Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באופן עקרוני אין בו משהו שאני אישית שמתי לב אליו שמצדיק מחיר גבוה משל אחרים. יש שלל אלטרנטיבות בשוק בשלל מחירים נוחים, אני לא מוצא סיבה להתעכב על דגם אחד שדומיו לא יכולים לספק.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

התשובה לשאלה : כן. אתה קונה יקר, וגם מוכר יקר. מה בעיה ?

היתה לי חברה פעם, לפני כמה שנים, עם יאריס 2005, כל שבוע עשתה איזה תאונה או שתיים, ומה ? האוטו נוסע עד היום מצויין.

פורסם

יש דגמים של דיהטסו עם המכלולים של יאריס, למשל YRV ורכב הזה הרבה יותר זול מיאריס המקבילה לשנתון.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

למה?

רכב אמין פשוט אף פעם לא מתקלקל וגם אין מה שיתקלקל,חסכוני 1-17 שוק מצוין קונה ביקר מוכר ביקר,ביטוח וטיפולים זולים,שירות מעולה במוסכים המורשים הכל

אני לא מפסיק להמליץ עליו לאנשים כי הוא באמת מצוין,אני לא סוכן של טויוטה כן :)

TOYOTA COROLLA 2006

VW SUPER BEETLE 1303 1973

SUZUKI JIMNY JLX 2006

פורסם

מהיכרות ארוכת טווח עם הדגם הראשון - אמינות מופלגת, חסכונית בדלק ונוסעת בכלל לא רע.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אני עובד עם מישהי כבר 7 שנים ויש לה יאריס.

הפלוסים ברכב זה האמינות והחיסכון, חווץ מזה אולי הצורה למי שאוהב.

הרכב קשה ולא מהנה.

פורסם
למה?

רכב אמין פשוט אף פעם לא מתקלקל וגם אין מה שיתקלקל,חסכוני 1-17 שוק מצוין קונה ביקר מוכר ביקר,ביטוח וטיפולים זולים,שירות מעולה במוסכים המורשים הכל

אני לא מפסיק להמליץ עליו לאנשים כי הוא באמת מצוין,אני לא סוכן של טויוטה כן :)

איזה גירסה עושה 1-17? 1.0 ליטר ידנית?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יאריס.

מכונית קטנה ועגלגלה.אז מה בעצם תפס את האנשים בה?

היתה לנו שנתיים מהעבודה של אשתי.(אוטומטית לא רובוטית)

אוטו קטן וחמוד.אמינות מושלמת-זה באמת לא פזו רנו פיאט או פולקוסוגן

כאן אין בעיות חשמל,מנוע גיר ,או בעיות שהשד יודע מאיפה הגיעו.

הגיר האוטומטי חי בתחזוקה נכונה כ250K ואולי יותר.

המנוע מסוגל למשוך עד 400K.

למכונית אין טיימינג או צורך בהחלפת מסנן דלק(=תחזוקה נמוכה)

הסחירות בגלל סמל הטויוטה בחזית גבוה.

בקיצור מכונית מצוינת.

האם שווה את המחיר הגבוה? לא.

תראו בחתימה שלי למה.

את האמינות הזאת יש גם לYRV וגם לסריון שעולות פחות.

לכן במקום לשלם כ"כ הרבה על יאריס שני החלופות שהצעתי טובות מאוד.

(כמובן לא לחפש "מציאות" במחיר וללכת על הרכבים שציינתי למעלה שהם לא)

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

זה רכב עם מוניטין אמינות מצוין. אם היית קונה אותו חדש מהחברה, אז כן, שווה.

כיום, כשיש אלטרנטיבות מעולות בשוק, לא רואה סיבה לשלם את מחירו הגבוה.

אגב, אפשר גם פשוט לקנות אותה במחיר נמוך יותר - יש פה פריקים של טויוטה שקנו קורולה ב-15K מתחת למחירון. אולי גם בעלי היאריס מפנימים שהמחיר הזוי ויהיו מוכנים להוריד.

פורסם

בגרסא האוטומטית - כן. הרכב בעל מוניטין אמינות מעולה כול שכן שבטווח המחירים האלה אין כמעט אופציות אוטומטיות אמיתיות(לא רובוטיות) חסכוניות יחסית כמו היאריס.

בגרסא הידנית - ממש ממש לא. יש כול כך הרבה רכבים ידניים שצעירים מהיאריס במספרים שאפילו מגיעים ל-6-7 שנים!( לראיה יש לך מישהו שאוטוטו קונה שברלוט ספארק 2011 באותו מחיר של יאריס 2004)

פורסם

אמינות לא מצדיקה מחיר כזה גבוה.

ברשותי יונדאי אלנטרה משנתון 2005 והיא מציגה אמינות מופלאה שלא ראיתי כמותה ברכבים אירופאים או יפניים מקבילים. מוזמן לראות מה מחירה, ומדובר ברכב משפחתי גדול ומרווח שמאובזר טוב מהיאריס (או שכנראה לא ראיתי את כל הדגמים של היאריס וחוויתי רק דגם ספציפי?)

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
אמינות לא מצדיקה מחיר כזה גבוה.

ברשותי יונדאי אלנטרה משנתון 2005 והיא מציגה אמינות מופלאה שלא ראיתי כמותה ברכבים אירופאים או יפניים מקבילים. מוזמן לראות מה מחירה, ומדובר ברכב משפחתי גדול ומרווח שמאובזר טוב מהיאריס (או שכנראה לא ראיתי את כל הדגמים של היאריס וחוויתי רק דגם ספציפי?)

כן אבל במשך שנים רבות זו הייתה האופציה האוטומטית היחידה בגדלים האלה. מולה יש רק את הפיאט פונטו ספייס בגירסת הגיר הרציף, וכאלה לא נמכרו יותר מדי כי היא תומחרה קרוב מדי ליאריס בזמן אמת - תוסיף לזה את תופעת העדר ואת העובדה שהיאריס נראית יותר איכותית מהספייס מבחינת איכות גימור וכו', ותקבל מכירות נמוכות.

פורסם

לגבי צריכת דלק של יאריס אוטומטית - רחוקה מאוד מה-1:17 שהוזכר כאן. האמת, בחיפה האוטו עשה 1:10, ואולי קצת פחות אפילו.

גם הזריזות של הרכב לא משהו, הרגיש לי די כבד למרות המימדים הקטנים.

• תוכן חדש...