Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,אני מחפש להחליף את הקלריון 776 המזדקן שלי בHU חדש.

הדרישות הן:

קרוס 3WAY ומעלה

Time correction

פריאווט גבוהה

usb

דיבורית יהיה נחמד אבל לא חובה

אני נוסע ללונדון בדצמבר אז אני מאמין שאני ארכוש משם מכשיר(או אזמין מאיביי למלון)

ההתלבטות שלי היא בין 2 מכשירים

קלריון cz702 ואלפיין 137bti

הקלריון נראה טוב ועם כל הפונקציות שיש לי במכשיר עכשיו + דיבורית.

רק שלפי מה שראיתי הסלופ בקרוס הפנימי שלו מגיע רק עד 12(מישהו שיש לו את המכשיר יכול לבדוק?)

האלפיין אני לא בטוח שיש לו קרוס 3WAY.

את הקלריון אני יכול לרכוש בעלות של 900 ש"ח חדש,והאלפיין 1500 ש"ח חדש.

מה אתם אומרים?

אשמח להמלצות למכשירים אחרים עד 250 פאוונד/1500 ש"ח.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
אם אתה פתוח ליד 2 לך על האקליפס 7200. 1400-1800 שח.

חשבתי על זה אבל אני מעדיף חדש.

הקלריון שלי עכשיו היה בתיקון עקב תקלה,הכנסתי אותו למעבדה מוכרת ומומלצת בפורום לא ידעו איך לאכול אותו.

לא מצאו את התקלה.

הכנסתי את המכשיר למעבדת היבואן והם סידרו לי אותו כמו חדש.

לאקליפס לפי מה שאני יודע אין יבואן,והוא הרבה יותר מסובך מהקלריון,ואם תיהיה לי בעיה במכשיר אני בצרה.

לאלפיין בדקתי וכתוב שיש לו רק HPF אז הוא ירד המפרק.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

פיוניר הוציאו דגם חדש 80PRS, זה דגם חדש לגמרי 2X USB ,קרוס 3 חלקים , יישור זמן , שליטה נפרדת על אלמנטים וכו'

(לא להתבלבל עם ה PRIMEER 880 ), יכנס לך במחיר , ולדעתי הוא האופציה הטובה ביותר .

SCANSPEAK

פורסם

אז נסה לרכוש אלפיין 9887 ודומיו.אינני יודע אם יש חדשים אבל הוא בהחלט נותן שליטה ב3 וואיי ללא הגבלות.

אתה חושש לקנות יד 2 אבל במקרה של אלפיין יש להם כאן מעבדה מוכרת של היבואן על כל צרה שלא תבוא.

עם יד על הלב במחירי חיסול שיש ביד 2 פשוט חבל להשקיע.

ליאור

פורסם
חשבתי על זה אבל אני מעדיף חדש.

הקלריון שלי עכשיו היה בתיקון עקב תקלה,הכנסתי אותו למעבדה מוכרת ומומלצת בפורום לא ידעו איך לאכול אותו.

לא מצאו את התקלה.

הכנסתי את המכשיר למעבדת היבואן והם סידרו לי אותו כמו חדש.

לאקליפס לפי מה שאני יודע אין יבואן,והוא הרבה יותר מסובך מהקלריון,ואם תיהיה לי בעיה במכשיר אני בצרה.

לאלפיין בדקתי וכתוב שיש לו רק HPF אז הוא ירד המפרק.

מה דעתך על Clarion DXZ776USB :-)

עושה רושם שאתה מחפש את מה שכבר יש לך ,אם המכשיר כמו חדש אין סיבה להחליף אותו

הייתי משקיע את הכסף במקום שיביא לך יותר תועלת.

פורסם

האמת עם הרכב הנוכחי שלי אני לא מתכוון להשקיע עוד עד שאני אחליף רכב,יש לי רכב ישן ומקרקש שדי הורס לי את כל החוויה.

למרות שדלתות קדמיות אטומות עם באלק של דינמאט + כנפיים אחוריות + רצפת תא מטען.

הקלריון שברשותי קצת בעייתי התאורה קצת התחרפנה ולא כל הצבעים פועלים,למשל הירוק והאדום פועלים פרפקט אבל הכחול לא.

התיקון האחרון עלה 400 ש"ח ופנימית הוא במצב חדש,אבל במידה והוא יתקלקל שוב אני לא ארצה לתקן,כי כבר הייתי יכול לקנות מכשיר חדש במחיר של התיקונים.

אני מעדיף למכור אותו במחיר זול עכשיו ולקנות מכשיר חדש,מה שכן אני חייב מכשיר עם גלגלת לווליום,זה פשוט מחרפן אותי שאין!:lol:

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אם אתה כבר בחו"ל במקומך הייתי מסמן מכשיר אחד והוא ה80PRS החדש.

כפי שציינתי בעבר, גם אני הייתי אלפיניסט וקלריוניסט, אבל לדעתי הפיוניר מתעלה עליהם באיכות הסיגנל, וכן גם על האקליפס המהולל.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

למתן יש את המכשיר האגדי שנושק את ה1000 דולר וזה כבר חורג מתקציבך אבל אין לו בלוט'ות.מעצבן הא? :wink:

שנית,ביד 2 יש PRS80 למכירה ומחירו בשוק נע ב800-1100 ש'ח תלוי במצבו וגם הוא מומלץ ביותר ואם אתה בחול שווה בהחלט מאמץ להשיגו מחיר+איכות.רק שים לב שתדרי הרדיו יהיו אירופאיים!

שלישית,לאור כל מה שציינת ולמרות התנגדותך ליד 2 ממליץ לך במשנה תוקף על האקליפס 7200.

ליאור

פורסם

אני נוסע ללונדון אז כך שכל מכשיר שאני אקנה יהיה עם תדרים ארופיים.

אני יעשה חושבים על האקלפיס,למרות שהסתכלתי פה והרבה אנשים רוצים למכור אותו הרבה מעבר לתקציב שלי.

מבין השניים,קלריון והפיוניר מה אתם הייתם לוקחים? יש יתרון של אחד על פני השני?

ה702 אני מאמין שלא יהיה יותר מידי שונה מה776 שלי,חוץ מעניין התפעול הכללי.

פיוניר אני בדרך כלל לא אוהב את הממשק שלהם אבל אני אחרוג כי בכל זאת זה לא פיוניר "דולפינים" ודי נדלקתי על הPRS80 מסרטונים שראיתי ביוטיוב.

ויאן ה9886 לא בא בחשבון כי אין לו קרוס 3WAY וזה דגם ישן כבר.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...