Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני חדש כאן בפורום והייתי שמח אם תוכלו לעזור לי לרכוש את הרכב הראשון שלי. אז ככה, יש לי תקציב של כ 65000 ש״ח ואני מחפש רכב מיני/סופר מיני. פרמטרים חשובים: עדיפות לחדש או לפחות שנת 2012, ידני, חסכוני בדלק-חשוב ביותר, בטיחותי ואמין.

עכשיו, מחפירות שערכתי פה בפורום וקצת באינטרנט הבנתי שבהתאם לפרמטרים הללו הבולטות הן- פיג׳ו107, סיטרואן c1, פיאט פנדה וסוזוקי אלטו . כדי לצמצם אופציות אני נמנע מהפיאט- להבנתי אין לה שוק, ומהסוזוקי- לא בטיחותית.

דבר נוסף הוא שהייתי שמח אם בעלי הנסיון שבינינו יעזרו לי בו הוא באקט הרכישה- אני יודע שבגלל שזה סוף השנה היבואנים מתים להיפטר מהרכבים שבמלאי (כי ברגע שעוברת שנה רכבים שהם מחזיקים במלאי הופכים ליד שניה). לכן רציתי לדעת על מה ניתן להתמקח ועד כמה ניתן להוזיל את מחיר הקניה (הנחת סטודנט תופס?) במיוחד לאור העובדה שהיבואן הוריד את המחיר לידנית לפי מה שקראתי ל-60000!!

ולסיום- האם היבואן מאפשר לפרוס המחיר לתשלומים ללא ריבית-יש חיה כזאת???

חברים אני אשמח לכל פיסת מידע שברשותכם זו ההוצאה הכי גדולה שהייתה לי אי פעם... :/

פורסם

אתה צריך סקודה סיטיגו (Citygo) או סיאט מיי (mii). אלה הרכבים המושלמים בשבילך, יש בהם בדיוק את מה שאתה מחפש.

מחיר של בין 60 ל 70 אלף שקל בהתאם למנוע ורמת האבזור. יש שני מנועים: שניהם 1.0 ליטר עם 3 צילינדרים, אחד מפיק 60 כח סוס והשני - 75. זה נשמע כמו מעט אבל הרכב קל וכיוונו את יחסי העברה לעיר, כך שהוא צריך להיות זריז יחסית.

הרכב צריך להיות אמין בגלל שזה בסך הכל מנוע שלושה צילינדר בטור וגיר ידני, הכי בסיסי בעולם, בלי שום טריקים ושתיקים. ובכל מקרה יש אחריות של 3 שנים אאל"ט.

בנוגע לבטיחות - יש להן 5 כוכבי בטיחות עם רמת בטיחות של 89% למבוגרים.

הסקודה מעט יותר איכותית בפנים.

נ.ב

גם הפולסווגן אפ!, התאומה השלישית של שתי אלה, אמורה להגיע לשוק. התמחור צפוי להיות מעט גבוה יותר ולכן לא הצעתי אותה.

.Your average Notepad

פורסם

תשלומים ללא ריבית בדרך כלל מקבלים במבצעים, נסה הלוואה בבנק, לרוב היא תהיה משתלמת יותר, במיוחד אם לסוכנות יש הסכם עם הסניף שלך.

לעניין הדגמים, ממליץ לך לנסות גם את סיאט מי החדשה, קיה פיקנטו ודווקא לא לפסול את הפנדה, מדובר באחת המכוניות שמרגישות הכי איכותיות בקבוצה, היא מרווחת ונוחה ויש לא את תא הנוסעים הטוב בקבוצה לדעתי ובלי לכלול את הסקודה סיטי-גו וסיאט מי.

פורסם

ה"ספארק" של שברולט עשוייה להתאים לך- היא יפה, קטנה וחסכונית. אני לא יודע מה מכירה בשוק.

גם יונדאי I10 היא אופציה.

לדעתי, ניתן לפרוש לתשלומים חלק מהסכום, אבל צריך לבוא עם סכום מזומן גם.

פורסם
תשלומים ללא ריבית בדרך כלל מקבלים במבצעים, נסה הלוואה בבנק, לרוב היא תהיה משתלמת יותר, במיוחד אם לסוכנות יש הסכם עם הסניף שלך.

לעניין הדגמים, ממליץ לך לנסות גם את סיאט מי החדשה, קיה פיקנטו ודווקא לא לפסול את הפנדה, מדובר באחת המכוניות שמרגישות הכי איכותיות בקבוצה, היא מרווחת ונוחה ויש לא את תא הנוסעים הטוב בקבוצה לדעתי ובלי לכלול את הסקודה סיטי-גו וסיאט מי.

כבר ייבאו את הסיאט מי לארץ??

קיה פיקנטו לפי מה שהבנתי לא חסכונית 1:11

דווקא הפנדה עניינה אותי... יש לך נסיון איתה?

