Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין הרבה הפרשים במחירים (דולרים בודדים) ובשביל עוד 4-5$ אני חושב שעדיף באמת לקחת את הכרטיס המהיר.

יש לציין שדרך המוכר הכי אמין וזול, דרך EBAY המוצר עולה 25$ (כולל שילוח כמובן).

לסיכום - בארץ הוא עולה 154 ש"ח, 95 ש"ח דרך EBAY.

Twincharger Stratified Injection

• תגובות 362
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תוכל לתת לינקים למוצרים המדוברים?

אגב ארליך הם חנות מאוד אמינה בעולם הצילום אז אין מה לדאוג מרכישה אצלהם, אם כי המחיר נראה גבוהה לעומת 95 ש"ח (?)

פורסם

יש משהו במה שאתה אומר, גם העפתי מבט וראיתי שיש לכרטיס הזה רק שנה אחריות - משמע, יש מצב גדול שיתפגר לאחר שנה.

אוקיי, אז נלך על הכרטיס הקודם ב-25$, יש לו אחריות לכל החיים או לחמש שנים.

פורסם

לא חבל על המאמץ?

יש בקישור הבא ב KSP כרטיסי זכרון (7 כרטיסים) במחיר שבין 95 ל 130 ש"ח.

לא מבין גדול בזה, אבל אני די בטוח שאחד מהשבעה בטוח יהיה מספיק טוב לצרכים הבסיסיים של המצלמה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
לא חבל על המאמץ?

יש בקישור הבא ב KSP כרטיסי זכרון (7 כרטיסים) במחיר שבין 95 ל 130 ש"ח.

לא מבין גדול בזה, אבל אני די בטוח שאחד מהשבעה בטוח יהיה מספיק טוב לצרכים הבסיסיים של המצלמה.

ליאור, יש לינק?

נ.ב - שלמת למוכר?

פורסם

כמעט.

הקישור הזה ממוין לפי כרטיסי FLASH בנפח 32G.

http://ksp.co.il/?select=.33..394..422.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice=

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...