Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(המלצה ל) מחשב נייח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

המחשב שלי כבר זקן למדי (לא זוכר כמה בדיוק אבל לא פחות מ 6 שנים)

הדיסק מאד קטן ואני גם מרגיש שהוא איטי אפילו בגלישה - הזמן שלוקח ל TABS חדשים להפתח ולהטען

אני חושב להעביר אותו לילדים הקטנים בבית - אם היו גדולים גם אותם לא היה מספק.

אי לכך אני מחפש המלצה למחשב חדש - וגם המלצה מהיכן לרכוש

הצרכים שלי

גלישה, צפייה בסרטים,שימושי CAD חובבניים

העיניים כבר לא של בני 20 אז רצוי מסך גדול יחסית

בכל זאת הייתי רוצה מחשב בתקציב סביר נניח לא יותר מ 3000 ש"ח (כולל מסך)

תודה

ערן

פורסם

הנה משהו שהרכבתי לך:

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Core i3 550 3.2Ghz 4MB Cache Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪520

קירור למעבד:

ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪49

לוח אם:

ASUS P7P55D LE for Socket 1156

כמות: 1 - מחיר: ₪606

מארז:

Gigabyte LUXO X140 Black MidiTower ATX 1x 120 MM FAN TOOLESS

כמות: 1 - מחיר: ₪189

ספק כוח:

Seasonic 350W SS-350ES Active PFC 80+ Bulk

כמות: 1 - מחיר: ₪189

זיכרון:

Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333

כמות: 1 - מחיר: ₪116

קשיח למחשב שולחני:

Hitachi Deskstar 7K1000, 500G, 3.5", SATA 2

כמות: 1 - מחיר: ₪392

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪99

מסך:

DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪880

סה"כ: ₪3040

מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 2980 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/ebamcklp

כמה דברים שאני לא בטוח לגביהם, עדיף להתייעץ פה או בחנות:

1. לגבי המארז, לא מכיר אותו ספציפית, יש מארז עדיף?

2. שים לב שללוח אם אין USB3, המחיר עולה

פורסם

מה שאדידס רשם זה מעולה לצרכיך. שים לב רק שצריך להוסיף עלות מערכת הפעלה, עוד כ-500 ש"ח ל-WIN7 אם אתה צריך. אין מסיבות כלשהן...אתה לא צריך, אז לא :-P

כל מה שרואים בפרסומות עם מחירים בין 2000-2500 ש"ח זה בד"כ ללא מסך כדי לעבוד עליך שהמחיר זול במיוחד.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

תודה,

שמתי לב שחסר כרטיס מסך האם זה בגלל שהוא על הלוח או חלק מהמעבד?

אחושב שעדיף 8 GB זכרון וחושב גם להוסיף דיסק SSD למערכת ההפעלה

פורסם

אהלן,

לגבי כרטיס מסך, השימושים שצייינת בהודעה המקורית שלך לא מצריכים כרטיס מסך, מעבדי ה CORE I3 מגיעים עם יחידה גרפית מובנית. אם אתה לא משחק במשחקים כבדים במחשב אז אין לך צורך בכרטיס מסך חיצוני.

לגבי זיכרון, אתה יכול לראות במפרט שהבאתי לך שסטיק אחד של 4 ג'יגה עולה 116, פשוט תוסיף עוד אחד.

לגבי SSD, המחירים שלהם עדיין גבוהים. אם כבר, הייתי מציע לך לקנות כונן SSD עם נפח קטן רק למערכת הפעלה וכונן רגיל לשאר הקבצים שלך.

פורסם

לא כדאי לקנות מערכת מחשב שמבוססת על סוקט ה1156 הישן כשיש את סוקט 1155 שנותן ביצועים טובים יותר, חסכוני יותר ועולה פחות. חוץ מזה, כדי להפעיל את כרטיס המסך המובנה במעבד יש לקנות לוח אם בעל ערכת שבבים H55 או H57 או Q57.

P55 לא תומך בכרטיס המסך המובנה מה שיצריך כרטיס מסך יעודי.

פורסם

חיכיתי לתגובה כמו של BEASTMODE לאחר שהתחלתי לקרוא את מה שרשמו לך כאן.

עניין התושבת כאן אינו העיקר, המעבד הוא העיקר ומה שרשמו לך הוא מעבד I3 דור ראשון בשילוב לוח אם אשר נדרש להוסיף לו כרטיס מסך אשר לא מצויין בהצעה, סה"כ, לא מאוזן ולא מתאים כלל.

היום כבר קיימים מעבדים I3 דור שלישי, עם ליבה גרפית חזקה כמו בדגם I3-3225 בעל ליבה גרפית INTEL HD GRAPHICS 4000 המצויינת.

במחירים לא רחוקים ממה שכבר צויין ואפילו זולים יותר עם לוקחים בחשבון לוח אם מתאים ואפילו בעל כל הפיצ'רים כמו USB3 וSATA3, ערכת שבבים מתקדמת ועוד.

אגב המארז של ג'יגהבייט, אין לך מה לחשוש מפניו, אני מכיר אותו והוא דווקא די נחמד בטווח המחיר שלו, אך יש כמובן גם אחרים.

