Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרות בסוכנות סקודה רעננה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קבעתי פגישה טלפונית לנסיעת מבחן בסקודה פאביה אולי אחליף סוף סוף את המאזדה.הגעתי לסוכנות סקודה ברעננה.היו שני מוכרים בחור צעיר ומבוגר שהיו עסוקים.לאחר המתנה של 20 דקות התפנה המוכרן המבוגר.ישבתי אצלו עם חברי שהתלווה שגם הוא מעונין ברכישת סקודה.ביקשתי הצעה לעיסקת טריד אין.בעוד אנו יושבים הגיע כנראה לקוח או חבר שהיה חשוב מאיתנו.המוכר ביקש מאיתנו לעבור לבחור הצעיר שיטפל בנו.קיבלנו הצעת מחיר+קטלוג וביקשנו נסיעת מבחן שהרי לצורך זה באנו מרמת השרון בהפסקת צהריים בעבודה.הבחור הצעיר אמר שהדבר לא אפשרי אולי בעוד שעה.לא ברור למה.הרכב היה בחוץ ולא היה שום בעיה לבצע נסיעת מבחן.הבחור סגר את דלת הזכוכית בחדר והתחיל לדבר עם כל העולם ואשתו.עמדנו מחוץ לחדר עוד רבע שעה.יצאנו לרכב ההדגמה בחוץ

שיחקנו בהילוכים ובקלאצי חזרנו לסוכן שהמשיך לדבר בטלפון.מה הוא צריך שיבלבלו לו את המוח שני הקונים יאללה שיסתלקו וילכו למאזדה.אז כן הלכנו ולחוצפנים מסקודה נגיד יחי היפניות לא אלמן ישראל.נשאר עם המאזדה ואם נחליף אז לטויוטה.שם לפחות לא עושים צחוק מהלקוחות

פורסם

אם תשתמש ב"חיפוש" תראה שכבר היה שרשור או חוות דעת על הסוכנויות ברעננה. לאו דווקא של סקודה. יש גם על צ'מפיון באופן כללי.

משום מה כמעט כל הסוכנויות ברעננה מזלזלות בלקוחות, גם אלו מול רננים.

המזור היחיד הוא באלפא. אם כי לפני כחודש נתקלתי שם בדלתא עם מושב אחורי שבור ועקום, או מורכב בצורה שנראית ככה.

אם הבחיר השלך היא סקודה והיא המכונית שנראית לכם - נסו סוכנות אחרת, אל תפסל את הרכב רק בגלל סוכנות אחת גרועה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

מניח שאתה מדבר על ג.ג.ג. ברעננה והם פשוט זוועה.

מסכים לגמרי לגבי אלפא-לנצ'יה - הם נהדרים! (ברעננה לפחות...)

קיבלתי גם יחס מצוין בפורד, אבל עבד שם עד לפני כשנה או פחות סוכן המכירות המקצועי ביותר שיצא לי לפגוש אולי אפילו בעולם שלא לדבר על ישראל (ויצא לי לרכוש לא מעט רכבים ברחבי הגלובוס...).

לצערי הבחור כבר לא שם.

פורסם

יש ויש סוכנויות.

דוקא על משראקה בעפולה שמעתי מלא חוות דעת מצויינות וגם על הסוכנות בתל אביב שמעתי על המלצות לא רעות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

עזוב את רעננה, גש לחבר'ה בנתניה (הגורן) מבטיח לך שלא תתאכזב :lol:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

גם אני ממליץ על הגורן בנתניה.

ברעננה הסוכנות של מזדה/פורד מעולה (וגם מוסך השירות "עד"). את הלנסר קניתי בסוכנות ברעננה (צמודה למזדה/פורד) וגם הם היו בסדר גמור (וגם מוסך השירות שלהם, "אוטו רן").

אני לקוח של גגג כבר כמעט 20 שנה וקניתי מהם שלוש מכוניות חדשות וממש, אבל ממש אין לי טענות אליהם.

על היחס המחפיר שקיבלתי בסוכנות קרסו ברעננה, כתבתי כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=430816

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
קבעתי פגישה טלפונית לנסיעת מבחן בסקודה פאביה אולי אחליף סוף סוף את המאזדה.הגעתי לסוכנות סקודה ברעננה.היו שני מוכרים בחור צעיר ומבוגר שהיו עסוקים.לאחר המתנה של 20 דקות התפנה המוכרן המבוגר.ישבתי אצלו עם חברי שהתלווה שגם הוא מעונין ברכישת סקודה.ביקשתי הצעה לעיסקת טריד אין.בעוד אנו יושבים הגיע כנראה לקוח או חבר שהיה חשוב מאיתנו.המוכר ביקש מאיתנו לעבור לבחור הצעיר שיטפל בנו.קיבלנו הצעת מחיר+קטלוג וביקשנו נסיעת מבחן שהרי לצורך זה באנו מרמת השרון בהפסקת צהריים בעבודה.הבחור הצעיר אמר שהדבר לא אפשרי אולי בעוד שעה.לא ברור למה.הרכב היה בחוץ ולא היה שום בעיה לבצע נסיעת מבחן.הבחור סגר את דלת הזכוכית בחדר והתחיל לדבר עם כל העולם ואשתו.עמדנו מחוץ לחדר עוד רבע שעה.יצאנו לרכב ההדגמה בחוץ

