Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופנוע jawa....

bmw ricer
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש פה מישהו שמכיר את האופנוע הזה טוב? כלומר אם יש לו בעיות מיוחדות...מה המהירות הסופית שהוא סוגר...תאוצה מ0 ל100 והאם שווה ליקנות אותו כאופנוע ראשון? לפחות לתקופה של כחצי שנה.... אני יודע שהוא בא עם 350 סמ"ק ואני ראיתי פעם אחד למכירה ב500 ש"ח אז הוא ממש זול ...תודה. והכי חשוב כמובן אם מישהו שמכיר מישהו שמוכר כזה שיצור איתי קשר בפלאפון:

0525953194

פורסם
יש פה מישהו שמכיר את האופנוע הזה טוב?

כן. היו לי שניים.

כלומר אם יש לו בעיות מיוחדות...

לא. הוא רק נתקע כל יום בערך, מיושן, מעשן ומאפן.

מה המהירות הסופית שהוא סוגר...

תלוי באיזה יום, איזה כלי ומהם תנאי השטח.

בגדול - אני מעריך שהכי מהר שרכבתי עליו היה 110+- - וזה הרגיש כמו 210. לא. ממש לא.

תאוצה מ0 ל100
:lol: גדול! אחלה בדיחה.

והאם שווה ליקנות אותו כאופנוע ראשון? לפחות לתקופה של כחצי שנה....
לא.

אני יודע שהוא בא עם 350 סמ"ק ואני ראיתי פעם אחד למכירה ב500 ש"ח אז הוא ממש זול ...תודה.
הייתי נותן לך במתנה, אבל לא בא לי להסתכסך איתך. האחרון שקיבלתי במתנה נסע 4 חודשים, ואז מת - אבל דרש שאעשה לו סוג אחר של טיפול בכל יום.

X

מנהל פורום הקטנועים ב"תפוז"

וגם איש די נחמד...

פורסם

אם אתה רוצה להתמחות במכונאות, קנה אותו...

אופנוע ב 500 ש"ח לא יכול להיות "מציאה"...

קח בחשבון גם את "מיסוך העשן" ושלל הריחות הנילווים שהוא מוציא...

מהירות סופית?? 0-100??? תגיד תודה אם תגיע למקום אליו תיכננת להגיע :-)

ג'אווה הוא אופנוע אמין בכלליות, אבל אחרי עשרות ידיים מאלתרות שנגעו בו, האמינות יורדת...

אם התקציב שלך הוא 1000 ש"ח, לך על זה, אבל אל תאשים אותנו, OK?

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

סבבה הבנתי שזה אופנוע מיושן והכל אבל בשיא הרצינות מעניין אותי כמה הוא עושה מ0 ל100 כי הרי לא הגיוני שהוא לא מגיע ל100 נכון?

ועוד שאלה...אם כבר אתם אומרים שזה אופנוע כל כך גרוע וכל זה....יש סיכוי לימצוא אופנוע שטח 250 סמ"ק או יותר בסכום של עד 2000 ש"ח?

פשוט אין לי סבלנות לחקות 4-5 חודשים עד שיהיה לי כסף לgs500 ואני רוצה משהו זמני לכחצי שנה...

פורסם

OK, ככה: אומנם, אני אולי לא האינדיקציה, כי שלי היה חדש מאריזה (ניקנה ממכרז אחרי שהובא מרוסיה וננטש במכס), אבל עקרונית אין לי משהו רע להגיד עליו. וכן, הוא היה אופנוע הראשון שלי! (דגם 88 הנפוץ ביותר). כן, הוא מעשן. כן, כל הזמן מיכל הדלק שלו בשמן (תערובת, הרי...). כן, מיושן. So fucking what??? אבל הוא עולה גרושים, חלקים שלו עולים גרושים (ואפשר ליקנות/למצוא אחד שלם לחלקים). והוא נוסע לא רע, בסדר?! אני הגעתי אתו ל-150, וממש לא הרגשתי, שהוא הולך להיתפרק! מה שכן - עם המגיני מנוע הענקיים שלו, ממש, אבל ממש בלתי אפשרי "להשכיב" אותו - אל תנסה אפילו! בסה"כ, כח לא חסר לו (כמובן, יחסית לקטגוריה שלו, אני הרי לא משווה אותו ל1100F שיש לי עכשיו), אבל למי שרק מתחיל - לדעתי יש לו מעל ומעבר! החלק היחידי ש"הלך" לי (וגם, כי היה יבש מרוב אחסנה) היו פחמים של דינמו, שעלו 60 ש"ח והחלפתי אותם תוך 5 דקות! טוב, לא נסעתי אתו יותר מדי, סה"כ כמה אלפי קילומטרים, אבל "קרעתי לו את הצורה" בזמן הזה, וזה ממש לא הזיז לו! אה, והתפרק לי האגזוז (גם "מחלה" ידועה), שתי דקות ו-2 "אזיקונים" והכל במקום!

