Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מחפש רכב סולר לעבודה לנסיעות רק בעיר נטו אולי פעם בחודש מחוץ לעיר .

כוס של האוטו לא ממש חשוב לי מצידי שיסע לאט לא קריטי ממש אבל אפשרי שירביץ קצת

אכפת לי משנתון . ודלק זה הכי הכי הכי חשוב שיהיה חיסכוני

 

אפשר לקבל חוות דעת על רנו קליאו סולר ידני . רנו מאגן ידני סולר דור ראשון . רנו מאגן דור שני סולר שנתון 2004 2005

 

עם יש עוד משהו מענין באזור העד 20 אלף רצוי עד 13 אלף אז תביאו המלצות ועם מישהו יש לו רכב שבאמת שווה ורוצה למכור שידבר איתי :)

פורסם

מהי הנסועה השנתית שלך?

אם אתה מחפש רכב חסכוני אולי תחפש אוטו קטן אם זה לנסיעות עירוניות.

כי רכב סולר בתקציב הזה הוא מתכון לצרות. בעיה אחת יכולה לעלות כמו לשליש מהמחיר של האוטו: משאבת סולר לדוגמא.

פורסם

שלום,

אתה מחפש רכב דיזל בתקציב נמוך מאוד = הוצאות רבות על התיקונים של רכב חצי גמור (במקרה הטוב). אבל יש לך נסיעות מרובות, אולי בכל זאת שווה לטובת הוצאות דלק נמוכות.

במצב הזה הכי חשוב מצב הרכב, אופן הטיפול בשנים הקודמות.

ככלל, אני ממליץ לחפש בכיון של רכבי קבוצת פולקסוואגן עם מנועי SDI וגיר ידני בלבד (פולו קלאסיק\סיאט קורדובה).

חיפוש רכב כזה במצב סביר עלול לקחת זמן +מזל.

גם סיטרואן קסרה דיזל (לא טורבו) במצב שמור אפשר לשקול.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

×
×
  • תוכן חדש...