Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט קרוז 2009/2010 ls

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

הוצע לי לעשות טרייד אין ולהחליף את מכוניתי לקרוז 2009 או 2010 1600 LS,חיפשתי בפורום ולא מצאתי חומר רב

ומי מה שמצאתי אני מבין כי הדעות די חלוקות...

האם חברים, אפשר להוסיף דעות?

אודה על תשובתכם המלומדות,

דודי

פורסם

ה2009 חלשות באופן מוגזם.

אני לא זוכר אם זה היה ב2010 או 2011 אבל היה עדכון משמעותי למנוע ולגיר של הקרוז 1.6 עם 124 כ"ס ששם הנושא הזה שופר והפך לסביר.

מה שבטוח , תנהג ברכב שאתה הולך לקנות ספציפית ותראה אם הוא מרגיש לך חלש.

חוץ ממנוע וגיר הקרוז רכב שנותן תמורה גבוהה מאוד לכסף.

פורסם

המנוע המשופר התחיל רק ב-2011 ה-2010 כבדה בדיוק כמו ה-2009 אם קרוז 1.6 אז רק מ-2011 או שתלך על ה-1800

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הרבה מאוד רכב במחיר רכישה נוח.

צריכת דלק לא מבריקה.

אם אתה רוכש את גרסת "הליסינג" (מנוע וגימור בסיסיים) אתה עלול לסבול מירידת ערך שתגרום לרכב האיטלקי שלי להרגיש כמו הונדה. אבל זה משהו שקשה לצפות.

הקרוז 1.6 אוט' בגרסה הראשונה שלה היא מהאיטיות בקטגוריה. אולם אני משער שגרסת ה-2011 או ה-1.8 תעלה לך משמעותית יותר ואולי אף מחוץ לתקציב שלך, אבל קשה לדעת בלי שתמסור יותר מידע.

בכל מקרה, איטיות היא כנראה מונח סוביקטיבי כי הרבה ישראלים בטוחים שמאזדה3 1.6 אוט' שמהירה רק במעט מהקרוז דנן היא "טיל".

קח נסיעת מבחן כולל נסיעה בכביש מהיר, כולל עקיפות והשתלבות בתנועה ותשפוט בעצמך.

פורסם

אתם עושים רושם שאתם משוחחים כאן על רכבים עם מנועים בנפח 2500 ומעלה...

רכב 1600 אוטומט "טיל"...??

כנראה שלא באמת נהגתם על רכב עם מרווח נשימה כמו שצריך..

הקרוז כולל כל הדגמים מתרסקות בשוק יד 2 ללא קשר לדגמי ליסינג האדם הפשוט לא באמת מבדיל זה הרי אותה שילדה ואותה צורה.

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

• תוכן חדש...