Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

350 מגה פנוי ב S3? איך זה? יש לו 2 GB RAM, אצלי יש 1 ב ONE X ועדיין יש לי יותר מ 300 פנויים בכל רגע נתון.

אין מצב שהמערכת של ה S3 לוקחת כ"כ הרבה...מוזר

Opel Adam S 2017

פורסם
350 מגה פנוי ב S3? איך זה? יש לו 2 GB RAM, אצלי יש 1 ב ONE X ועדיין יש לי יותר מ 300 פנויים בכל רגע נתון.

אין מצב שהמערכת של ה S3 לוקחת כ"כ הרבה...מוזר

אצלי בדיוק כמו שאצלך יש 1gb ram , רק בגרסא האמיריקאית יש 2

פורסם
מחזק את השמן, כל עוד אתה בארץ, WAZE הכי טוב בשבילך.

אלא אם כן אתה נמצא בחו"ל בלי סים מקומי + חבילת אינטרנט, אז IGO זאת האופציה ההגיונית.

בכל מקרה, הנה IGO שמותאם לגלקסי 3, ולכל אנדרואיד ברזולוציה 1280X720 :

http://www.mediafire.com/?e8pk2tl82585bk7

כולל בתוכו מפת ישראל המעודכנת + POI + קובץ מצלמות מעודכן. בשביל להתקין, תחלץ את קובץ הRAR לשולחן העבודה, ותעתיק את התיקיה IGO לשורש הזכרון של המכשיר שלך.

עכשיו בעזרת סייר קבצים מהמכשיר עצמו, כנס לתיקיה ותתקין מתוכה את קובץ ה APK.

אני רק עכשו שמתי לב שיש פס בצד של המסך, אולי אפשר לעשות שהתוכנה תמלא את כול המסך?

פורסם
בקשר למגה הפנוי, זה בסדר...

אנדרואיד זה לא מחשב, אין צורך לסגור משימות פתוחות,

במחשב משימות פתוחות לוקחות זיכרון, באנדרואיד זה רק "מסך אחרון שמור"

לצורך הדוגמא אם אתה גולש ולוחץ על מקש הבית, האינטרנט מפסיק לקחת לך זיכרון מהפלאפון והפסיק להעמיס על המעבד.

אבל כשתחזור לאינטרנט הוא לא יצטרך לפתוח מחדש את האפליקציה, אלא לגשת ביותר מהירות לדף האחרון שהיית בו, כנל משחקים וכו...

אז אל תדאג לזה, הכל בסדר..

בקשר לgps

תחפשו בגוגל שיפור הgps. אנדרואיד

יש כמה שיטות וצעדים לשפר את הקליטה.

רוב השיטות הם למי שיש רוט(גישת מנהל) בפלאפון.

בכל מקרה, אפשר לבחור לווינים שעובדים יותר טוב עם ישראל, ויש מלא מדריכים בנושא,

תנסו ותראו אם זה עוזר

הבעיה זה לא בקליטה אלה בגודל של המסך

• תוכן חדש...