Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש אפשרות לקבל קישור להזמנה במחיר שלכם?

קניתי בעבר מאיביי מצלמה ב 25 דולר היא כבר התקלקלה אני עכשיו צריך להחזיר אותה למוכר על מנת

שהוא ישלח לי חדשה, האיכות שלה על הפנים רואים רק 3 מטר קדימה ואני לארג' במרחק.

מחפש מצלמה שתהייה איכותית בטווח מחירים שאתם שילמתם אני כול היום על הכביש ובשבילי המצלמה הכרחית מאוד.

תודה על עזרתכם.

• תגובות 362
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני רוצה להבין דבר אחד:

אני פונה למי שקיבל כבר את המצלמה, הכניס את הכרטיס זיכרון - והכל עובד תקין.

האם כרטיס SDHC עובד שם בצורה טובה? האם כרטיס SD רגיל (לא SDHC) יעבוד גם כן?

אני רוצה לדעת כי עדיין לא קניתי, ואין לי מושג לאיזה כרטיס יש את התאימות הכי אופטימלית למצלמה.

תודה

אני קניתי גם את זה

http://ksp.co.il/?uin=15224

אבל מאייבורי בדיוק אותו מחיר פשוט יותר קרוב לבית שלי ,

עובד מצוין ניסיתי גם להעביר את הסרטון למחשב דרך קורא כרטיסים וגם זה עובד .

פורסם

הגיע אליי הפתק ביום ראשון או שני, נלקחה ביום שלישי, אתמול בדקתי אותה בבית והיא עובדת, היום לראשונה אנסה לראות אותה בזמן נהיגה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
דור נשמח לסירטון קצר להמחשה.

היום אני אנסה, אעלה לכאן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

הנה:

פורסם
באר שבע הולכת ומשתפרת...

בסרטון של הלילה משום מה התאריך והשעה יוצאים אל מעבר לגבולות, עניין של עריכה?

באר שבע עיר הפשע והרשע :evil::twisted:

החריגה של השעה והתאריך זה בגלל עריכה של יוטיוב שטענו שיש קפיצות בסרטון או משהו כזה. אז אישרתי עריכה. :shock:

פורסם
לכל מי שפנה אלי באיחור ורוצה להזמין גם מצלמה - אנא השאירו לי בהודעה פרטית את כתובת הפייפל שלכם ואראה מה אוכל לעשות.

מישהו כבר קיבל את המצלמה? אני מניח שבמהלך שבוע הבא כבר אנשים יתחילו לקבל.

מישהו קנה כבר כרטיס זיכרון? ראיתי שההפרשים הם לא שמים וארץ לעומת חו"ל, למרות שאני עדיין חושב שאקנה דרך EBAY.

היי השארתי לך הודעה פעמיים ללא אישור כלשהו.

אם זה עדיין רלוונטי, אני מאד מעוניין במצלמה.

פורסם
dorsht

באיזה סוג מצלמה מדובר? אתה יכול בבקשה לפרט? והיכן הזמנת? :-)

DVR027, שהזמנתי כאן מהבחור THE-ONE.

פורסם
זה נראה שלא ניתן לזהות מספרי רישוי.

אולי במחשב האישי זה נראה אחרת?

במחשב זה יותר טוב,

אבל מן הסתם לא מדובר במצלמת רפלקס שמצלמת וידאו, אלא במצלמה בסיסית למדי.

פורסם

המצלמה לא הגיעה אליי, רשום היום ב-Tracking Number שהיא הוחזרה להונג קונג, לא הגיעה אליי אף הודעה ועד יום חמישי לא היה רשום כלום במעקב פרט לזה שהיא יצאה מהונג קונג.

• תוכן חדש...