Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בפענוח בדיקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב מאזדה 2, לפני שאני לוקח אותו לבדיקה משלי מחר, רציתי לדעת אם הפגיעה בשלדה שמצויינת בבדיקה מטעם החברה צריכה להדאיג אותי ?

וזה מה שרשום בדף הבדיקה : - שלדת מרכב- מצב פנימי:לוח תצוגה של מד מהירות פגומה. תקוני מרכב, משמעות נמוכה :סימני פגיעה דופן שמאל,דלת קדמית שמאלית תוקנה, דלת אחורית שמאלית תוקנה, סימני מילוי חומר, מעיכות פנלים, סימני פגיעה דופן ימין, תקוני מרכב וטצבע, מעוכות\מעוך\שריטות בצבע+פגמים, נזק לפגושים.

-צמיגים - צמיגים וגלגלים : אחורי ימין פגום,אחורי שמאלי פגום, גלגל אחורי שמאל פגום

פורסם

לדעתי, תמצא לך רכב שנתוני הפתיחה שלו יותר טובים (זו בדיקה מטעם החברה ולכן אין לה משמעות רבה).

אני הייתי חוסך את הכסף לבדיקת מכונית זו ומחפש כאמור אחת במצב יותר טוב.

כ"כ - חסרים נתונים שלא העלית (שנתון הרכב, ק"מ, מחיר ומחיר מחירון) ע"מ לדעת בכל זאת אם המחיר הנדרש ריאלי לפחות למצב הרכב.

alfa 156 2.5.

פורסם
לדעתי, תמצא לך רכב שנתוני הפתיחה שלו יותר טובים (זו בדיקה מטעם החברה ולכן אין לה משמעות רבה).

אני הייתי חוסך את הכסף לבדיקת מכונית זו ומחפש כאמור אחת במצב יותר טוב.

כ"כ - חסרים נתונים שלא העלית (שנתון הרכב, ק"מ, מחיר ומחיר מחירון) ע"מ לדעת בכל זאת אם המחיר הנדרש ריאלי לפחות למצב הרכב.

שנתון 2010 עם 83 אלף ק"מ מציעים לי אותה ב60 אלף. (מחירון 74 אלף)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...