Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי מהים ונכנסתי במהירות 60 בערך בבור עם קצוות חדים ,הצמיג התפוצץ ישר ומאז במהירויות 120-140(מעל 135-140 קמ"ש הרעידות מפסיקות) יש רעידות די חזרות בהגה.

עשיתי היום איזון גלגלים אבל לא עזר.

מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

החלפת את הצמיג המפוצץ (כנראה שכן.. לפחות כך אני מקווה :-o).לאחר החלפת צמיגים יותר ממומלץ,לעשות כיוון פרונט,זה קרה גם לי כאשר החלפתי זוג צמיגים,הבחור במכון הפרונטים היה מופתע מבקשתי לכיוון וטען,שיש להחליף צמיגים שוב למרות שהם חדשים לגמרי ושכיוון פרונט לא יעזור אך הוא טעה טעות מרה-הכיוון עזר ועוד איך.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

כמובן החלפתי צמיג לחדש. לאחר שעשיתי איזון גלגלים אצל בעל מקצוע וזה לא עזר אז שאלתי אותי אם כיוון פרונט יעזור והוא ענה שלא :?

פורסם

אחרי שהתפוצץ הצמיג נסעתי לפנצ'ריה הקרובה עם הגלגל הרזרבי,ואחרי הרכבת הצמיג החדש הוא החליף לי ישר בין הגלגל הקדמי לאחורי.

פורסם
נסעתי מהים ונכנסתי במהירות 60 בערך בבור עם קצוות חדים ,הצמיג התפוצץ ישר ומאז במהירויות 120-140(מעל 135-140 קמ"ש הרעידות מפסיקות) יש רעידות די חזרות בהגה.

עשיתי היום איזון גלגלים אבל לא עזר.

מה יכולה להיות הבעיה?

שלום

לבעיה שאתה מתאר יכולות להיות כמה סיבות

ראשית יש לבדוק את הג'אנטים על מכונה ללא משקולות ולוודא תקינות

יש בצע כיוון פרונט לאחר החלפת הצמיגים , ובלבד שהם תואמים לקוד המהירות כפי שקבע היצרן

ניתן להיכנס לאחד מסניפי אוטודיפו כדי לבצע בדיקה מקיפה ולאבחן את הבעיה

בהצלחה

פורסם
אחרי שהתפוצץ הצמיג נסעתי לפנצ'ריה הקרובה עם הגלגל הרזרבי,ואחרי הרכבת הצמיג החדש הוא החליף לי ישר בין הגלגל הקדמי לאחורי.

כוון פרונט לא נכון או חופשים במערכת מתלה והיגוי עלולים לגרום להגברת רעידות, אם כבר קיימת בעיית איזון.

הציעו לך נכונה מספר פעמים, גם לבדוק פרונט וגם לבדוק את הג'נטים.

• תוכן חדש...