Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפורים לפי'גו 106 XSI שנת 95

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, קניתי פי'גו 106 XSI ואני מעוניין בהצעות לשיפורים אם יש צורך כמובן ואני צריך הצעות איך לשמור על הרכב ואיזה מחלות יש לרכב.

הודעה זו מופנת כמובן למנוסים בלבד!!!!:wink:

תודה.

מועדון PSI פיג'ו סיטרואין ספורט בישראל!!!!!!

קפצו לביקור...

פורסם
שלום לכולם, קניתי פי'גו 106 XSI ואני מעוניין בהצעות לשיפורים אם יש צורך כמובן ואני צריך הצעות איך לשמור על הרכב ואיזה מחלות יש לרכב.

הודעה זו מופנת כמובן למנוסים בלבד!!!!:wink:

תודה.

תלמד קודם את הרכב לפני שתיכנס לתחום השיפורים. תשקיע כספים עכשיו יותר ביישורי קו למיניהם. כל מיני דברים קטנים כמו משולשים, בוקסות, בולמי זעזועים ודיסקיות בגיר. דברים שבגילאים האילה ב 106 כבר לא ממש תקינים.

אחרי שאתה יודע שהרכב במצב טוב תיכנס לתחום השיפורים. אפשר לשים צ'יפ, אפשר לשים פילטר פתוח, אפשר לשפר צנרת.

מבחינת מחלות, אם אין לך כתמי שמש עדיין אז תיזהר מאוד כי זה עלול לצוץ בעתיד הלא רחוק וזה די מבעס. אין עוד מחלות מי יודע מה שונות מרכבים משומשים אחרים.

תתחדש על הקניה ובהצלחה עם כל מה שתעשה עם הרכב. בהחלט רכב כיפי.

פורסם

תודה על ההתיחסות.:-)

קניתי את רכב אתמול והכנסתי אותו למוסך לבדיקה מעמיקה של החשמל,מכניקה וכ'ו וברור לי שלאחר מכן לשפר את הרכב....:lol:

השאלה היא האים יש צורך או שאפשר להסתפק במועט, ואם לא אז מה אתה מציע...:twisted:

מועדון PSI פיג'ו סיטרואין ספורט בישראל!!!!!!

קפצו לביקור...

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

אחי גם לי יש 106..

לא xsi אבל 106..

מבחינתי הדברים הכי נגישים והכי יפים שאפשר לעשות לה אחרי צבע ופחחות כללית כמובן

זה פילטר אויר פתוח או אם תרצה יותר אז קיט יניקת אויר של סימוטה ( ראם אייר )

מה שעוד ממש אהבתי וכנראה הולך לשבת אצלי זה סוגרים מאלומניום בצדים של המכסה מנוע..

שתאמת מדהימים על כל רכב..

חוץ מזה הכל תלוי במה תרצה לשפר ביצועים או יופי..

• תוכן חדש...