Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התגובות ב-YNET קורעות אותי...:lol:

זה רק מראה כמה בארץ רחוקים שנות אור בתפיסה בכל הנוגע לרכב, ואלו עוד אנשים שנכנסים למדור רכב! :lol:

מתי תבינו שה-0-100 לא מעניין בכלל ברכבים כאלה, משפחתומטית מפסיקה להאיץ ב-100 אבל הקדילאק הזו מתחילה

לממש את הכוח צפונית ל-100 קמ"ש, שם היא תעשה קציצות מכל פרארי ולמבורגיני. איך אפשר להשוות בכלל...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הנתון של 154 (!!) קג"מ מעורר בי צמרמורת כל פעם מחדש. לא יכול לדמיין איך מרגישה לחיצה בריאה על הדוושה במפלצת כזו :-P

וכמו שאמר מגיב מס' 1 בווינט:

מדהימה איפה אפשר לקנות ואם אפשר לעשות טרייד על מיצובישי לנסר

:lol::lol::lol:

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם
60 מייל כן? 0-60 קמש ב2.9 פחות מרשים...

רבע מייל ב10.2 שניות,זה לא הזמן שהקולט איבו קבעה באירוע הדראג האחרון?:-)

אוונטדור עושה רבע מייל ב 10.5 :p

אוטו מהמם לדעתי ומה שהם עשו מטורף, אבל עדיין ה GT-R וה GALLARDO TT מהירות יותר.

מעניין מה הביצועים של ה AVENTADOR TT

Opel Adam S 2017

פורסם

אני עם שמלוב.

רבע מייל, 0-100, זה שפה של מכוניות יפניות בעיקר.

כאן מדברים על רכב אמריקאי, כמעט כל האמריקאיות (חוץ מהספורט למיניהם), קצת מגושמות וכבדות בזינוק, אבל אחרי 60-100 קמש הם השולטים בזירה.

ואני אומר את זה כאחד שיש לו צעצוע אמריקאי ישן שאוהב דלק.

אבל בניגוד למשפחתיות מודרניות וגם כאלה קצת ישנות יותר, שב0-100 מצליחות להקדים אותו, הקוואליר מתחילה להאיץ רק מ50 קמש ככה, ולא נעצרת, ההגבלה האלקטרונית עוצרת אותה.

משפט נכון שמישהו כתב פה: "BIG MUSCLE, NO BRAIN".

צריך להחזיק תקופה באמריקאית, ואז תקופה אחרי להחזיק באירופאית כדי להבין את המשפט.

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עם 154 קג"מ ומשקל כמו שלה כל פעם שלוחצים על הגז השמש שוקעת יותר מוקדם והיום מתקצר בשעה??

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

אתם מדברים כאילו כל מי שקונה רוכב עתיר ביצועים רוכש אותו על מנת לשבור שיאים ברינג ולהתחרות באליפויות פתוחות. רוב הרוכשים של אקזוטיקה קונים מותג, איכות ופוזה.

פושט בטקסס, יש הרבה משקל למילה 'murica. או כפי שנאמר:

why? Because 'MURICA, thats why.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

אתם מדברים כאילו כל מי שקונה רוכב עתיר ביצועים רוכש אוץועל מנת לשבור שיאים ברינג ולהתחרות באליפויות פתוחות. רוב הרוכשים של אקזוטיקה קונים מותג, איכות ופוזה.

פושט בטקסס, יש הרבה משקל למילה 'murica. או כפי שנאמר:

why? Because 'MURICA, thats why.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
לא מבין על מה ההתלהבות, רכב שכנראה לא יכול לעשות שום דבר חוץ מלנסוע בקו ישר, כמו כל רכב אמריקאי אחר - big muscle no brains.

אתה ממשיך לחשוב ככה גם כשאתה חושב שרכב הבסיס לפרויקט הזה עשה את הנורדבורגרינג ב 7:59?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ממש מטורף... מעל 400 כ"ס ומומנט כפול מאירופאית עם 400 כ"ס ועושה את אותו הזמן של מגאן על המסלול. דווקא די חיזקת את הנקודה שלו!

• תוכן חדש...