ראיתי את ההודעה הזו רק עכשיו, אם תרצה, אוכל לשלוח לך או להעלות על גבי הפורום הצעה עדכנית למחשב.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
חיכיתי לתגובה כמו של BEASTMODE לאחר שהתחלתי לקרוא את מה שרשמו לך כאן.

עניין התושבת כאן אינו העיקר, המעבד הוא העיקר ומה שרשמו לך הוא מעבד I3 דור ראשון בשילוב לוח אם אשר נדרש להוסיף לו כרטיס מסך אשר לא מצויין בהצעה, סה"כ, לא מאוזן ולא מתאים כלל.

היום כבר קיימים מעבדים I3 דור שלישי, עם ליבה גרפית חזקה כמו בדגם I3-3225 בעל ליבה גרפית INTEL HD GRAPHICS 4000 המצויינת.

במחירים לא רחוקים ממה שכבר צויין ואפילו זולים יותר עם לוקחים בחשבון לוח אם מתאים ואפילו בעל כל הפיצ'רים כמו USB3 וSATA3, ערכת שבבים מתקדמת ועוד.

אגב המארז של ג'יגהבייט, אין לך מה לחשוש מפניו, אני מכיר אותו והוא דווקא די נחמד בטווח המחיר שלו, אך יש כמובן גם אחרים.

ראיתי את ההודעה הזו רק עכשיו, אם תרצה, אוכל לשלוח לך או להעלות על גבי הפורום הצעה עדכנית למחשב.

האמת שלתגובה שלך חיכיתי:wink: (ראיתי שאתה נותן עצות טובות בנושא הזה)

אשמח אם תשלח לי הצעה למחשב שיתאים לי

תודה

פורסם

אני לא יודע כמה אתה מתעסק עם CAD ועם אילו תוכנות, אבל בשביל CAD יש כרטיסי מסך מיוחדים שהם OPEN GL כמו NVIDIA QUADRO וATI FIREGL. כרטיסים האלו מיועדים לזה ויש הבדל עצום לאומת כרטיסי גיימרים או דסקטופ מיין סטרים. ההבדל לא רק הביצועים, אלא הדבר החשוב ביותר לשרטוט שזה כמובן הדיוק, אפילו אופן בו מוצגים קווים.

בדרך כלל בשביל CAD קונים תחנת עבודה עם כרטיס מסוג כמו שהזכרתי מעלה ותחנת עבודה כזאת עולה יותר מתקציב שלך בערך פי 4 וצפונה. השאלה כמובן באיזה CAD אתה מתעסק.

אני פחות רודף אחרי מעבד מסדרה האחרונה כי מעבד חזק זה עוד לא אומר מחשב מהיר, הכי חשוב זה אופן שכל הרכיבים עובדיו יחדיו וזו כבר אומנות. הבדל של כמה MHZ אתה לא תרגיש, אבל מהירות דיסק וריבוי ערוצי זכרון דווקא כן ומאוד.

איך שאמר סיימור קריי:

Anyone can build a fast CPU. The trick is to build a fast system
בתקציב שלך אפשר לקנות תחנת עבודה משומשת עם חומרה שתתאים לCAD.

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

זה נשמע כמו פרסומת.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

טוב, ישבתי קצת על מחירונים, מחר יש לי הרבה עבודה ולא רציתי לשכוח את התגובה..

זו לא הצעה למערכת זולה, זו הצעה למערכת מחשב עם רכיבים איכותיים וכזו שבנויה להחזיק זמן רב ללא תקלות חומרה, תוכנה זה כבר עניין שלך.. :)

מעבד:

I3-3225 3.3Ghz 3MB Cache - with Intel HD Graphics 4000 BOX

לוח אם:

Gigabyte GA-B75M-D3V /sata3/usb3/vga+dvi

זכרון:

Kingston 4GB DDR3 1333Mhz

כונן קשיח:

WD/Seagate 500GB Sata3 16MB 7200RPM

כונן אופטי:

DVDRW Sata Sony AD-7280S X24

ספק כח:

High Power Element Plus 400W A.PFC 80Plus

מארז:

NZXT Source 210 Black / White

מסך:

Dell UltraSharp U2312HM 23" PIVOT + HEIGHT ADJUST

סה"כ:

3268 ש"ח

תוספת למערכת הפעלה חלונות 7 בעלות 460 ש"ח כולל התקנה.

אם יש לך שאלות או הערות או בקשה לשינוי/הוזלה תרשום לי ואחזיר לך תשובה.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

למה לא AMD בתקציב הזה?

יש להם מעבדים עם 4 ליבות פיזיות במחירים די מצחיקים, ועד כמה שידוע לי לצרכים כמו CAD וכו', זקוקים לכוח עיבוד מהמעבד, ל4 ליבות פיזיות יש יותר "כוח" מאשר 2 ליבות פיזיות + 2 ליבות HT/וירטואליות, כמו שיש בI3.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לצרכי CAD בעיקר כרטיס מסך עושה את העבודה. הבדל בין מעבדים פחות מהותי. יחד עם זאת בהחלט מעבד 4 ליבות יכול להועיל.

אם כבר CAD, איך עוד לא הציעו לפותח שרשור דל פרסיז'ין?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...