Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה התבשרנו שהחסידה בדרך :)

אשצי נוהגת בדייהטסו שרייד 98 - סופר אמינה ואנחנו מאוד מרוצים ממנה אך כנראה שלא תהיה תהיה ברירה ונאלץ להחליף אותה

אשמח לקבל המלצות לרכב בתקציב של עד 50 אש"ח לפי הקריטריונים הבאים: בטוח, אמין, צורך כמה שפחות דלק פר ק"מ.

הכיוון הוא בעיקר יפניות לפי מה שאני שומע סביבי אך אנחנו פתוחים להצעות אחרות.

אודה לכם אם תפרטו גם שנתונים מומלצים ויתרונות \ חסרונות של כל המלצה

ואגב האם מתייחסים למחירונים (יד2 ללוי יצחק) ברצינות כיום ???

תודה ונתראה בשמחות

אז למה לי פוליטיקה עכשיו?

פורסם

אם אתה בנאדם שאוהב ללכת על בטוח, אתה יכול לבחור בדייהטסו סיריון.

אמנם לא מדובר ברכב גדול אך סביר להניח שיספיק בכיף לזוג צעיר עם ילד, כל עוד לא צריך לסחוב חצי בית אחריכם.

מדובר ברכב אמין, לא יקר לתחזוקה, הבטיחות שלו סבירה, ובסך הכול הוא רכב אמין שיביא אותך מA לB בשלום ללא בעיות.

אופציה נוספת דומה לסיריון, היא יונדאי גטס. יש אגדה על כך שהיא לא חסכונית, אך בתקציב שלך אפשר למצוא גטסים מודרניות עם המנועים החדשים, החזקים והחסכוניים יותר ובכך לקבל צריכת דלק סבירה. הגטס מכונית מאוד אמינה ולגם היא לא יקרה לתחזוקה, ותביא אותך מA לB בשלום וללא בעיות.

מה שצריך לשים לב בגטס הוא לנושא של רמות הגימור - היא נמכרה לרוב לחברות השכרה וליסינג ברמת גימור מחפירה, שנקראת GLF ואיננה כוללת אפילו ABS. מומלץ לבחור ברמת גימור GLI לפחות, ועדיפות GLX או GLS שכללו אבזור בטיחותי טוב. (4 כריות אוויר, ABS ולעיתים גם ESP).

אם צריך רכב גדול יותר אפשר לשקול קיה ריו, יונדאי אקסנט או אפילו פורד פוקוס.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

קיבלת כאן כמה הצעות מעניינות, למרות שאני באופן אישי הייתי מעדיף סוזוקי SX4 על פני ליאנה (SX4 זה הדגם שהחליף את הליאנה).

בנוסף אני ממליץ לך לבדוק גם את ניסאן טידה וניאסן נוט. שתי מכוניות משפחתיות מבית ניסאן (מותג יפאני, למרות שהרכביפ לא מיוצרים שם), אמינות מאוד, חסכוניות מאוד בדלק ונהדרות לשימוש משפחתי.

מחיר המחירון של לוי יצחק עדיין משמש כבסיס לקביעת מחיר הרכב. כמובן שמכאן והלאה יש שיקולים נוספים שמנחים את השוק. אם למשל מדובר ברכב עם קילומטראז' גבוה, אז בוודאי שהוא לא יימכר במחיר המחירון אלא בפחות. אם מדובר דגם פחות מבוקש אז בוודאי שהחברה (או האדם הפרטי) שמוכרים לך אותו יצטרכו לעשות הנחה מהמחיר הזה כדי למכור. אבל יש עדיין לא מעט דגמים שנמכרים במחיר המחירון ואף למעלה ממנו, כיוון שהם מאוד מאוד מבוקשים בשוק וההיצע שלהם נמוך.

פורסם

@dorsht די נו, מה הקשר בין יונדאי גטס לבטוח ויפני כמו שפותח השרשור מבקש?

אם כבר מתעלמים מארץ המקור, אני ממליץ על פיאט גרנדה-פונטו או פונטו-איבו מהשנתונים האחרונים.

5 כוכבי בטיחות בכל הדגמים שנמכרו לפרטיים, מאוד חסכוניים בדלק ובטיפולים, ומחירון מאוד אגרסיבי (כפי הנהוג לפיאט) מה שאומר הרבה שנתון והרבה אבזור תמורת כלום כסף.

אופציות נוספות; יונדאי אקסנט\קיה ריאו (תצורת סדאן, תא מטען יותר גדול, אולי חשוב לכם לילד?), מאזדה 2 (אם כל כך נעולים על יפני, קיים גם בתצורת סדאן).

בהצלחה

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
@dorsht די נו, מה הקשר בין יונדאי גטס לבטוח ויפני כמו שפותח השרשור מבקש?

מי אמר שהרכב בטוח?

אמרתי שלזמנו הבטיחות שלו סבירה, ושהוא אמין, מה לא מובן פה?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...