיר, אתה צודק.

אבל כשאני הזמנתי אחד כזה "נפלתי" על אחד שלא עובד בכלל, וניסיתי אותו בשלוש מכוניות שונות

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

תודה לכל המגיבים

אני מעוניין בסורק הזה כדי לבדוק מאזדה שנת 94 ופונטו שנת 2005 , הונדה סיוויק 2009 אני עושה את זה למען חברים / בני משפחה

בקשר לקניות מeBay אז יש לי נסיון לא טוב איתם ...אספקה מאוחרת (חיכיתי הרבה זמן למשלוח ), איכות ירודה

השאלה אם זה אכן מגלה תקלות או רק סתם זורק נתונים ?

פורסם

אני חושב שהזמנתי מדיל אקסטרים וזה הגיע תוך שבועיים בלי בעיה.

בשילוב עם תוכנת TORQUE אפשר לזהות את כל התקלות שמעלות צ'ק אנג'ין. לפי קוד התקלה אפשר בקלות לחפש ברשת ולמצוא במה מדובר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

איך זה עובד בדיוק? אני מחבר את הסורק לרכב, ואז עם זה למחשב נייד חיבור USB

ואז איפה התוכנה?? או שזה בא בדיסק?

נשמע טוב...

as i walk through the valley of the shadow of death

פורסם

הסורק מתחבר עם בלוטות' (PIN 6789 בדר"כ) לסמארטפון שלך, שעליו מותקנת תוכנה כמו TORQUE (עולה כסף, אבל אפשר גם בחינם). באייפון צריך כבל (די יקר) אם אני זוכר נכון.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
הסורק מתחבר עם בלוטות' (PIN 6789 בדר"כ) לסמארטפון שלך, שעליו מותקנת תוכנה כמו TORQUE (עולה כסף, אבל אפשר גם בחינם). באייפון צריך כבל (די יקר) אם אני זוכר נכון.

אפשר לקבל מידע על הכבל הזה?

או שפשוט מחבר את זה לאוטו, ומהאוטו את הUSB

+ את התוכנה שעכשיו אני אחפש באיפון, תודה!!!

פורסם

חפשתי את התוכנה באיפון, אין שם את התוכנה..

שמתי לב שזה רק לאנדרואיד, יש תוכנה אחרת?

וגם האם שאני קונה את החיבור הזה, אז הוא מגיע עם דיסק?

פורסם
תודה לכל המגיבים

אני מעוניין בסורק הזה כדי לבדוק מאזדה שנת 94 ופונטו שנת 2005 , הונדה סיוויק 2009 אני עושה את זה למען חברים / בני משפחה

בקשר לקניות מeBay אז יש לי נסיון לא טוב איתם ...אספקה מאוחרת (חיכיתי הרבה זמן למשלוח ), איכות ירודה

השאלה אם זה אכן מגלה תקלות או רק סתם זורק נתונים ?

במאזדה לא תוכל להשתמש במכשיר הזה. כאמור, ברכב צריך להיות שקע OBD, ושקע כזה קיים רק בכלי רכב שיוצרו החל משנת 99'.

איך זה עובד בדיוק? אני מחבר את הסורק לרכב, ואז עם זה למחשב נייד חיבור USB

ואז איפה התוכנה?? או שזה בא בדיסק?

נשמע טוב...

המכשיר מגיע עם דיסק שיש בו כמה תוכנות לביצוע דיאגנוסטיקה. הדבר המומלץ לעשות הוא להעיף את הדיסק הזה לקיביניחוי ולהתארגן על אפליקציית TORQUE. יש חינמית ויש גם כזאת שעולה כסף (אבל בדרכים כאלה ואחרות בהחלט ניתן למצוא גם אותה בחינם).

חפשתי את התוכנה באיפון, אין שם את התוכנה..

שמתי לב שזה רק לאנדרואיד, יש תוכנה אחרת?

וגם האם שאני קונה את החיבור הזה, אז הוא מגיע עם דיסק?

טורק, כאמור, זה רק לאנדרואיד (וכאן צריך לבוא הפתגם שמדבר על הקשר בין אלה שאינם מתים לבין אלה שרוכשים אפל :twisted:).

לגבי שאר שאלותיך - ראה תשובותיי כמה שורות למעלה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...