Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אני שוקל לקנות סיאט איביזה, ומתלבט בין היתר לגבי הצבע,

אם ללכת על לבן (שאומרים שבישראל הוא יותר סחיר), או על ירקרק כמו כאן, שהוא צבע קצת יותר מרענן בעיניי, ופחות משעמם..

183610_10151110150319239_168142194_n.jpg

לגבי עניין הסחירות, מצד אחד אם האיביזה נחשבת רכב לצעירים, בטח ניתן יהיה למצוא קונה צעיר בעתיד שגם ירצה ירוק..

מצד שני, אם אני מתכנן למכור אותו במחיר סביר, הוא יהיה די יקר עבור אדם צעיר, ואם ההורים שלו משלמים, אני מניח שהם כבר יעדיפו לקנות רכב חדש מאשר לחסוך 25-30K..

שאלה היא גם איך הירוק ייראה לעומת הלבן עם קצת אבק על הרכב,

והאם רכב עם צבע "בולט" ימשוך יגרום יותר לשוטרי תנועה "לחפש" אותי...

מה דעתכם?

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שוטרים יחפשו אותך אם תתנהג בעבריינות בכביש, ולא בגלל שהרכב שלך צבוע בירוק קריסטל בטעם מנטה :onfire:

פורסם

קנה איזה צבע שבא לך. לישראלים משום מה יש נטייה לקנות רכב לפי מה שהקונה הבא ירצה, ולא לפי מה שהם רוצים. זה באמת מה שאתה רוצה לעשות בקניה בסכום כזה? נראה לי קצת מטופש.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
אם כבר אז במכוניות כאלו השחור יותר סחיר בהרבה.

ספציפית לאיביזה שחור נראה לי הצבע הכי לא יפה שיש, לא רואים את הקימורים של הרכב, ואין את הקונטרסט לגג הפנורמי שהוא בעצמו שחור.

מה אם אני מתכנן להחנות את הרכב הרבה ברחוב? עד כמה הירוק יתפוס הרבה יותר לכלוך ויינזק מהשמש מהלבן? באופן משמעותי עד כדי שעדיף לבן גם אם הוא פחות קורץ לי..? שכחתי גם את עניין השריטות..

פורסם

ומצד שלישי, ברכב בצבע לבן יהיו בולטים לכלוכים אחרים כמו פיח, למשל באזורי הגלגלים...

אגב, מה העניין של האנשים שרושמים על רכב שהוא "מעולם לא נשטף במכונה"?

האם המכונות באמת גורמות נזק לצבע? ואם כן אז לצבעים מטליים כמו הירוק למשל, ועם הלבן אין מה לדאוג?

פורסם
ומצד שלישי, ברכב בצבע לבן יהיו בולטים לכלוכים אחרים כמו פיח, למשל באזורי הגלגלים...

אגב, מה העניין של האנשים שרושמים על רכב שהוא "מעולם לא נשטף במכונה"?

האם המכונות באמת גורמות נזק לצבע? ואם כן אז לצבעים מטליים כמו הירוק למשל, ועם הלבן אין מה לדאוג?

נכון שבולטים לכלוכים,

אבל מצד שני כשאתה חס וחלילה עושה תיקונים, זה פחות בולט בהפרשי צבע, וגם זה צבע שתופס פחות חום מאחרים, זה אחד היתרונות שלו, ובגלל שאני גר בנגב ומשרת בנגב, זו הבחירה הכי נורמלית. (חוץ מזה שהלבן מחמיא לקליאו)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה קונה את הרכב לעצמך או בשביל מי שיקנה ממך אותו? קח מה שאתה אוהב, אתה הולך להוציא סכום של 5 ספרות על הרכב, מה זה השטויות האלה צבע סחיר?! אם תשמור על הרכב כמו שצריך יהיו לך מספיק קונים פוטנציאליים.

זה שאתה יד ראשונה מפרטי בשוק שכל מכונית שניה היא מליסינג/השכרה זה כבר יתרון, אפילו אם הרכב בצבע של ת*ת עם שערות.

שוטרי תנועה יחפשו אותך רק אם תתקין לדים ושטויות שאסור ותנהג בו כמו ערס מצוי.

מכונות שטיפה עושות שריטות שבשמש נראות כמו מלא מעגלים על הרכב:

images?q=tbn:ANd9GcSwK-NkvV_6gXAO_gL-ZFDCGLHhqpq9eiX8lR6Vt3KczdJ81yC9nn8AHQnR2Q

בשטיפה ידנית זה לא קורה.

לדעתי אין שום סיבה לשטוף את הרכב במכונה כששטיפה ידנית טובה עולה 30 ש"ח עם טיפ.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הירוק מדהים!! והגזר של האיביזה עוד יותר מדהים! ויש אנשים שמחפשים צבעים "מוזרים"

בכל מקרה אל תלך על לבן! אני למשל לא יקנה אוטו לבן וגם אם זה אוטו טרנטה של 5000 ש"ח

ואני חושב שלבן יהיה קשה למכור כי יש הרבה בשוק!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נא להרגע, יש גם מכוניות לבנות יפות :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

האמת הצבע הזה ממש יפה ומיוחד לרכב!

בנוגע למשטרה - לא חושב שמשטרה תשים אלייך יותר לב בגלל צבע הרכב. זו איביזה רגילה, לא איזו BMW שחורה או איזו קופרה מונמכת עם ספוילרים.

• תוכן חדש...