Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בג'אנט אורגינל של גולף 1.4 בדגם highline, שנת 2010.

עד שאברר מחר מול צ'מפיון, יש למישהו הערכה כמה אמור לעלות ג'אנט כזה?

אפרסם מחר את הצעת המחיר שקיבלתי ואת הסיפור שעומד מאחורי השאלה.

DSC00137.jpg

פורסם

אני מציע שקודם תבדוק עלויות של רפליקה לחישוק הזה. יש לך פה בפורום את ג.מ פורטל - הוא נראה בחור נחמד.

כשאתה מתקשר לצ'מפיון, תכין מראש כוס מים, כסא, כדור הרגעה ואל תהיה לבד בחדר.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
אני מהמר 1300 ש"ח כולל התקנה

LOL

בזמנו כשרציתי לקנות פולו התבקשתי להוסיף 4500 ש״ח לג׳אנטים, ולאור העובדה שפה זה ג׳אנט גדול יותר של גולף אני מהמר על 6000 ש״ח לפחות. אם לא 8000.

כמו שנאמר, להכין כסא,מים, וכדור הרגעה.

V5

פורסם

ג'אנט "18 מקורי של אודי עלה לי 3800 ש"ח אצל צ'מפיון. מדובר בדגם שאין בארץ ודרש יבוא מיוחד.

אני מעריך שג'אנט כמו שלך יעלה בין 1500 ל-2000 ש"ח.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

לפני 3 שבועות קניתי חישוקים בגודל 17 מ E&A והזדכיתי על ה 16 שלי (מקורי של סיאט כמו זה שבתמונה), נראים ממש יפה על גולף. אתה יכול להתקשר לשם ולשאול כמה הם רוצים עליהם.

seat-leon-se-2-0tdi-6144076-7.jpg

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

סליחה על ההתפרצות, אבל אם זה עוזר אז פרסמתי בזמנו למכירה סט מקורי (4 ג׳אנטים) של שירוקו 1.4 במצב מצויין ב 2,000 ש״ח.

צריך להתאים גם לגולף.

כמו כן, על הסט קיימים עדיין הצמיגים המקוריים.

עדיין אקטואלי

פורסם

לפני 14 שנה. הרימו לי שני גאנטים מקורים מה vr6. המחיר לגאנט היה 2000 ש״ח. בחשבון גס הם יבקשו ממך 3000-4000 שח. לא כולל צמיג

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הסיפור:

אתמול מתקשר אלי חבר לעבודה, ומספר שעבר על יד הרכב שלי בחניה ונראה לו שיש לי פנצ'ר.

ירדתי, החלפתי לרזרבי ונסעתי לפנצ'ריה המועדפת עלי זה שנים.

למי שלא יודע, הרכב בן כשנתיים וחצי, מלוקק, כולל ג'נטים שקיבלו ווקס לאחרונה בחול המועד סוכות.

התלבטתי אם להסב את תשומת ליבו של הפועל לשמור על הג'אנט והחלטתי לא להיות ניג'ס. לא אמרתי כלום. הבחור מוריד את הגלגלמהמכשיר אחרי הרכבת הצמיג, ונהיה לי חושך בעיניים. יש חריצים על 8 צלעות מתוך ה-10 בהיקף החיצוני של הג'אנט. ניתן לראות אותם בתמונה המקורים שהעלתי בראש השרשור.

והוא בחוצפתו אומר לי "כך זה היה קודם". קיבלתי חום "תסתכל על שאר השלושה ותבין איך זה היה קודם".

מסתבר שבעל הבית לא נמצא, אלא בנו והפועל. ביקשתי שיצור קשר טלפוני עם אביו כי אני מעוניין לשוחח איתו. הסברתי לו מה קרה והוא ביקש שאבוא בבוקר, אם ניתן לתקן נתקן, אם לא, נראה מה לעשות.

ההתפתחות:

התייצבתי שם על הבוקר והוא מיד ראה שזה נזק שנוצר ע"י המכונה. הצעתו הייתה לפצות אותי ב-500 ש"ח, או הפנות אותי לצבעי מומחה שיתקן את זה ברמה שלא יראו את הנזק, וכאן התחלתי למלמל משהו, ואז הוא אמר "רגע, תשמע עד הסוף". והוא המשיך "ואם לא, תקנה חדש ואני אשלם".

