Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אני אזמין בולם אחד, עלות של בערך $100 ואבקש לשלוח לארץ (מארה"ב).

האם יעצרו לי אותו במכס?

אם כן, יבקשו מכס ומע"מ או שפשוט לא יתנו לי להכניס אותו?

תודה

פורסם

תשתדל שהשולח מארה"ב ירשום לך low value עם ערך רשום נמוך לדוגמה 25$ או שמא יציין על החבילה GIFT ואז תצמצם את האפשרות שיפתחו/יבדקו

למרות שעל פניו לא מדובר בחלק/חיישן אלקטרוני יקר ערך כך שאין סיבה.

מקווה בשבילך שהחבילה לא כבדה יתר על המידה.

בהצלחה

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

אמרתי פעם ואומר זאת שוב. אפשר לומר מה שרוצים על פקידי המכס. דבר אחד בטוח שהם לא. הם לא מפגרים. אלעק, מי יאמין שבולם חדש עולה $25? בחייאת, פיצה משפחתית עם קולה וכנפי עוף עולים לך באזור הסכום הזה אז אתה מאמין שמישהו יאמין שבולם עולה $25? עזוב אותך ממכס, עזוב אותך מהכל. תדאג שלא יעשו לך בעיות להכניס את זה לארץ ושלא יבקשו ממך אישור משרד תחבורה. מעדיף לשלם מאשר לעבור את כל מסכת העינויים הזאת.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...