Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב נפרץ ונגנב רשיון רכב..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,היום אחרי צהריים גיליתי שכנראה במהלך הלילה פרצו לי לרכב.

כל תכולת תא הכפפות היתה מפוזרת על הרצפה ונגנבו מהרכב רישיון הרכב,פוליסת הביטוח ושטר מכר על החלפת מנוע שביצענו בעבר..המסמכים היו בנרתיק שהיה תפוס על סך השמש וחוץ מזה לא נגנב כלום..זה נראה כאילו הגנב חיפש את מסמכי הרכב מההתחלה (חיפוש בתא כפפות..)

חוץ מהוצאת מסמכים מחדש,האם יש לי ממה לדאוג?

פורסם

הודעתי למשטרה כבר...השאלי שלי היא האם יש לי ממה לדאוג ,כלומר,מה הסיכוים שהרכב ישוכפל (זאת היתה המטרה לא?) ... או שזה אומר ש"מתכננים" לי על הרכב ועוד כמה ימים אני ירד לחניה ויגלה שהוא לא שם..(בטח בדרך לאיזו פירוקייה.. =\ )

פורסם

לשכפל לנטרה..אוקיי...

ומה ההשלכות הכי גרועות מזה ? (מה שאני יודע זה דוחות על עבירות שבוצעו עם הרכב המשוכפל,והשוטר אמר לי שאני יכול לבטל אותם כי יש לי הוכחה שזה לא אני)

יש עוד דברים שאני צריך לקחת בחשבון ?(נגנבה גם תעודת ביטוח חובה+צד ג ושטר מכר על המנוע )

פורסם

היי,

רצוי מאוד לבטל מייד את הפוליסה הקיימת ולהפעיל חדשה במקומה (רק מספר הפוליסה שונה),

כך שבמקרה וגנב יציג לשוטר/ביקורת את הפוליסה לרכב המשועתק היא תופיע כמבוטלת (וכן, יש כאלו עד כדי כך מטומטמים).

אתה מבצע את זה באותה הסוכנות ומשלם רק עמלה של כמה עשרות שקלים.

לשים מדבקת קישוט גדולה (למשל על השמשה האחורית no fear וכד') שנראית היטב במצלמות תנועה וכביש 6,

וכך במקרה של עברת תנועה תוכל להוכיח בקלות שזו לא אותה המכונית.

לרשום לעצמך את מספר המנוע והשלדה לכל מקרה שלא יהיה.

לילה לפני שאתה שם את המדבקה, תעלה לכביש 4 , סגור סקאלה , תצטלם יפה בכל הגאטסו החדשות, וכשיזמינו אותך לשימוע והפקדת רישיון תגיד שזה בכלל האוטו המשוכפל :lol:

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

סבבה תודה =]

לקחתי אישור מהמשטרה על שלושת המסמכים שנגנבו ,ואני בינתיים יכול לנסוע עם הרכב עד יום ראשון שאני יוציא רשיונות חדשים..

ד"א שטר מכר על המנוע שהוחלף באוטו אני לא יוכל להוציא חדש נכון? ויש צורך להחזיק במסמך הזה בכלל?

ואיפה אני יכול למצוא את המס שלדה והמס מנוע באוטו? (לנטרה 1800 מודל 97)

רק דבר אחד לא הבנתי...זה רכב שעולה בערך 6-8K...למה לעזאזל שמישהו ירצה להתעסק עם הקומבינה הזאת של שכפול רכב על אוטו כזה ישן וזול יחסית??

פורסם
היי,

רצוי מאוד לבטל מייד את הפוליסה הקיימת ולהפעיל חדשה במקומה (רק מספר הפוליסה שונה),

כך שבמקרה וגנב יציג לשוטר/ביקורת את הפוליסה לרכב המשועתק היא תופיע כמבוטלת (וכן, יש כאלו עד כדי כך מטומטמים).

אתה מבצע את זה באותה הסוכנות ומשלם רק עמלה של כמה עשרות שקלים.

לשים מדבקת קישוט גדולה (למשל על השמשה האחורית no fear וכד') שנראית היטב במצלמות תנועה וכביש 6,

וכך במקרה של עברת תנועה תוכל להוכיח בקלות שזו לא אותה המכונית.

לרשום לעצמך את מספר המנוע והשלדה לכל מקרה שלא יהיה.

לילה לפני שאתה שם את המדבקה, תעלה לכביש 4 , סגור סקאלה , תצטלם יפה בכל הגאטסו החדשות, וכשיזמינו אותך לשימוע והפקדת רישיון תגיד שזה בכלל האוטו המשוכפל :lol:

חחחחחחחח אשקרה, הרי הסיבה היחידה שהם משכפלים רכבים זה כדי להפיל תיקים ועבירות על אנשים אחרים אז למה שזה לא יעבוד גם הפוך? :)

פורסם
חחחחחחחח אשקרה, הרי הסיבה היחידה שהם משכפלים רכבים זה כדי להפיל תיקים ועבירות על אנשים אחרים אז למה שזה לא יעבוד גם הפוך? :)

האמת לפי מה שהבנתי זה יותר בשביל למכור אוטו גנוב בתור "חוקי", ז"א אם נגיד עכשיו גנבו אוטו כמו שלי, אז ישימו לו את המספר רישוי ומספר שלדה שלי,וככה לא ידעו שהרכב בעצם גנוב,כי שמו לו מספרים של רכב שלא מדווח כגנוב...

בגלל זה אני עדיין לא מבין למה לעשות את כל זה באוטו של 6000 שקל,יותר פשוט כבר לקנות אחד.... :|

פורסם

אם אתה רוצה לעבור לשלב מניעתי משמעותי,גש לבנק, בקש שירשמו לך שעבוד על הרכב. אי אפשר יהיה להעביר בעלות.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
אם אתה רוצה לעבור לשלב מניעתי משמעותי,גש לבנק, בקש שירשמו לך שעבוד על הרכב. אי אפשר יהיה להעביר בעלות.

רעיון מצויין.

משכפלים רכב גם בשביל למכור אותו כמה פעמים, אנשים שמשלמים 5000 ש"ח עבור אוטו של 8000 ש"ח , לא רצים מייד למשרד הרישוי / דואר והרבה פעמים נותנים 1000 ש"ח, "דמי רצינות" לאדם שלמחרת מתפוגג.

דבר אחר הוא כמובן לנסוע בחופשיות, להצטלם בכל מהירות אפשרית, לצבור דוחות חניה באלפי שקלים ומה לא.

אני מנוסה בזה כי לחבר שלי גנבו את הרכב, ולאחר שבועיים הוא נמצא בחניון מול הבית שלו. רק לאחר מספר חודשים התברר שהחזירו לו את הרכב המשוכפל!

נו מה, מאזדה 3 לבנה מליסינג עם אפס תוספות - לא כל כך קשה לשכפל

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...