Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(קניית רכב) מיני חסכוני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מעוניין לקנות רכב מיני חסכוני

אני מתלבט איזה כדאי, סוזוקי אלטו או קיה פיקנטו?

הרוב אמרו לי שעדיף את הקיה כי היא מציעה הכי במחיר שלה (63 אלף)

אז אני רוצה לשמוע קצת על האוטו הזה אם כדאי לקנות אותו או משהו אחר

ועוד משהו... עדיף לקנות מהחברה חדש עם 7 שנות אחריות או לנסות לחפש ליסינג במחיר נמוך יותר?

פורסם

הפיקנטו פחות חסכונית,אך מאובזרת יותר,מציעה 5 מושבים לעומת 4 באלטו ובטיחותית יותר.

הייתי בודק גם את הפנדה החדשה,מושב נוח יותר תא מטען גדול יותר.

בהחלט הייתי נותן מבט מה יש בליסינג.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא אהבתי בכלל את הפיאט

עשיתי הרבה עסקנות על הפיקנטו וממש אהבתי חוץ מדבר אחד

ראיתי בהרבה מקומות תגובות של אנשים שהצריכת דלק ממש לא חסכונית וזה שקר וכל מני דברים כאלה אני לא יודע אם להאמין

בגלל זה אני רוצה עוד אנשים שיתנו לי חוות דעת

פורסם

אכן היא בין הפחות חסכוניות בקטגוריה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הגיע שחקן חדש בקבוצה הזאת, כדי לבדוק גם אותו:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=451432

מכונית השנה בבריטניה:

http://www.autoexpress.co.uk/skoda/citigo/59401/car-year-skoda-citigo

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כמו שvladclar ציין, הגיע שחקן חדש לקטגוריה שהוא סקודה סיטיגו.

מדובר במכונית מיני אשר הדגם הבסיסי והזול שלה עולה 60,000 ש"ח ולמרות שרכבי מיני אחרים אולי נראים יותר טוב על הנייר, יש לי הרגשה שסקודה יותר אמינים והרכב יישרוד יותר טוב לאורך זמן וזה מתבטא בהרבה גורמים.

They ignore you now but they will need you later, thats life

פורסם

סקודה גם יותר מרווחת.

הדגם שנראה מעניין - ידני עם מנוע 75 כ"ס, אשר מחירו 65 אלף ש"ח.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
כמו שvladclar ציין, הגיע שחקן חדש לקטגוריה שהוא סקודה סיטיגו.

מדובר במכונית מיני אשר הדגם הבסיסי והזול שלה עולה 60,000 ש"ח ולמרות שרכבי מיני אחרים אולי נראים יותר טוב על הנייר, יש לי הרגשה שסקודה יותר אמינים והרכב יישרוד יותר טוב לאורך זמן וזה מתבטא בהרבה גורמים.

צ'כי מחזיק יותר מקוריאני או יפני? ההיסטוריה מוכיחה קצת אחרת.

גם התחזוקה של סוזוקי או קיה כנראה תהיה זולה יותר.

בנוסף יתרון מהותי של הקיה הוא 7 שנות אחריות בעוד שבסקודה מקבלים רק שנתיים!

סקודה גם יותר מרווחת.

הדגם שנראה מעניין - ידני עם מנוע 75 כ"ס, אשר מחירו 65 אלף ש"ח.

הדגם שנראה מעניין, נראה לי שלא יצליח, כי ב70 אלף ש"ח אפשר לקבל מכוניות טובות יותר, כמו האיביזה, הפאביה, הקליאו או הספלאש.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
צ'כי מחזיק יותר מקוריאני או יפני? ההיסטוריה מוכיחה קצת אחרת.

גם התחזוקה של סוזוקי או קיה כנראה תהיה זולה יותר.

בנוסף יתרון מהותי של הקיה הוא 7 שנות אחריות בעוד שבסקודה מקבלים רק שנתיים!

הדגם שנראה מעניין, נראה לי שלא יצליח, כי ב70 אלף ש"ח אפשר לקבל מכוניות טובות יותר, כמו האיביזה, הפאביה, הקליאו או הספלאש.

הצ׳כי הזה הוא גרמני בתחפושת. מדובר בפיתוח וייצור של פולקסוואגן הגרמנית

לדעתי קאיה דיי שובים אותך עם ה״יתרון״ שלהם, בעזרת האחריות הם מחזיקים אותך לטפל ברכב רק אצלם במשך פאקינג 7 שנים!! בהפרש הכספי שיכולת לחסוך במוסכים אחרים תוכל לקנות עוד פיקנטו... כמעט.

אישית, אני הייתי בוחר בסקודה

תקרא קצת חוות דעת אמיתיות פה בפורום על האלטו והקאיה ותבין הכל...

פורסם
לדעתי קאיה דיי שובים אותך עם ה״יתרון״ שלהם, בעזרת האחריות הם מחזיקים אותך לטפל ברכב רק אצלם במשך פאקינג 7 שנים!!

אתה לא חייב לטפל במורשה שלהם, לפי החוק אתה זכאי לטפל בכל מוסך מורשה של משרד התחבורה לפי הוראות היצרן ואתה זכאי לקבל את האחריות שלך במוסך המורשה.

וזה שזה ייצור של פולקסווגן הגרמנית לא מעודד אותי הרבה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אתה לא חייב לטפל במורשה שלהם, לפי החוק אתה זכאי לטפל בכל מוסך מורשה של משרד התחבורה לפי הוראות היצרן ואתה זכאי לקבל את האחריות שלך במוסך המורשה.

וזה שזה ייצור של פולקסווגן הגרמנית לא מעודד אותי הרבה.

וביום שתצטרך לממש אחריות אתה חושב שהם יקפצו בשבילך כל כך מהר למרות שלא טיפלת אצלם? הם קודם ינסו לראות איפה אפשר להפיל אותך ולומר שלא טיפלת לפי הספר, בסגנון של ״בוא נראה את היסטוריית הטיפולים, אהההה פה לא החליפו שייבה לפקק אגן שמן - אין אחריות!״ או ״עשית טיפול קילומטר וחצי לאחר המועד - אין אחריות!״

בישראל כמו בישראל אין ארוחות חינם.

*כל האמור מעלה אינו מתייחס להתנהלות או מקרה ספציפי כלשהו של יבואן רכב זה או אחר והינו השערה בלבד.

פורסם

אם חסכון הוא מאוד חשוב עבורך כדאי לך לבדוק את הסיטרואן c1

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...