Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי סינונים של רכבים, הגעתי לסיריון 2007.

57,000 ק'מ, יד שניה פרטית, יד ראשונה השכרה. הרכב נרכש מהשכרה עם 30,000 ק'מ.

הרכב נראה שמור, ובקרוב מאוד יילקח לבדיקה שאת תוצאותיה אעלה לפה.

המחיר שסוכם כרגע הוא 40K.

המוכרים הראו לי בדיקה שעשו לרכב משנת 09' בה הם קנו את הרכב מההשכרה, ובה יצא הכל תקין למעט כמה דברים שוליים (כסת"ח).

האם המחיר הוגן במידה וכל התוצאות תקינות, או שכדאי לנסות למצוא משהו אחר?

תודה.

פורסם

אין מה לסמוך על בדיקה מלפני שנתיים מפני שמצב הרכב עשוי להשתנות. אל תוותר על בדיקה משלך, במיוחד אם הרכב היה בהשכרה.

השאלה היא אם המחיר שעליו סוכם (במידה והרכב במצב טוב) "מכיל" את ההפחתות בגין היות הרכב בהשכרה. השוק עכשיו מבחינת המוכרים, הוא שוק דיי "מת" (מה המחירון של הרכב ?).

alfa 156 2.5.

פורסם

נראה לי שהמחיר יקר מאוד, ועוד לרכב מהשכרה.

אם אתה רוצה אני מוכר שברולט אופטרה מודל 2008 מנוע 1.6 ליטר, צבע כסף

80 אלף קילומטר. הרכב היה בעבר ליסינג מימוני (נהג יחיד)

מצב הרכב מצוין גם חיצוני וגם פנימי וללא פגיעות שלדה

המחיר שאני מבקש נמוך מהמחיר שביקשו ממך על הסיריון

אם אתה מעונין דבר איתי בהודעה פרטית

או בטלפון: 050-2205789

פורסם

היום לדעתי כדי להעריך מחיר של רכב כדאי לראות בכמה מוכרים רכבים עם נתונים כמו שלך ביד 2.

הקמ בהחלט טוב לרכב השכרה אבל לא מוריד את הצורך בהפחתה אם כי אולי מופחתת עקב הקמ הנמוך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...