Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נחשפה: פרו סיד 2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חסרים להם כמה כפתורים על ההגה :)

ומה עם השם הנוראי? גרש, קו מפריד ושתי מילים ללא משמעות.

אחרת היא נראית יפה מאוד.

דווקא לא נוראי בכלל, זוהי מילה לגיטימית באנגלית.

!AWDSOME

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אכן, קשה לעבור ממותג פרימיום כמו הונדה סיביק לאיזו קוריאנית עממית. שלא לדבר על הביצועים המרגשים...

לא מותג פרימיום, אבל עדיין בין המותגים שנחשבים יותר מהקוריאניות או בו נגיד ככה, מוכרים יותר כאמינים ואיכותיים בחברה הישראלית.

יותר מזה סתם עובדה מצחיקה, כתוב בגוגל honda או TOYOTA צפה בכמות התוצאות מיליארד+ לעומת יונדאי\קיה שזה פחות מחצי מהכמות של המותגים האחרים.

אין ויכוח על זה שיקח למותגים הקוריאנים עוד כמה שנים להיתפס כמותג איכותי ובין השאר כמו היפניות האחרות או הגרמניות, לפחות ככה אני רואה את זה.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם
האחורה שלה מזכיר לי יונדאי ולוסטר.

סיכוי לא רע שמדובר באותה גברת בשינוי אדרת.

המנוע זהה ולפי התמונות נראה שמדובר באותו בסיס גלגלים.

מה שכן הרכב נראה לא רע בכלל יחסית לרכב אסיאתי.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם
סיכוי לא רע שמדובר באותה גברת בשינוי אדרת.

המנוע זהה ולפי התמונות נראה שמדובר באותו בסיס גלגלים.

מה שכן הרכב נראה לא רע בכלל יחסית לרכב אסיאתי.

לא, אין קשר בין הדגמים. לקיה סיד (או פרו סיד) מתלה רב חיבורי מאחור ולולוסטר מוט פיתול והיא בכלל מבוססת על הפלטפורמה של האקסט.

פורסם

דווקא שילוב של מגאן ו-וולוסטר מאחור זה טוב. מחכה לראות אחת כזו במציאות.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

יותר גבוהה ומגושמת משירוקו למראה, אבל סה"כ מאוד נאה.

ברור לכם שהאינטיריור ממש לא יגיע לארץ ככה, נכון?

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

גיא, זה גם מה שאמרו על הולוסטר, ובארץ הוא כמו בחו"ל. אז אולי עוד יפתיעו אותנו בקיה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

כמה שאני רואה יותר מכוניות קיה של פיטר שרייר, ככה ני אוהב יותר את העיצוב המשעמם של VAG. העיצוב של קיה פשוט דוחה בעיניי. והגריל המכוער הזה שהם דוחפים בכל דגם... גם הקו של החלונות הוא מוזר, גם באופטימה. כנראה שזהו, הזדקנתי. :lol:

• תוכן חדש...