Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנשא אופניים לסיאט לאון

milanista23
שימו לב! השרשור הזה בן 4111 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

האם הדגם הנ"ל יתאים ללאון, חסרונות מהותיים? התכנון זה לשים עליו זוג או שניים גג.

http://groupdeal.co.il/team.php?id=5820

אני בדרך לקנות את הTREK 3700 או את הGT AVALANCHE זנב קשיח, כאופני כניסה לתחום (שבילים,קצת עירוני בעיקר בצפון)

תודה חברים

SEAT LEON TSI 1.2 2012

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה שבזול ביוקר, המתקן הזה מסוכן מאוד, ראיתי כבר כמה כאלה שהתנתקו מהרכב באמצע הנסיעה (מעבר לאובדן האופניים מדובר בסיכון ממשי למשתמשי הדרך, במיוחד אופנועים)

המלצה שלי, תשקיע עוד כמה שקלים ותקנה מתקן של חברה טובה ולא זבל סיני.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי מה שרשום המתקן תוצרת ישראל, ובד"כ חשוב להרכיב אותו נכון אחרת באמת העסק יעוף.

בכל מקרה אין לי בעיה לשלם גם כפול, העיקר שיתאים לרכב עם תחת מעוגל :) השאלה אם יש טעם והמתקן הנוכחי יעשה את העבודה...

SEAT LEON TSI 1.2 2012

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אנוכי עובד בחנות אופניים וזה מתקן מאד פשוט ולא מומלץ .

עדיך לקנות מתקן של הוליווד או באז .

ואם אתה רוצה המלצה לאופניים ואולי איזה הנחה קטנה אתה מוזמן לדבר איתי או לגשת לחנות .

יריד האופניים

בר כוכבא 34 פ"ת

בברכה מיכאל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

SARIS BONES.

חבר עם איביזה משתמש בזה לאופני דאונהיל ששוקלות 19 קילו

ולאחרונה העמסנו על המתקן גם 2 שלדות דאונהיל [ללא גלגלים]

וזה החזיק את הדרך לחרמון בגאווה :)

UNO TURBO - יש לך על הגולף במקרה מדבקה מאחורה של שבלול וגולף עם 3 חיצים?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא נפגשנו, אני פשוט אוכל במסעדה הקטנה שנמצאת מול TOP RPM :)

אז במקרה ראיתי שם רכב שדומה לסמלון שלך

אני עובד רחוב אחד ליד אז אני מכיר את כל הרכבים שמגיעים לשם

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האם הדגם הנ"ל יתאים ללאון, חסרונות מהותיים? התכנון זה לשים עליו זוג או שניים גג.

http://groupdeal.co.il/team.php?id=5820

אני בדרך לקנות את הTREK 3700 או את הGT AVALANCHE זנב קשיח, כאופני כניסה לתחום (שבילים,קצת עירוני בעיקר בצפון)

תודה חברים

מניסיון , הTREK אחלה רכבתי עליהן כמה וכמה פעמים גם בדגם הנחות יותר ה-3500.

אבל תחשוב על הKHS ELITE 150 לפי דעתי, לפי מבחן שהיה בווינט הן רמה מעל הTREK TREK יותר ממומתגות פשוט.

אני השבוע מתכנן לרכוש זוג, KHS ELITE 500. גם אופניי כניסה לתחום :)

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין במפץ הגדול? מזל טוב, גם לך יש תאוריה דמיונית. :-P

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על ההמלצות, אני מקטין קצת את התקציב בשביל המנשא, עד 400 שח (אם היה זוגי היתי לוקח את של SARIS אבל יש או סינגל או לשלושה זוגות ב850 שח)

מצאתי ביינתים את זה של HOLLYWOOD

http://www.pedalim.com/Product.asp?Pid=939030&Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=57

בעניין האופניים, קראתי פה מספר פוסטים ועוד קצת חומר ברשת + ניסתי לרכב ליד החנות בכמה זוגות כולל AVALANCHE 4

ואני נוטה לכיוון גלגל 29" , הרגשתי עליו אחרת, יותר יציב יותר מהנה, קשה להסביר עד שלא מנסים. (ראיתי שגם FALOU בחר אותם בסוף ולא רק שלא מצטער אלא גם ממליץ)

עשיתי קצת חיפושי יד 2 , אין מציאות יותר מדי (כל המחירים כמעט מעל 2000 , אני 182 אז 17.5 לא מתאים). חדשות אפשר לקחת ב2200 (של GT או HARO, אם אצליח להשיג מחיר טוב על הTREK WAHOO גארי פישר אז כנראה שאקח אותם).

Mlur תודה, אבל פתח תקווה בעיה להגיע, גג ת"א ליד העבודה

אגב אומרים שעדיף קרוב לבית לטיפולים, אז אם לא אמצא מחיר ממש אטרקטיבי בת"א , אלך על חדש בחיפה (רוזן מינץ או מצמן את מרוץ) וחסל.

SEAT LEON TSI 1.2 2012

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבעיה עם GT זה היבואן הגרוע קח את זה בחשבון. במשך 4 חודשים הגעתי פעם בשבוע לחנות הרשת כדי לתקן את אותה הבעיה ועוד כמה שצצו בדרך כולל קסטה שפשוט נשברה במספר רב של מקומות.

העלות הכוללת של כל הנסיעות לתיקון והזמן שלי כבר חצו את קו ה-500 ש"ח וגם דרישה להחלפת האופניי לימון האלה נענו בשלילה והמשיכו להביא אותי כל שבוע לחנות לתיקון עד שהסכימו בסוף לעשות טובה ולהחליף את החלק הדרוש.

וגם היום יש בעיות רק שכבר נמאס לי לנסוע שוב לתקן אז קח את זה בחשבון כשיגיע הזמן ותצטרך לממש אחריות.

some people need a high five

in the face

with a chair

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...