Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי את הרכיבים הבאים:

רדיו דיסק

Clarion CZ702

סאב

GT5-1204BR JBL 12 INCH

קומפוננט

morel dotech ovation 6

מגבר

JBL1004

רכב גולף 2005 ׁׁ(mk5)

הקומפוננטים נמצאים בדלתות הקדמיות, ואני רוצה לקנות רמקולים(עדיף שלא יהיו טוויטרים בנפרד) גם לדלתות האחוריות.

אני כמעט בטוח שזה 6.5 אינץ', אם מישהו יודע ויכול לעזור זה יהיה נחמד.

עכשיו אני רוצה לחבר את הרמקולים שיהיו מאחורה לרדיו דיסק, מכיוון שהסאב וקומפוננטים הקדמיים מחוברים למגבר.

על איזה רמקולים אתם ממליצים?

בקשר לתקציב, אני לא יודע מה מתאים בדיוק למערכת אבל אני מאמין שזה לא צריך לעבור את ה1000, גם אם יש משהו ב400 והוא טוב - יתקבל בברכה.

תודה רבה לעוזרים :)

פורסם

הרמקולים האחוריים הם 6.5" , אבל (מניסיון) כל עוד הם לא מוגברים אתה לא תרגיש אותם , וזה יהיה בזבוז משאבים (מי שיושב מאחורה אולי ישמע מהם משהו, אם זו הכוונה שלך)

אצלי יושבים רמקולים בדלתות מאחורה ללא הגברה , ובגלל שהם לא מורגשים בכלל (והם דיי טובים) ,ניתקתי אותם לגמרי (חבל על ההספק שמתבזבז), חשבתי להחליף אותם בסט קומפוננט שזרוק אצלי בארון (מורל חדשים), זה לא שווה את הטרחה.

עצתי אלייך , בכנות, תרד מהעניין ,תשמור את הכסף למשהו חשוב יותר (אולי איטום?)

SCANSPEAK

• תוכן חדש...