Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

second order band pass

mikmik
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן יש לו מד מיליהנרי, ומרוב כל הבדיקות שעשיתי בנושא, וכל החנויות , וכל בוני השנאים, וכל מלפפי המנועים שביקרתי אצלהם

מסתבר שאולי הוא היחיד בארץ שמוכן לעשות ליפוף בשביל לקוח, ולא בסיטונאי.

ואם אתה חושב שזה כאב ראש...... עזוב :)

כמובן ששאלת, וכמובן שעניתי

התשובה היא:

morel woofers 4 ohm band pass, 80-250:

80hz= l2 11.25259 c2 351.64332

250hz = l2 3.60083 c2 112.52586

mids 2 ohm band pass, 250-5000:

250hz = l2 1.80041 , c2 225.05173

5000hz= l2 0.09002 , c2 11.25259

בכל אופן, גם אם יש לך אני משער שאין לך כל מה שאני צריך

ובכל מקרה כל העלות הזאתי לא תחרוג מה100 שקל שבכל מקרה אני אצטרך לבצע...

אז תודה בכל אופן, (אלה אם כן יש לך את כל סלילים הנחוצים)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אכן זה יכול להתאים למידים, בכל אופן מחר בבוקר אני מאמין שאני אביא את כל הסלילים הנחוצים לי

(גם של המיד באס - וגם של המיד)

אז ההצעה שלך לא פותרת לי את הבעיה , תודה רבה בכל אופן..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

טוב, הבן *** לא פתח בסוף את החנות, למרות שהוא אמר שהוא אכן יהיה שמה, אז סתם ביזבזתי זמן ומאמצים , וכמובן את השעות הארוכות שתמיר ישב למצוא לי נוסחאות וכדומה,

תודה רבה לכל מי שעזר אבל כניראה לא אצליח להגיע לתחרות עם המידים..

המשתמש עזב את הפורום.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

היתי מעוניין לדעת האם סליל יכול להיות מרובע , ולא בצורה עגולה ?

מצאתי מישהו שמלפף סלילים , ואכן יש לו רק צורות מרובעות ואין לו עיגולים ...

ואם הוא אכן יכול להיות מרובע, האם למישהו יש מושג באיזה נוסחא צריך להשתמש בשביל להמיר את הנתונים של העיגול, למרובע בעצם ?

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

קח בחשבון שבסופו של דבר הפינות לא יהיו "זוית" 90 מעלות אלא יותר כמו "פניה" 90 מעלות.

דווקא יצא לי ליראות סלילים מרובעים ...הגוף שעליו הם מיתלפפים הוא מרובע אבל זה מיתעגל ככל שמלפפים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה

• תוכן חדש...