Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבצע - תדלוק ב-6.99 לליטר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אנשים באמת באו לשם, חיכו שעות בתור והקטע הכי מצחיק הוא שבעלי ג'יפים ומכוניות אמריקאיות באים לשם כדי לחסוך את ה70-80 שקל בזמן שכשהם מוכרים את הג'יפ שלהם (שקיים אצלהם רק בשביל הפוזה) הם קונים מכונית חדשה, חסכונית וטובה יותר עם כמה עשרות אלפים בצד. הקטע הוא שאנשים לא מוכנים לוותר על הסטטוס שלהם כ"בעלי ג'יפ" שמסתבר שזה כבוד גדול ובגלל שאין להם גרוש על התחת ועדיין רוצים להחזיק את הג'יפ בשביל הפוזה הולכים לתדלק ב6.99 ב3 בלילה אחרי שעות בתור.

למה לדבר שטויות?

נתחיל מכך שהייתי שם (אני בעל הרודיאו ב2:25), באתי לתדלקף גם ככה הייתי בחוץ עם חברים ואני גר לא רחוק משם.. אז למה לא?

פקק? איזה הגזמה.. קצת בלאגן בכביש. 20 דקות ואני בפנים, והייתי בשעת השיא..

בעשרים הדקות האלה לא הלך אפילו ליטר אחד, בעוד שמילאתי דלק (95) ב300 שקל וחסכתי 50 שקל, גם זה כסף.

ולמה לבלבל את השכל על ג'יפים?

אתה משלם על מאזדה 3 חדשה 130,000 ש"ח.

אני שילמתי על איסוזו רודיאו שנת 2004 (נקנתה ב2010) 52,000 ש"ח + הפונטיאק הישנה שהייתה שווה בקושי 8,000 שקל.. וכמובן הג'יפ היה במצב מעולה וקילומטרז' נמוך

מבטיח לך שגם היום, אחרי 8 שנים על הכביש, הוא הרבה הרבה הרבה יותר מפנק וכיפי מכל מאזדה או יפנית אחרת חדשה, וגם יותר מהיר מהרוב.

ושילמתי עליו 60,000 , חיסכון של 70,000 שקל שנתן לי מכונית הרבה יותר טובה (אני נשבע לך שאם תיתן לי לבחור רודיאו 2004 או מזדה 3 2012 אני בוחר ברודיאו, ג'יפים זאת התמכרות), וגם הרבה שנים של דלק.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עוד מעט כתבה בחדשות ערוץ 2.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אנשים חיכו שעות בזמן שהמכונית פעלה, כך שבמקרה הטוב חסכו 20-30 ש"ח.

ובכל מקרה זהו מבצע חד פעמי, אז איפה הרווח הגדול כאן ?

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

ראיתי את הכתבה לפני מספר דקות.

היתה התנפלות של המון על התחנה, המשטרה התערבה,

ובסופו של דבר לאחר כ 90 דקות המבצע הופסק,

ולפי מה שהבנתי מהכתבה לא יהיה מבצע נוסף.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לכל מי שלא הסתדרו לו המספרים, איזה נציג של תן אמר שהם בעצם מוכרים את הדלק במחירי הפסד, ככה שזה אקט שיווקי נטו לרשת.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם
למה לדבר שטויות?

(אני נשבע לך שאם תיתן לי לבחור רודיאו 2004 או מזדה 3 2012 אני בוחר ברודיאו, ג'יפים זאת התמכרות), וגם הרבה שנים של דלק.

ג'יפים זה התמכרות בשטח, אין להם הרבה יתרון בכביש,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

אתמול הגעתי לתחנה בשעה 5:30, חיכיתי 15 דקות בערך , תדלקתי 48 ליטר, זאת אומרת אתמול חסכתי 60 ש"ח.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אקט שיווקי שלא יעזור להם יותר מדי, כי זה לא שיותר נהגים יבואו לתדלק שם כשיגמר המבצע.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

למה אתה חושב שלא ימשיכו לתדלק שם.

פה בפ"ת טן היא הכי זולה ונמצאת בין שתי תחנות שלוקחות מחיר גבוה יותר, אף פעם לא הבנתי מי מתדלק בתחנות היקרות שמטר לפניהן יש את טן.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כי למה שתבוא לתדלק דווקא לשם כשהמחיר זהה לתחנות אחרות, כלומר שהמבצע הזה נגמר?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני הגעתי בין ראשון לשני שהיה את המבצע, הגעתי לתחנה ב11:50 הייתי בן הראשונים לתדלק, 12:10 כבר הייתי בחוץ ..

אז כל אחד חווה את זה באופן שונה ...

גם ישן כמו תינוק לא אומר שהבנאדם ישן עם טיטול ועשה בו צרכים.

פורסם
אני לא רוצה לעשות שם רע לשום תחנה אבל רק מציע לתדלק בתחנות מוכרות כמו פז דלק סונול וכד׳ , ההנחה היא לא סתם .

קשקשת ברשת.

תבדוק באיזה תחנות נמצאו מהילות של דלק ותראה שכולן של "חברות מוכרות".

בארץ כל הדלק מגיע מאותו מקום וזהה בכל התחנות פרט לאלו שמוהלות או שיש להן תקלות במשאבה ובמכלי אחסון.

לי אישית היה מספר פעמים שהרכב "קירטע" כנראה עקב דלק לא משהו. כולן בתחנות מוכרות. כולן של אותה חברה.

ב-TEN לא הייתה שום בעיה (ואני לא מתדלק שם קבוע).

• תוכן חדש...