Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטומטי, עד 35K פרטים בפנים

BlackMambaX
שימו לב! השרשור הזה בן 4105 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום,

אני מחפש רכב אוטומטי, עד 35K, לא משנה לי אם הרכב יהיה משפחתי או קטן, העיקר לא מיני (אני גבוה) אין לי בעיה עם סופר מיני.

העדיפות העליונה שלי היא רכב אמין, שיראה כמה שפחות מוסכים חוץ מטיפולים שוטפים.

אח"כ - צריכת דלק, שתהיה סבירה, לא חייב משהו ממש חסכוני, כי אני גם ככה אני נוסע מעט (בממוצע 900-1000 ק"מ בלבד בחודש.)

עדיפות לרכב בטיחותי.

חשבתי על הונדה ג'אז או יאריס, אבל אז ראיתי שהמחירים שמבקשים עליהם, פשוט מוגזמים.

אודה מאוד לעזרה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה יכול לבדוק את הגרנדה פונטו,בטוחה,חסכונית,עדיפות למנוע 1.4.

יש לך גם את הגטס אמינה ולא יקרה לאחזקה,צריכת דלת פחות מהממוצע,עדיפות לגירסאות gls/gli בglf אין abs ויש כרית אוויר אחת.

אם תמצא סריון מהדגם החדש 2007 גם טוב,מנוע די זריז,אמין,תא מטען קטן יחסית.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום BlackMambaX,

הונדה ג'אז וטויוטה יאריס הן אכן מכוניות אמינות וחסכוניות בדלק אך כפי שהבנת מחירן בשוק המשומשות גבוה יחסית ולכן ככל הנראה לא יתאימו לתקציבך. אני ממליצה לך לבדוק ברצינות את דגמי יונדאי גטס השונים. צריכת הדלק של הגטס גבוהה במעט מצריכת הדלק של היאריס או הג'אז, אך להערכתי בהתחשב בכמות הקילומטרים הנמוכה יחסית שאתה נוסע בחודש אין מדובר בהפרש משמעותי. לגטס רמת אמינות גבוהה מאוד ועלויות אחזקה נמוכות, שיתקזזו עם צריכת הדלק הגבוהה יותר. בתקציבך תוכל למצוא יונדאי גטס ממודל 2008 ואולי אף ממודל 2009, ברמת האבזור הגבוהה יותר הכוללת 4 כריות אוויר ו-ABS.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה.

מה בנוגע למשפחתיות שיחסית פחות יזללו לי דלק, צריכה של 1 ל 8 בתוך העיר, תהיה מספיק טובה בשבילי, מכיוון אני נוסע מעט.

האם כדאי לחשוב על פוקוס, אימפרזה, סיווק, מאזדה 3, משנתונים של 2005-2006?

השאלה הגדולה היא, מי הכי אמינה מבינהם.

נהגתי פעם בגטס ומאוד לא אהבתי את הנוחות שלה, אעדיף לשלם עוד קצת (במידה ומדובר בהפרש של בערך 150 ש"ח דלק בחודש) ולקבל נוחות גבוהה יותר, אבל לא על חשבון האמינות.

תודה רבה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם כבר תחשוב לכיוון אמריקאית. אפשר להגיע ל1:8 בעיר במקסימום פינוק, מקסימום נוחות ובטיחות ומינימום כסף.

(הכוונה לאמריקאית מאמריקה, לא אמריקאית מקוריאה)

בו בטח ליבי ונעזרתי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב, אחרי הרבה חיפושים, שמתי לב שבטווח מחיר הזה, אני יכול לקנות יונדאי אקסנט שנת 2007.

מה דעתכם?

האם רמת האמינות של הרכב גבוהה? (שוב אני לא מחפש חווית נהיגה מיוחדת)

האם כדאי לחפש את אלו עם מנוע ה1600, או ש1400 יעשה את העבודה?

צריכת דלק שלו סבירה?

תודה רבה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אמינות די טובה,בפנים די פלסטיקי,מנוע ה1.4 סביר,ה1.6 צר יך להיות די זריז,עדיף לדעתי את הריו,שם בדלתות יש ריפוד,אז יותר נעים.

המושבים רחבים אך לא מאוד תומכים,תא מטען סביר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום,

צריכת דלק של פורד פוקוס, סובארו אימפרזה או מאזדה 3 לא תהיה נמוכה משמעותית מצריכת דלק של יונדאי גטס אם בכלל. אבל אם כבר נהגת בגטס ולא אהבת את נוחות הנסיעה, באמת כדאי שתשקול רכישה של רכב אחר ולא רכישה של רכב שאינו קולע לטעמך.

יונדאי אקסנט יכולה להיות אלטרנטיבה טובה. לגרסת ה-1,400 ביצועים טובים, רמת אמינות טובה וצריכת דלק הנמוכה מצריכת הדלק של גרסאות ה-1,600 סמ"ק. בתקציבך תוכל לנסות ולמצוא גם רכבים ממודל 2008 ואולי גם רכב שסיים עסקת ליסינג ונמצא באחריות.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שמעתי קצת דברים רעים על האקסנט מחבר'ה שהיה להם אותו בליסינג כרכב חברה.

דיברו על בעיות אמינות למינהן, האם באמת אפשר לסמוך על האמינות של האקסנט 2007-8?

תודה רבה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בצבא יש לא מאט,והם מגלות אמינות טובה,חלקם עם 250k ויותר אפילו למודל 2007-8,כך בנסועה הגיונית יותר הם יגלו אמינות טובה יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בצבא יש לא מאט,והם מגלות אמינות טובה,חלקם עם 250k ויותר אפילו למודל 2007-8,כך בנסועה הגיונית יותר הם יגלו אמינות טובה יותר.

אמת לאמיתה.

נסעתי לפניי זמן קצר בבסיס שלי על אקסנט בת 4 עם 300 אלף ק"מ, אני חייב לציין שלמרות שהאוטו נראה נורא מבפנים, הרכב סחב טוב, המזגן הרביץ יפה והגיר העביר את ההילוכים כמו שצריך ללא נקישות או דפיקות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Mitsubishi Space Star Supreme

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4105 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...