פורסם
הרכב צריך להיות אמין בגלל שזה בסך הכל מנוע שלושה צילינדר בטור וגיר ידני, הכי בסיסי בעולם, בלי שום טריקים ושתיקים. ובכל מקרה יש אחריות של 3 שנים אאל"ט.

אתה בטוח שיש להן 3 שנות אחריות?

VAG בארץ, אפילו דגמים יקרים מקבלים רק שנתיים אחריות (עצוב), ודווקא דגם זול יקבל 3 שנים אחריות? לא נשמע לי הגיוני במיוחד.

מה לגביי פז'ו 206+?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
ה"ספארק" של שברולט עשוייה להתאים לך- היא יפה, קטנה וחסכונית. אני לא יודע מה מכירה בשוק.

גם יונדאי I10 היא אופציה.

לדעתי, ניתן לפרוש לתשלומים חלק מהסכום, אבל צריך לבוא עם סכום מזומן גם.

לפי מה שאני יודע הספארק לא חסכונית בדלק... יש לך ניסיון על הרכב?

פורסם
אתה צריך סקודה סיטיגו (Citygo) או סיאט מיי (mii). אלה הרכבים המושלמים בשבילך, יש בהם בדיוק את מה שאתה מחפש.

מחיר של בין 60 ל 70 אלף שקל בהתאם למנוע ורמת האבזור. יש שני מנועים: שניהם 1.0 ליטר עם 3 צילינדרים, אחד מפיק 60 כח סוס והשני - 75. זה נשמע כמו מעט אבל הרכב קל וכיוונו את יחסי העברה לעיר, כך שהוא צריך להיות זריז יחסית.

בנוגע לבטיחות - יש להן 5 כוכבי בטיחות עם רמת בטיחות של 89% למבוגרים.

הסקודה מעט יותר איכותית בפנים.

גם הפולסווגן אפ!, התאומה השלישית של שתי אלה, אמורה להגיע לשוק. התמחור צפוי להיות מעט גבוה יותר ולכן לא הצעתי אותה.

נשמע מעניין הבעיה היא שאלו רכבים חדשים שרק נכנסו לשוק בארץ ואין לי מדד לגבי החסכוניות שלהן בדלק... אגב בהשוואה לסיטרואן c1 יש הצעות?

פורסם

דבר נוסף הוא שהייתי שמח אם בעלי הנסיון שבינינו יעזרו לי בו הוא באקט הרכישה- אני יודע שבגלל שזה סוף השנה היבואנים מתים להיפטר מהרכבים שבמלאי (כי ברגע שעוברת שנה רכבים שהם מחזיקים במלאי הופכים ליד שניה). לכן רציתי לדעת על מה ניתן להתמקח ועד כמה ניתן להוזיל את מחיר הקניה (הנחת סטודנט תופס?) במיוחד לאור העובדה שהיבואן הוריד את המחיר לידנית לפי מה שקראתי ל-60000!!

טעות בידיך. רכבים הופכים ליד שנייה ברגע שעוברת שנה מהרגע שהם הגיעו ארצה. כך שאם הגיעה אוניה של סיטרואן C1 בחודש נובמבר 2012, היא לא תהפוך ליד שנייה בינואר 2013 אלא רק בנובמבר 2013.

היבואנים לחוצים למכור לקראת סוף שנה כדי להציג תוצאות כספיות טובות אבל זה לא קשור לעובדה שמתחלפת שנה. אגב, השנה גם אתה צריך להיות לחוץ לקנות כי ייתכן שבשנה הבאה יעלה המיסוי והרכב ייתקרו משמעותית .

ולסיום- האם היבואן מאפשר לפרוס המחיר לתשלומים ללא ריבית-יש חיה כזאת???

כן, יש חיה כזאת. אבל צריך להסתכל על כל הדלתא ולא רק על אחוזי הריבית במימון. יכול להיות שאתה יכול לקבל הנחת מזומן מהיבואן, לקחת הלוואה עם ריבית גבוהה מהבנק וזה עדיין ישתלם לך בסך הכל. יכול להיות שכדאי לך לקנות את הרכב דרך חברת מימון (ליסינג פרטי) כי אתה יודע שבעוד שנתיים תרצה למכור את הרכב ולעבור לגור בדרום אמריקה.

כבר ייבאו את הסיאט מי לארץ??

קיה פיקנטו לפי מה שהבנתי לא חסכונית 1:11

השיווק של המיי מתחיל השבוע.

לא הבנת נכון לגבי הפיקנטו. זה נכון שצריכת הדלק שלה לא מבריקה, אבל 1:11 נשמע לי כמו נתון צריכת דלק של פיקנטו שגוררת פיקנטו נוספת.

לפי מה שאני יודע הספארק לא חסכונית בדלק... יש לך ניסיון על הרכב?

