Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם!!

אני מעוניין ליקנות גי'פ 4 על 4 מעוניין לישמוע המלצות.

בגדול יש לי תקציב עד 45 אלף ,מחפש יחסית חסכוני,טוב ואמין .

תודה מראש לעוזרים!

פורסם

אתה מחפש ג'יפ לשטח קשה או שגם רכב רך יותר יוכל להתאים לך?

כעיקרון בתקציב כזה קח בחשבון שמדובר ברכבים ישנים יחסית ואם מדובר על רכבים שנוסעים הרבה בשטח אז כמובן שיש בלאי ולא מעט פעמים גם קילומטראז' מעט גבוה. אני במקומך הייתי מנסה לחפש ניסאן טראנו חדש ככל האפשר, מדובר ברכב שטח אמין ביותר עם יכולות גבוהות מאוד. כיוון אחר יכול להיות סוזוקי גרנד ויטרה, קצר או ארוך.

בתקציב שלך אפשר גם לקנות רכבי 4X4 שהם קצת פחות מיועדים לשטח, כמו למשל דייהטסו טריוס או רנו סניק 4X4. אלו רכבים שגם כן יכולים לרדת לשטח אבל כמובן שבמידה מוגבלת יותר.

פורסם

שיהי רך אני יותר מעדיף ניתן דוגמא כמו יונדאי טארקן בסגנון הזה יש מה להמליץ

ויש אפשרות לטרייד דין דבר איתי

פורסם

רכב מפנק בעל יכולות לא רעות בכלל הוא האיסוזו טרופר, תתרחק כמו מאש מהמנועי דיזל "החדשים" שלהם, נדמה לי משנת 99 והלאה, עם מנועי הבנזין שלהם אין בעיות מיוחדות כמו עם הדיזלים

אני אישית לא הייתי הולך על ניסאן טראנו, זה לא שהוא רע במשהו הוא פשוט לא מיצטיין בכלום (לפי דעתי) ביחס למיתחרים, אולי במחיר (כחדש זה היה היתרון הגדול שלו) אבל לא ניראה לי שזה כל כך משמעותי שמדובר ברכבים בכאילו סכומים

פורסם

לא ממליץ על טרופר מכמה סיבות:

1. בנזין לא חסכוני אפילו יחסית ליוקון.

2. דיזל 3.0 מנוע בעייתי ביותר - ממליץ אפילו לא לחשוב להתקרב אליו. מנוע 3.1 היה טוב אבל זה בדגם הישן וחזק הוא לא היה.

בתקציב שלך אפשר לקנות יונדאי טראקן, דיזל 2.9, הוא מבוסס על פג'רו. אם קצת להתפשר על שנתון אפשר לקנות לנד קרוזר של טויוטה - רכב מצויין.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...