Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו הביא לי רמקולים של JBL.

דגם GTP 62, מוזר לא מוצא באתר של JBL.

הקיצר זה רמקולי 6.5" 2WAY.

על הטוויטר יש כזה ריבוע קטן מפלסטיק בצבע כתום שעליו כתוב JBL.

כשאני שומע בעוצמה חלשה הכל בסדר.

כנראה שמאחורי הריבוע הזה יש איזה מנורה

כי כשאני מתחיל להגביר המנורה הזאת מתחילה להדלק ולכבות.

ככל שאני מגביר ככה האור חזק יותר.

דרך אגב, חוברו למגבר וגם כאשר הורדתי את העוצמה להכי חלש במגבר והגברתי ה יחידת ראש זה נדלק.

האם הנורה הזאת אומרת על עומס יתר או אולי זה סתם ליופי?

שומעים יחסית בסדר גם כשהנורה נדלקת.

כתוב בחוברת שהם יכולים לעמוד בעומס של 5-75W האם מדובר בנתון RMS?

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם

איך שאני מבין את התשובה שלך זה שהנורות מזבזות אנרגיה כדי השאנרגיה לא תגיע לטוויטרים ותשרוף אותם.

אם כך האם אפשר לשמוע כך ולהתעלם מהנורות או שיגרם נזק לרמקולים?

מקסים.

פורסם

לפי מה שידוע לי לא יגרם נזק אבל אני מכיר את זה מחברה אחרת אני לא יכול להיות בטוח מה התכנון אצלך, אם זה נועד להזהיר או לא, השאלה כמה בולט זה. אם זה לא כל כך בולט אז אני מאמין שזה לא נועד להזהיר.

פורסם
לפי מה שידוע לי לא יגרם נזק אבל אני מכיר את זה מחברה אחרת אני לא יכול להיות בטוח מה התכנון אצלך, אם זה נועד להזהיר או לא, השאלה כמה בולט זה. אם זה לא כל כך בולט אז אני מאמין שזה לא נועד להזהיר.

עד כמה שזה בולט זה עניין יחסי, לא יכול להגיד.

מתחת לטוויטר יש ריבוע קטן בצבע כתום עם הסמל של JBL. הריבוע בערך ס"מ מרובע, אפילו קטן יותר.

חשבתי שאולי זה ליופי, כמו שיש סאבים אם עיגול כזה מסביב שנותן אור כשיש באסים ....

אני אנסה לעבוד איתם ונראה אם הם ישרפו או לא, כי כשאני מפעיל אותם מבלי שיהיה האור הזה זה נורא חלש וזה לא שווה יותר מידיי.

מקסים.

פורסם

בקרוס של הקומפוננט יש נורה (ולא כל כך קטנה),

ולפי דעתי בדיוק כמו שאייל אמר היא משמשת בתור פיוז,

אך אין מה לעשות - היא כן עומס שמבזבז הספק.

האלפא

פורסם

לדוד שלי במרצדס יש בשני הרמקולים הקדמיים מנורה אדומה שגם נדלת ונכבת אבל אצלו זה לפי הבאס וזה ממש חמוד :) (שאלנו במרצדס וזה ליופי לא לעומס)

פורסם

יש לי רמקולים כאלו (הכוונה jbl). הם אצלי יותר משנה ועובדים רוב הזמן על פול ווליום. המנורה דולקת לפי הבאסים, וזה ככה יותר משנה ועדיין לא קרה כלום אז אתה חופשי יכול להתעלם מזה.

• תוכן חדש...