אתה לא יודע נכון. לספארק יש צריכת דלק די טובה ומנוע חזק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
טעות בידיך. רכבים הופכים ליד שנייה ברגע שעוברת שנה מהרגע שהם הגיעו ארצה. כך שאם הגיעה אוניה של סיטרואן C1 בחודש נובמבר 2012, היא לא תהפוך ליד שנייה בינואר 2013 אלא רק בנובמבר 2013.

היבואנים לחוצים למכור לקראת סוף שנה כדי להציג תוצאות כספיות טובות אבל זה לא קשור לעובדה שמתחלפת שנה. אגב, השנה גם אתה צריך להיות לחוץ לקנות כי ייתכן שבשנה הבאה יעלה המיסוי והרכב ייתקרו משמעותית .

כן, יש חיה כזאת. אבל צריך להסתכל על כל הדלתא ולא רק על אחוזי הריבית במימון. יכול להיות שאתה יכול לקבל הנחת מזומן מהיבואן, לקחת הלוואה עם ריבית גבוהה מהבנק וזה עדיין ישתלם לך בסך הכל. יכול להיות שכדאי לך לקנות את הרכב דרך חברת מימון (ליסינג פרטי) כי אתה יודע שבעוד שנתיים תרצה למכור את הרכב ולעבור לגור בדרום אמריקה.

השיווק של המיי מתחיל השבוע.

לא הבנת נכון לגבי הפיקנטו. זה נכון שצריכת הדלק שלה לא מבריקה, אבל 1:11 נשמע לי כמו נתון צריכת דלק של פיקנטו שגוררת פיקנטו נוספת.

וואו טוב לדעת הייתי בטוח אחרת.. הבנתי שיש גם איזו שהיא משמעות לחודש עליית הרכב לכביש.. אתה יודע במה מדובר?

כן ברור שאני אעשה תעדוף בין החלופות השונות.. אבל כל הסיפור של מימון או מזומן זה נטו מול סוכנות הרכב כן?

תראה כשהבנתי שאני הולך לקנות רכב הפיקנטי קרצה לי מאוד והייתי די נעול עליה.. ביקשתי מחבר (חבר טוב מאוד אגב ולא סתם מישהו שלא אכפת לו...) שימלא טנק דלק ימדוד כמה קמ נכנס עד שהטנק נגמר, ולאחר מכן שימלא שוב- יצא לו 280 קמ על 29 ליטר שזה מתחת ל 1:10.... אבל הוא טוען שהוא היה מאוד אגרסיבי עם הרכב (מדובר על צריכה משולבת)

אתה לא יודע נכון. לספארק יש צריכת דלק די טובה ומנוע חזק.

אגב יש נתוני צריכת דלק על המיי? מחיר? משהו?

כן אבל היא עדיין לא מגיעה לצריכה של ה c1 / 107 ובטח שלא למחיר של ה c1 ...

פורסם
אתה בטוח שיש להן 3 שנות אחריות?

VAG בארץ, אפילו דגמים יקרים מקבלים רק שנתיים אחריות (עצוב), ודווקא דגם זול יקבל 3 שנים אחריות? לא נשמע לי הגיוני במיוחד.

מה לגביי פז'ו 206+?

מה המחיר וצריכת הדלק? זה למעשה מה שמטה את הכף לקראת קניה או וויתור... כמובן שרצוי נתונים מהשטח ולא נתוני יצרן שלצערנו הרב לא עוזרים במיוחד...

פורסם

ראיתי את הmii וסיטיגו בסוכנות ואני ממש לא מסכים עם ההצהרה שהmii פחות איכותית מבפנים .

דווקא את הmii אהבתי יותר מבחינת פנים הרכב אך לדעתי הסיטיגו יותר יפה חיצונית.

פורסם

בוודאי, למיי יש סמל של סיאט מקדימה ול-C1 יש סמל של סיטרואן מקדימה.

ובנימה יותר רצינית, בוודאי שיש הבדלים מדובר בשני רכבים שונים. כדאי שתגשי להתרשם מהם באולמות התצוגה ואף לבצע נסיעת מבחן.

אם הבטיחות חשובה לך אז המיי צריכה להיות הבחירה, היא קיבלה 5 כוכבים במבחן הריסוק ומצויידת במערכת בלימה אוטומטית במהירות עירונית נמוכה.

פורסם
בוודאי, למיי יש סמל של סיאט מקדימה ול-C1 יש סמל של סיטרואן מקדימה.

ובנימה יותר רצינית, בוודאי שיש הבדלים מדובר בשני רכבים שונים. כדאי שתגשי להתרשם מהם באולמות התצוגה ואף לבצע נסיעת מבחן.

אם הבטיחות חשובה לך אז המיי צריכה להיות הבחירה, היא קיבלה 5 כוכבים במבחן הריסוק ומצויידת במערכת בלימה אוטומטית במהירות עירונית נמוכה.

קודם כל אני גבר... ודבר שני התכוונתי האם ישנם הבדלים משמעותיים בין הרכבים- מחיר מאפיינים כ״ס וכו...

אגב אני חושב שגם הc1 קיבלה 5..

• תוכן חדש...