Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברשותנו פולקסווגן גולף אוטומטית שנת 2004. עלינו על סלע - כל השמן נשפך ובעקבות כך - לפי הסבר מוסך היצרן - נהרסו המיסבים. במוסך היצרן המליצו על שיפוץ חלקי (החלפת מיסבים ואגן שמן) ואם לא יצליח שיפוץ מלא. הם רוצים על כך המון כסף. מישהו יכול להמליץ על מוסך אמין וטוב בתל אביב שיוכל לעשות את העבודה היטב?

תודה

פורסם
מוסך רון בתל אביב.

אין מה לחפש במוסך אחר.

בצע חיפוש וקרא כמה המלצות יש עליו - אני מעפולה ומגיע אליו, אז מי שגר בתל-אביב.......

+1

אין מישהו אחר

קובי

:-)

פורסם

המלצה ראשונה- גרור את הרכב למוסך רון.

המלצה שנייה- עדיף להחליף למנוע מיבוא ולא להתעסק עם שיפוץ חלקי,שאולי ייכשל ויצטרכו שוב לאחר זמן מסויים לפרק שוב את המנוע מהרכב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
הם רוצים על כך המון כסף.

זה לא מכוסה בביטוח?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אצל רון המחיר יהיה שפוי יותר מהחברה- לא יודע בכמה אלפים פחות אבל בכל זאת זה יהיה פער משמעותי.

לגבי כיסוי ביטוחי- בדוק עם סוכן הביטוח את האופציה וגם אם זה יאושר,קח בחשבון תשלום בגין השתתפות עצמית+התייקרות הפרמייה במהלך 3 השנים הקרובות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• ספונסר פורום
פורסם

ממליץ לקשר הצעות מחיר גם מבעלי העסקים הבאים:

1) TG PARTS באזור.

2) איתי מוטורס בחולון.

לא לשכוח להגיד שהגעת מהפורום!

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תודה לכולם

לצערי לא ראיתי את שרשור ההודעות משום מה, לא קיבלתי מיילים מהפורום על כך שפורסמו הודעות. אבדוק את ההגדרות שלי.

בכל מקרה - כרגע האוטו מטופל במימון הביטוח (!!!, לקח לנו זמן עד שעלינו על כך שזה מכוסה) במוסך היצרן. כשהתיקון יסתיים אשמח לעדכן באיכות הטיפול. על המוסך אני מתקשה להמליץ.

תודה!

• תוכן חדש...