בקיצור, לדעתי בתור משהו שעולה גרושים ול"התחלה" זו אופציה לא רעה בכלל... אבל באמת, שאני לא יודע, איך נוסע משהו, ש"זיינו" אותו במשך כמה שנים...

ועוד דבר - מאד אהבתי את האופנוע שלמדתי עליו - הדגם היותר חדש, Style, נידמה לי, עם בלמי דיסק מקדימה ועוד כמה שיפורים, ההבדל פשות עצום! האופנוע הרבה יותר יציב, יותר נוח, אין מה להשוות! עליו הייתי "הולך" בתור ההתחלה מבלי לחשוב בכלל!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
OK, אני הגעתי אתו ל-150, וממש לא הרגשתי, שהוא הולך להיתפרק!

150 מה?

150 טפ"ש (טיפולים לשעה)?

150 חרמ"ז (דמיין מה זה...)?

X

מנהל פורום הקטנועים ב"תפוז"

וגם איש די נחמד...

פורסם
150 מה?

150 טפ"ש (טיפולים לשעה)?

150 חרמ"ז (דמיין מה זה...)?

למען האמת X, זה נשמע כאילו נפלת על אקזמפלר לא טוב פשוט.

היאווה שלי (יאווה לא ג'אווה) שימשה אותי בזמן הצבא.

סה"כ אז בתקופה הטובה רכבתי עליה מחיפה לכל מיני מקומות בארץ.

למרבה הפלא זה אפילו היה נוח יחסית.

האופנוע הוא פשוט.

נוסע וזהו.

בלמים לא משהו,

מנוע לא מדהים (סיפק אבל בהחלט 140 קמ"ש על השעון בזמן שהוא כבר צרח על מה שהוא יעשה לי מייד אחר כך. לא מימש את האיום שלו).

בולמים בערך. כמו מכונית אמריקאית ישנה. נוח עד לבאמפ רציני.

מחיר בהחלט ללא תחרות.

היום אני כבר לא רואה אותם כמעט. לא שמעתי על יותר מדי מקומות להשיג להם חלפים גם.

אבל לא נורא.

סה"כ בשביל הכסף שלו זה כלי נחמד.

אבל!!!

(יש פה אבל גדול מאוד)

האופנועים נקנו על ידי חברים ללא ממון. מה שאומר שלרוב הם גם לא טופלו.

אישית הייתי בודק אופציות אחרות.

קח בחשבון כי יש סיכוי סביר מאוד שכל עוד תחזיק את היאווה, לא תוכל להגיע לGS בגלל שתקלות מזדמנות יגמרו לך את הכסף לאט לאט (או מהר...)

טיפול פה, תיקון שם והכסף נעלם.

תחסוך יותר.

רוצה משהו זול?

קנה קטנוע.

שים קסדה ותעשה רעשים של ארבע צילינדרים.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

אךךך........זיכרונות:-D

היאווה מודל 88 הייתה האופנוע הראשון שלי (טוב, כולה לפני איזה 5-6 שנים...)

קניתי אותה ב 850 שקל, והחזקתי אותה שנה וקצת ואחר כך מכרתי ב 800 שקל.

דבר ראשון אני חייב לומר כי האופנוע עצמו די חזק! בהתחשב במחירו המגוכך השווה לפיאגו סי. זאת משום שהאופנוע הוא 2 פעימות, 2 בוכנות!

כמו כן, למי שלא יודע לאופנוע הותקנה מערכת צבאית רבת חשיבות אותה אפילו העתיקו לאחר מכן בעת ייצור המרכבת סימן 4:twisted: (כמובן, מערכת מיסוך העשן)

האופנוע בולם גרוע למדי, ואין עירבול שמן אוטומטי.

במשך שנה וחצי האופנוע לא ראה מוסך פעם אחת אפילו, ואת כל הבעיות שהיו (כל שבוע בערך בעייה חדשה...) תיקנתי באמצעות אזיקונים, איזולירבנד ופטיש. ואני לא צוחק.

מהירות מקסימלית על השעון הייתה 140+, מעשית אני מניח בסביבות ה 120. תאוצה חזקה למדי. לא כמו אופנוע 500 מודרני, אך בהחלט נאותה ומספיקה לכלי ראשון...

בקיצור, אחת הקניות הכי כידאיות שהיו לי, ואני משתוקק לקנות שוב אחד כזה, ככה לצד שישכב ליד האקס אר האהוב:inlove:

• תוכן חדש...