Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזגן מקרר חלש, אלפא 164 92'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי תופעה לא ברורה במזגן, כדלקמן:

אלפא שנת 92, לרכב יש מדחס של SANDEN דגם 709 למיטב ידיעתי (ציוד מקורי) עם קרר ישן R12. במצב תקין המזגן ברכב הזה מעולה, מקפיא ממש (אלפא 164). כרגע המזגן מקרר מאוד חלש ובימים חמים נסיעה ארוכה ברכב היא נסבלת בלבד. לטענת איש מזגנים אחד יש דליפה מהציר של המדחס אבל אני יוצא נגד הטענה הזו משתי סיבות: 1. מילאתי גז אצלו לפני כשלוש שנים והמזגן קירר באופן סביר מעל שנה ללא שינוי של ממש. 2. ישנה תופעה אחרת שהיא בעצם השאלה שאני שואל:

כרגע המזגן לא מקרר טוב, אבל מה - ישנם קטעים שפתאום הוא כן מתחיל לקרר, למשך מספר דקות ואז מפסיק וחוזר לקירור חלש. היום בבוקר למשל יצאתי עם הרכב לנסיעה, ופתאום באורח נס המזגן התחיל לקרר מאוד, ממש הקפיא את תא הנוסעים. אחרי כמה דקות שוב חזר למצב הרגיל שלו. אני אציין שהפילטר\מייבש זקוק להחלפה.

מה זה יכול להיות? שסתום התפשטות? פילטר\מייבש?

מה אתם חושבים...

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

דליפת גז ניתן לאתר בקלות באמצעות להבה. יש מתקן שבראשו בוערת להבה ומתחתיה משתלשלת צינורית. את הצינורית שמים בסמוך לחלק החשוד כדולף, ואם אכן יש בריחת גז, הלהבה משנה את צבעה לירוק.

בהתחשב בכך שהרכב שלך עמד תקופה ארוכה, יש מצב שהמזגניסט צודק. אטמים של מערכת מיזוג שלא הופעלה במשך תקופה ארןכה נוטים להתייבש ולדלוף.

חזור למזגניסט ובקש ממנו לבצע את הבדיקה עם הלהבה כדי לבסס את ההנחה שלו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לפני שאתה נכנס לתיקונים מיותרים (או לא :) ) תחליף פילטר ,אצלי עשה פלאים (פיאט דובלו)

הבעיה הייתה זהה לשלך

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

• תוכן חדש...