אמרתי לו שלדעתי כמה שהצבעי יהיה מקצוען, אין מצב שזה יראה כחדש לאורך זמן אפילו אם במיידי זה כן יראה תיקון טוב, ואני מבקש ג'אנט חדש.

הוא זימן אותי למשרד, הסביר לי שההשתתפות העצמית שלו היא 3,000 ש"ח, ואז התקשר עם מחסן החלפים ובירר את המחיר: "2,670 ש"ח לפני מע"מ" (3,124 כולל), הוא ביקש הנחת מוסך והורידו לו 15%, 2,656 כולל מע"מ.

הבחור הוציא את פנקס השקים, רשם שיק לפקודת המוסך ושלח אותי לרכוש ג'אנט חדש.

אין ספק, הפועל התרשל בעבודתו, אבל בעל הבית יצא גבר ולקח אחריות. שאפו!

כדי לתת לו קרדיט על לקיחת האחריות, מדובר בדודו מצמיגי גסנר ברח' ירמיהו בירושלים. לצערי זה לא יתרום לו הרבה, כי בדרך אגב הוא סיפר לי שהוא עומד לסגור את העסק בקרוב. חבל, אני מכיר אותו יותר מ-30 שנה.

פורסם
הסיפור:

אתמול מתקשר אלי חבר לעבודה, ומספר שעבר על יד הרכב שלי בחניה ונראה לו שיש לי פנצ'ר.

ירדתי, החלפתי לרזרבי ונסעתי לפנצ'ריה המועדפת עלי זה שנים.

למי שלא יודע, הרכב בן כשנתיים וחצי, מלוקק, כולל ג'נטים שקיבלו ווקס לאחרונה בחול המועד סוכות.

התלבטתי אם להסב את תשומת ליבו של הפועל לשמור על הג'אנט והחלטתי לא להיות ניג'ס. לא אמרתי כלום. הבחור מוריד את הגלגלמהמכשיר אחרי הרכבת הצמיג, ונהיה לי חושך בעיניים. יש חריצים על 8 צלעות מתוך ה-10 בהיקף החיצוני של הג'אנט. ניתן לראות אותם בתמונה המקורים שהעלתי בראש השרשור.

והוא בחוצפתו אומר לי "כך זה היה קודם". קיבלתי חום "תסתכל על שאר השלושה ותבין איך זה היה קודם".

מסתבר שבעל הבית לא נמצא, אלא בנו והפועל. ביקשתי שיצור קשר טלפוני עם אביו כי אני מעוניין לשוחח איתו. הסברתי לו מה קרה והוא ביקש שאבוא בבוקר, אם ניתן לתקן נתקן, אם לא, נראה מה לעשות.

ההתפתחות:

התייצבתי שם על הבוקר והוא מיד ראה שזה נזק שנוצר ע"י המכונה. הצעתו הייתה לפצות אותי ב-500 ש"ח, או הפנות אותי לצבעי מומחה שיתקן את זה ברמה שלא יראו את הנזק, וכאן התחלתי למלמל משהו, ואז הוא אמר "רגע, תשמע עד הסוף". והוא המשיך "ואם לא, תקנה חדש ואני אשלם".

אמרתי לו שלדעתי כמה שהצבעי יהיה מקצוען, אין מצב שזה יראה כחדש לאורך זמן אפילו אם במיידי זה כן יראה תיקון טוב, ואני מבקש ג'אנט חדש.

הוא זימן אותי למשרד, הסביר לי שההשתתפות העצמית שלו היא 3,000 ש"ח, ואז התקשר עם מחסן החלפים ובירר את המחיר: "2,670 ש"ח לפני מע"מ" (3,124 כולל), הוא ביקש הנחת מוסך והורידו לו 15%, 2,656 כולל מע"מ.

הבחור הוציא את פנקס השקים, רשם שיק לפקודת המוסך ושלח אותי לרכוש ג'אנט חדש.

אין ספק, הפועל התרשל בעבודתו, אבל בעל הבית יצא גבר ולקח אחריות. שאפו!

כדי לתת לו קרדיט על לקיחת האחריות, מדובר בדודו מצמיגי גסנר ברח' ירמיהו בירושלים. לצערי זה לא יתרום לו הרבה, כי בדרך אגב הוא סיפר לי שהוא עומד לסגור את העסק בקרוב. חבל, אני מכיר אותו יותר מ-30 שנה.

אכן מדובר באנשים שיודעים לתת שרות, רק חבל שלא יודעים לדבר בנימוס שם.:lol:

• תוכן חדש...