Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכל התחיל שנה שעברה, אחד הסטודנטים אצלנו בקמפוס מצא דירת 4 חדרים ב-3,300 שקלים לחודש.

הוא היה אמור לגור בדירה עם עוד שני שותפים כך שהיה יוצא 1,100 שקלים לבן אדם.

כיוון שהדירה לא היתה מרוהטת (באילת כל דירות הסטודנטים הינן מרוהטות קומפלט), הוא סגר בהתחלה עם בעל הדירה שהוא יקנה לדירה רהיטים חדשים ובעל הדירה ישלם לו.

הבחור קנה רהיטים, אבל הציג לבעל הדירה חשבוניות יותר גבוהות, אבל כאן זה לא נגמר.

רוב הדירות באיזור הזה נעות סביב 2,700-3,300 (תלוי במצב הדירה), כיוון שאך אחד מאותו השנה שלמדו לא רצה לגור איתו (הוא ידוע כחובב קומבינות) וכיוון שהדירה היתה משופצת במצב מעולה, הוא החליט לפרסם שהוא מחפש שותפים וציין שהמחיר לשותף הוא 1,300 שקלים וככה יוצא שהוא משלם 700 שקלים בחודש.

הוא מצא שני שותפים והחתים אותם על חוזה בנפרד, בו הם צריכים להביא לו את הצ'קים וכל דבר מול בעל הדירה עובר מולו (הוא גם לא הביא להם את המספר של בעל הדירה).

במהלך הקיץ הוא גם נהג להשכיר את החדר שלו ללילות בזמן שהוא היה ישן אצל חברה שלו, בעוד השותפים שלו צריכים לשאת בנטל של החשמל.

השיא הגיע השנה, כדי שהבעל דירה לא יצטרך שוב למצוא דיירים חדשים, הם סיכמו שהוא חותם איתו חוזה לעוד שנה (למרות שהוא בכלל המשיך את הלימודים בבאר שבע), כמו כן הוא הבטיח לבעל הדירה שהוא ידאג שיגורו שם שלושה שותפים והוא קיבל מבעל הדירה 1,600 שקלים על "תיווך".

הוא פרסם את הדירה שוב ב-1,300 לחודש ודרש שצ'קים יגיעו אליו, כמו כן הוא מסרב לתת את המספר של בעל הדירה והוא מסתיר את החוזה המקורי בו נאמר שהוא משלם על כל חודש 3,300 שקלים, שבמקרה אחד השותפים שלו גילה.

סתם בשביל לסבר את האוזן, משרד תיווך לוקח עמלה של חודש מבעל הדירה ומהדיירים, אם הדירה היתה נלקחת מתיווך, התיווך היה מרויח 6,600 שקלים.

במקרה הזה הוא גובה 600 שקלים יותר מערך הדירה, כפול 12 חודשים ועוד 1,600 מבעל הדירה...יוצא 8,800 שקלים.

הסטודנטים שיהיו מעוניינים לגור אצלו, כאשר יהיה להם בעיות בדירה, הם יצטרכו לפנות אליו והוא יפנה לבעל הדירה כדי שיסדר להם את התקלה, יש לציין שהוא השנה בכלל ילמד בבאר שבע ואי אפשר להבטיח שהוא תמיד יהיה זמין.

מה עושים במקרה כזה? ידידה מאוד טובה שלי, אמורה להכנס לדירה ומאוד חורה לי שהיא נופלת לקומבינה כזו :evil:.

כמו כן הבעל דירה לא יודע על כל הקומבינות שנעשות אצלו בדירה, בנוסף שהוא עושה כסף על חשבונו ועל חשבון הסטודנטים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אתה רואה - כך לא מגיעים למצב הזה .

אני לא מבין רק דבר אחד - אם הוא גובה שכר דירה מעל מחיר השוק - איך הוא מצליח להשכיר את הדירה? כמובן שאם המוצר שלו יותר טוב (דירה משופצת, ריהוט חדש וכו') יש לשוכרי משנה סיבה להעדיף אותה גם במחיר היותר גבוה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

למעט החשבוניות על הרהיטים זה לא עושק ולא רמאות. כולם יודעים למה הם נכנסים, אף אחד לא חותם באיומים.

הוא מרוויח פה יותר ממתווך, אבל גם לוקח סיכון גדול יותר וכאב ראש גדול יותר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אפשר להוציא נסח טאבו ולמצוא מי בעל הדירה ולעדכן אותו בהתרחשויות.

גם אם לא יהיה אכפת לבעל הדירה שהוא מרמה את שוכרי המשנה, אני בטוח שיהיה אכפת לו שהוא מכר לו ריהוט במחיר מופקע ועושה קופה כל חודש על חשבונו.

פורסם

יתכן מאד שלבעל הדירה נוח שמישהו אחר מתעסק עם חיפוש שוכרים ועם החוזים ומעדיף לשלם תו תמורת התיווך על פני בזבוז זמנו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מעבר לקומבינות עם החשבוניות, מה שהוא עושה לגיטימי לחלוטין ואפילו נופל תחת ההגדרה של "יזמות". אם הכל מוסדר כראוי בחוזים, אני לא רואה כאן בעיה ובאמת שטיב היחסים שלו עם בעל הדירה הוא לא מעניינכם

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

מה עושים במקרה כזה? ידידה מאוד טובה שלי, אמורה להכנס לדירה ומאוד חורה לי שהיא נופלת לקומבינה כזו :evil:.

כמו כן הבעל דירה לא יודע על כל הקומבינות שנעשות אצלו בדירה, בנוסף שהוא עושה כסף על חשבונו ועל חשבון הסטודנטים.

אין פה "קומבינה". הכל על השולחן.

לא טוב לידידה, שתחפש אופציה אחרת.

הדבר היחיד שיכול להיות לא חוקי פה, זה אם "המתווך" לא משלם מס על הכנסותיו...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

קוראים לזה sublet וזה לגיטימי. הסיפור עם הרהיטים (באם נכון) מגעיל

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

חוץ מהקבלה המזוייפת לא נראה לי שיש בעיה.

בדרך כלל בחוזים סטנדרטיים מצויין שאסור לשוכר להשכיר את הנכס או חלק ממנו לאדם אחר. אם אין סעיף כזה אז זה נראה חוקי. לא יפה ולא מתחשב, אבל חוקי.

פורסם

נשוא השרשור אכן מעט נכלולי, אך רוב פעולותיו לגיטימיות לחלוטין.

פותח השרשור לעומת זאת, לוקה במחלה ישראלית נפוצה שנקראת צרות עין, וגורמת להרבה יותר בעיות בחברה הישראלית.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מה אכפת לך כמה רווח נשאר לו אחרי היזמות שלו ?

איך אתה מתמחר את האחריות וכאב הראש שלו מול דיירי המשנה ?

המחיר מתאים ? תסכימו. כולם יוצאים מרוצים, אפילו בעל הדירה, שקיבל מה שביקש.

המחיר לא מתאים ? חפשו מקום אחר או עשו יזמות כזו בעצמכם.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...