Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לחץ אוויר בצמיגי פיג'ו 308

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

כמה לחץ אוויר צריך למלא בצמיגים של פיג'ו 308?

יש מדבקה על הדלת של הנהג ושל הנוסע, אבל אני לא מצליח להבין ממנה כמה אני אמור למלא אז אשמח גם אם מישהו יסביר לי על איזה חלק שלה אני צריך להסתכל.

תודה!

פורסם

רשום לך שם לפי העומס,כמות אנשים ומטען. תעלה תמונה, ותרשום בדרך כלל כמה אתה מסיע.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

לא מכיר את הרכב, אבל שתי הערות:

1. מן הסתם קיבלת ספר הוראות בעברית. יש פרק על תחזוקה שוטפת, שם יצויין לחץ האויר המומלץ.

2. נסה להעלות העתק או צילום של הלוחית. בד"כ תמצא לחץ אויר לרכב בעומס ממוצע, לחץ לעומס מלא וכמובן מצויינים הלחצים לגלגלים קדמיים, אוחוריים ואם החלופי קטן - הלחץ הדרוש בו. אם המספרים קטנים (סביב 2, עכרים בבאר) הכפל אותם ב-14.5 כדי לקבל את הערכים ב-PSI, כפי שמקובל במשאבות האויר בתחנות הדלק בארץ.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היום מרבית המשאבות דיגיטליות ועובדות גם עם PSI וגם עם 1/10 BAR.

טיפ: את לחץ האוויר צריך לבדוק כשהצמיג קר (אחרי שלוש שעות עמידה או נסיעה של עד 1.5 ק"מ)

המדבקה על הדלת יותר רלוונטית לדגם הספציפי מאשר ספר הרכב (להתייחס לפירוט עומסים וכו').

• תוכן חדש...