Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תוסיף pxa h100 ל9886 ותקבל קרוס אקטיבי :smile:

א.זה יעלה יותר מהתקציב שלי

ב.לדעתי זה לא שדרוג מה776 שלי.

ואם אני ארכוש את הפיוניר אני קונה את הדגם הכי חדש(239 ליש"ט באנגליה כולל משלוחה למלון)

הקלריון עולה 179 ליש"ט.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

פיוניר אני בדרך כלל לא אוהב את הממשק שלהם אבל אני אחרוג כי בכל זאת זה לא פיוניר "דולפינים" ודי נדלקתי על הPRS80 מסרטונים שראיתי ביוטיוב.

.

להגיד "לא אוהב את הממשק" של פיוניר ,איך נאמר בעדינות-מפתיע.עזוב דולפינים עכשיו זה ליוויתנים :-D אבל ברצינות-ממשק התפעול של פיוניר הוא הכי ידידותי שאני מכיר ויעידו גם אלפיניסטים וקלאריוניסטים לשעבר.

אם אתה באנגליה,לך על זה.

תתחדש! :wink:

ליאור

פורסם

אם כבר דיברנו על נוחות ממשק והנדסת אנוש,

אחד הדברים שהיו מחרפנים אותי באלפיין 9887 זה שאם אתה נמצא באמצע כיוון של הקרוס/אקולייזר/טיים קורקשיין אתה לא יכול להגביר או להנמיך ווליום ולהעביר שיר. לוקח כמה שניות טובות עד שתלחץ על storeing ולחיצה ארוכה על back כדי לחזור לתצוגה הראשית.

בפיוניר אפשר להגביר תוך כדי הכיוון, וכדי להעביר שיר לחיצה אחת קצרה מביאה אותך לתצוגה הראשית ו2 לחיצות קצרות מחזירות אותך בדיוק לנקודה שבה הפסקת בכיוונים.

בגדול ה9887 מכשיר טוב מבחינת מה שהוא נותן, והוא לדעתי מתעלה על הקלריון שיש לך כרגע (עשיתי פעם השוואה 1:1 בינהם ברכב שלי) אבל הפיוניר מתעלה על שניהם.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

אריק

לא יודע מה לאמר לך, מעולם לא התמצאתי במפרטים טכניים של יחידות ראש.

אבל הכוון שלי לעתיד הוא להסתמך על הסמארטפון שלי בשילוב עם פרוססור.

הכוון הוא או אייפון עם תחנת עגינה PURE I-20 שיש לה יציאה אופטית עם שעון עצמאי.

או סמארטפון מבוסס אנדרואיד (כנראה S3) ביחד עם יחידת המרת HDMI וכרטיס SD 64 גיגה.

למעט שלבי הכוונים בהם תזדקק ללפטופ (לא לכל הפרוססורים יהיה לך צורך בכך).

את הסמארטפון אתה יכול לקחת במסגרת חבילה ככה שאתה לא כל כך תרגיש את זה בארנק ואת הפרוססור הייתי קונה יד 2 היות ואלו הם מוצרים שלא נוטים להתקלקל בעיקר בגלל שאין בהם כמעט שום רכיב שנוטה להתחמם יותר מידי.

יש לך בחו"ל היום פרוססורים כבר של חברות כמו מוסוקני שלא כל כך מכירים כאן בארץ, שוק הפרוססורים תופס תאוצה בענק.

MDSP ושלל הפתרונות שלהם.

מוצרי הBIT של אודיסון

רוקפורד 3SIXTY הגרסא השלישית

משפחות הפרוססורים של אלפיין

זאפקו

בסופו של דבר אם אתה משלב את השניים האלה יש לך CARPC לכל דבר וההתקנה היא פשוטה.

אתה יכול גם לחבר OBDII והיום יש כבר סורקי WIFI מתחת ל100 דולר (אפילו 70 דולר) בDX (כולל משלוח ומיסים).

אתה יכול להוריד עשרות סוגי נגני מדיה.

רדיו אינטרנטי מכל העולם.

80 גיגה מוזיקה (אנדרואידים) ואולי אף מעבר לכך.

כל סוגי תוכנות הניווט שאתה יכול לשים עליהן יד.

ועוד ועוד ועוד

אני לא רואה מה הטעם להשקיע בHU כשאתה יכול לקבל כל כך הרבה יותר מהטלפון הנייד שלך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי השאלה אם DSP כזה ומכשיר אנדרואיד סטנדרטי יתן תוצאה יותר טובה מHU איכותי.

אני לא מכיר את עולם הDSP בכלל.

קראתי את השרשור הזה :

http://www.caraudio.com/forums/head-units/554751-pioneer-80prs-garbage.html

וזה די ערער לי את הקניה של הפיוניר,לא פעם שמעתי את הבעיות שיש להם עם הרעשי מנוע,וזה דבר מאוד מאוד משמעותי מבחינתי שלא יהיה אפילו פיפס קטן.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אני משתמש ברכב שלי באייפון בכדי לקלוט רדיו אינטרנטי, לא בCARPC.

ואני בכלל משתמש באייפון דרך יציאת האוזניות שלו ואני בקלות יכול לאמר לך שזה לא פחות איכותי מרוב הHU שאני מכיר.

אם הייתי מוציא מהאייפון אופטי או SPDIF (זה אייפון 3 אז ככה שזה לא אפשרי אצלי אלא רק מ4 ומעלה) - אז בכלל GAME OVER

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם אתה באמת מחפש איכות בלבד בלי כל השטויות שלא צריך תחפש לך clarion hx-d2 או 1,חיברתי אותם במקום הקלריון שלי וזה פשוט שונה לגמרי והרבה יותר כיף לשמוע את המערכת שלך.

נכון שאין להם USB ובלוטוסים וכו' אבל זה ה HU הבאמת האיכותי שיש,כמובן שיש עוד אך בארץ הרבה יותר קשה להשיג אותם.

Scan Speak

פורסם

דן אני חושב שזה קצת מעבר לתקציב שלו ואם כבר אז הHX-D3 שהוא פשוט אחת משלושת יחידות הHU הכי טובות שיצא לי לשמוע עד היום.

אקליפס סאונד מוניטור

אלפיין F1 סטטוס

קלריון HX-D3

כאשר היחידה שהכי מוצאת חן בעיניי היא דווקא הקלריון למרות שאני חושב שהסאונד הכי נכון שיצא לי לשמוע עד היום יצא מהסאונד מוניטור. עניין של טעם.

Pioneer TS-X150

פורסם

בדקתי על הHX D3,הוא עולה הרבה מעל התקציב שלי.

אני נוטה לקלריון רק בגלל הרעשים שיכולים להיות לי עם הפיוניר ובמידה ואני חוזר לארץ ויש רעשים אכלתי אותה.

יש שם איזו דיודה שנקראת pico ואם היא נשרפת יהיו רעשים חזקים כי היא האדמה של הRCA.

הקלריון פשוט,מאמין שהוא 1:1 כמו הקלריון שלי רק במעטפת יותר נוחה.

דרך אגב שמתי לב שהסלופ בקרוס של הקלריון מגיע רק עד 12.

מה הן ההשלכות של זה?

אני כרגע חותך את הסאב שלי בסלופ 18 (גם HPF וגם בLPF)וזה המצב שהוא נשמע בו הכי טוב.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

ההשלכות הן לא רציניות אלא אם כן אתה רוצה לחתוך אלמנט בHPF ממש בקצה תחום התדר שהוא מסוגל לנגן בו טוב בלי סכנה.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...