Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נחשפה: פרו סיד 2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ומה עם השם הנוראי? גרש, קו מפריד ושתי מילים ללא משמעות.

אחרת היא נראית יפה מאוד.

במאזדה 3 בלם היד נמצא בתוך התחת של הנוסע ליד הנהג.
פורסם

אם הדגם הזה ישווק בתור מקביל לוולוסטר, עם מחיר ואבזור נדיב כמו ביונדאי - אני סבור שזו תימכר בכמויות יותר נדיבות בגלל העיצוב שלה שקצת יותר קל לעכל.

(אני נמנה בין אלו שלא מסתדרים עם האחוריים של הוולוסטר)

אם נחשוב על יקום מקביל שבו אפשר לבחור ב130K בין וולוסטר טורבו עם עיצוב שנוי במחלוקת לבין פרו-סיד טורבו עם אותו האבזור ואפילו 7 שנות אחריות - הבחירה שלי ברורה למדיי.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

וואי אלוהים הרכבים של הקוראנים בזמן האחרון גורמים לי לחשוב כל פעם!, אם רק היו שמים להם סמל אחר בחזית במקום KIA או יונדאי... אלוהים יודע שהייתי זורק את ההונדה ועובר לאחת כזאת, אבל הלב פשוט לא נותן לי.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם
וואי אלוהים הרכבים של הקוראנים בזמן האחרון גורמים לי לחשוב כל פעם!, אם רק היו שמים להם סמל אחר בחזית במקום KIA או יונדאי... אלוהים יודע שהייתי זורק את ההונדה ועובר לאחת כזאת, אבל הלב פשוט לא נותן לי.

אפשר הסבר מעמיק יותר?

8)
פורסם

אכן, קשה לעבור ממותג פרימיום כמו הונדה סיביק לאיזו קוריאנית עממית. שלא לדבר על הביצועים המרגשים...

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

לא רק שהחיצוניות מזכירה שירוקו, גם האינטירייר לא שונה בהרבה מזה של הגולף דור 7. אין מה לומר, החבר'ה במזרח אוכלים את הדברים הנכונים.

אהבתי!

פורסם

הפנסים הראשיים קצת קטנים לי מדי...

אבל חוץ מזה אני בטוח שהמגמה הקוראנית גורמת להאנץ, פרידריך ויורגן להזיע ולהרגיש מאותגרים...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...