שיחקנו בהילוכים ובקלאצי חזרנו לסוכן שהמשיך לדבר בטלפון.מה הוא צריך שיבלבלו לו את המוח שני הקונים יאללה שיסתלקו וילכו למאזדה.אז כן הלכנו ולחוצפנים מסקודה נגיד יחי היפניות לא אלמן ישראל.נשאר עם המאזדה ואם נחליף אז לטויוטה.שם לפחות לא עושים צחוק מהלקוחות

אני רק שאלה

איך זה שכמה דקות לפני שכתבת את דבריך כאן, פרסמת משהו נוסף בפורום ייעוץ?

(על הפאביה)

"הרכב מגיע ברמת איבזור סטנדרטית ומספיקה בהחלט.4 כריות אויר מנתק זרימת דלק בתאונה בקרת יציבות מזגן רגיל לא מפוצל

רדיו דיסק מה שחסר זה שעון חום מנוע זה המינוס הגדול .קלאצ' הידראולי רך כמו חמאה והילוכים שרצים כמו חמאה פשוט תענוג"

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

פורסם
אני רק שאלה

איך זה שכמה דקות לפני שכתבת את דבריך כאן, פרסמת משהו נוסף בפורום ייעוץ?

(על הפאביה)

"הרכב מגיע ברמת איבזור סטנדרטית ומספיקה בהחלט.4 כריות אויר מנתק זרימת דלק בתאונה בקרת יציבות מזגן רגיל לא מפוצל

רדיו דיסק מה שחסר זה שעון חום מנוע זה המינוס הגדול .קלאצ' הידראולי רך כמו חמאה והילוכים שרצים כמו חמאה פשוט תענוג"

הוא לא יכול לשבת בתוך המכונית באולם תצוגה?

פורסם

אם הקלאץ ההידראולי רך כמו חמאה וההילוכים גם כן רצים כמו חמאה, באולם התצוגה כשהרכב מדומם, זה ממש, אבל ממש בסיס לחוות דעת בפורום ייעוץ.

פורסם
אם הקלאץ ההידראולי רך כמו חמאה וההילוכים גם כן רצים כמו חמאה, באולם התצוגה כשהרכב מדומם, זה ממש, אבל ממש בסיס לחוות דעת בפורום ייעוץ.

יכול להיות שאתה צודק, אבל לדעתי אם מה שהוא רשם נכון שהרכב דומם כנראה זה עוד יותר טוב שהרכב מונע.

פורסם

זה ממש לא בסיס לייעוץ אבל לפחות הוא צודק :lol:

צ'מפיון נותנים שירות גרוע כעקרון, למרות שבמקרה שלי קיבלתי נסיעה תוך פחות מ5 דקות מרגע הכניסה. לעומת זאת, מכר שלי (בעל אמצעים) הגיע בשביל שירוקו R והסוכן פשוט גיחך מול הפרצוף שלו "זה לא בשבילך" ואני בטוח שזה רק בגלל המראה 'העממי' שלו.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

(התשובה ל avi2502 )

יכול להיות שאתה צודק ויכול להיות שלא, תלוי בסיבובי המנוע, בהעלאה או הורדת הילוכים, מי יודע...אני בטח לא יודע.

אבל שוב, אחת מהשתיים: או שפותח השירשור ערך נסיעת מבחן מיד אחרי שנאמר לו שאי אפשר או שהוא "בחן" את הרכב באולם התצוגה וזה לדעתי לא מתיישב עם מטרותיו של פורום ייעוץ.

פורסם
זה ממש לא בסיס לייעוץ אבל לפחות הוא צודק :lol:

צ'מפיון נותנים שירות גרוע כעקרון, למרות שבמקרה שלי קיבלתי נסיעה תוך פחות מ5 דקות מרגע הכניסה. לעומת זאת, מכר שלי (בעל אמצעים) הגיע בשביל שירוקו R והסוכן פשוט גיחך מול הפרצוף שלו "זה לא בשבילך" ואני בטוח שזה רק בגלל המראה 'העממי' שלו.

שמת לב למה שכתבת?

הוא צודק למרות שבמקרה שלך וכו'. אז קיבלת שירות מעולה באולם התצוגה אבל למה לא ללכלך קצת...

אגב, מה שעוררתי הוא לא על צ'מפיון אלא על פותח השירשור

• תוכן חדש...