Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי סוזוקי בלנו 98 .

לאחרונה עליתי מהמרכז לכיוון ירושלים ובאזור לטרון האוטו התחיל להתחמם לי , עצרתי בצד ולאחר כשתי דקות האוטו ישר היתקרר לטמפרטורת עבודה לי השעון חום . המשכתי נסיעה והוא שוב התחמם וככה איזה שלוש פעמיים אני נוסע עוצר ומקרר אותו מים היה במיכל עיבוי לא מלא אלא חצי מיכל .

כאשר חזרתי מירושליים לא קרה כלום האוטו לא היתחמם לא כלום .

מה יכולה להיות הבעיה ?

פורסם

על פי התיאור שלך האוטו היתחמם רק בעליות לירושלים? באיזה נוזל קירור אתה מישתמש? איכותי או מיים? האם אי פעם נעשה ניקוי רדיאטור ברכב? האם מאוורר הרדיאטור ניכנס לפעולה כמו שצריך? מהי היסטוריית הטיפולים למערכת הקירור כמו החלפת טרמוסטט? משאבת מיים? נישמח לקצת יותר מידע על פי השאלות ששאלתי.

פורסם

נוזל קירור איכותי ששמים לי במוסך לא זוכר את שמו . לפני כ60KKM הוחלף הרדיאטור בחדש . המאוורר נכנס לפעולה כמו שצריך .

משאבת מים בוצע אם טיפול הטיימינג האחרון שבוא גם הוחלף הרדיאטור שזה אומר משהו כמו 60K .

פורסם

ניראה על פי דבריך שמערכת הקירור מטופלת כהלכה ובמוסך מסודר. האם בזמן ההיתחממות אתה שם לב לשינוי משמעותי במיפלס המיים שבמיכל העיבוי? האם קיימת עלייה משמעותית במיפלס עד כדי גלישה של נוזל הקירור? האם ידוע לך מה מצבו של מיכסה הרדיאטור ומה הלחץ הרשום עליו? 1.1? 0.9?

פורסם
לא זכור לי שהוחלף הטרמוסטט .

אז תחליף "בלנקו" זה גרושים ומשפיע משמעותית.

אל תחכה, שלא תתקע בדרך עם טרמוסטט תפוס ןמנוע רותח.

ניצן

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום

אז בהמשך לתקלה פורק הטרמוסטט נבדק ונמצא תקין ,נוקה הרדיאטור .

אתמול אחרי ל הטיפול הזה פתחתי את המכסה של הרדיאטור והוא התפרק אבל זה לא נורא יש לי אחד חדש , אבל ראיתי שצפים להם גושים קטנים של אבנית במים . איך אפשר לנקות את מעברי המים במנוע שאני חושד בהם כמלאים אבנית ?

האם יש איזה שהוא חומר או חומצה או משהו ?

• תוכן חדש...