Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכיר, קורה, אבל לצערך זה לא מספיק. האם בדקת ביחידה מול המפקדים שלך, האם אפשר שתישפט בבית-דין צבאי לתעבורה? בדרך כלל העונשים שם הרבה יותר קלים, יכול להיות שזה אפשרי. כמדומני אתה/המפקד שלך מחוייב לדווח למ.צ. על זה לא? בדוק את הנושא. גם אם לא, אז המפקדים שלך חייבים לשחרר אותך לכל אירוע שקשור למשפט.

תשמע, המצב שלך הוא בעייתי, כי זו מילה שלך אל מול מילה של שוטר. למה לא השתמשתם בכרטיס פח"ע וזהו? פעם עצר אותי שוטר בצדק, הראתי לו, הסברתי לו שאני בדרך להקפצה, אמר לי: "בהצלחה, ושמור על עצמך." כאילו שהוא אבא שלי, ולא עיקב אותי שנייה יותר ממה שהיה חייב. בכל מקרה, לא נצטער על המאוחר.

דבר ראשון, אם למדתי משהו מישה הולמס, אז תדחה את המשפט לתאריך שבו לא תהיה נהג חדש, זה כבר אמור להפחית את העונש במעט, מעבר לכך, בגלל שזו מילה שלך אל מול מילה של שוטר, זה מאוד תלוי במצב רוח השופט/ת. אתה מוזמן לספר לה את כל הסיפור, ושאתה מודה שמיהרת לפעילות (אתה לא זוכר באיזה מהירות! בטח שלא 140) וניסית לעקוף, אבל הוא לא איפשר לך להשתלב בבטחה (זו עבירה מצידו), ולכן האצת ועקפת אותו לפני קו רצוף, וחברך שלידך מוכן להעיד על כך, ושזה היה 200 מטרים לפני צומת. מעבר לכך, אם עקפת אותו בקו רצוף, והוא עקף אותך בחזרה, אז גם הוא עקף אותך ברצוף?

בקשר לעו"ד, אתה יכול להתייעץ עם עו"ד, רק קח בחשבון שזה עולה הרבה כסף, אם הרשיון חשוב יותר מכסף, אז כן לך על עו"ד.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...