Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא רק שריונרים, כל בנאדם שראה קצת שטח בצבא (ברכב כמובן).

לפותח השרשור. אני ממליץ לך לקדים את הטיפול 10,000.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
עם כל הכבוד, אני לא באמת חושב שאפשר להשוות בין פיאט ליונדאי. יונדאי של תחילת שנות ה-2000 לא מצטיינת במיוחד.

אני לא הייתי נוסע בכל מקרה

איפשהוא בין השנים 2002-2004 (לא זוכר את השנה המדוייקת), נסענו עם המשפחה מפ"ת לחרמון, משם ירדנו לכינרת שם היינו 3 ימים של קמפינג, ואז חזרה לפ"ת.

לרכב לא קרה כלום, פרט לכך שהיינו חייבים לעצור באמצע לתדלוק.

הרכב היה מודל 1988, מסוג סיטרואן BX 1.6 אוטומט (מכיר נבלה גדולה יותר מזו?).

בערך 2-3 שנים מאוחר יותר ירדנו מפ"ת לים המלח בסיטרואן ZX מודל 96 1.4 ידני. גם פה הכל היה מעולה למרות רכב מלא ב-5 אנשים, צידנית מלאה וכמה כסאות.

טפל ברכב לפני הטיול, תבדוק לחץ אוויר (גם בספייר! ובכל מקרה, גם אם יש לך ערכת אנטי פאנצ'ר). ושיהיה בהצלחה!

תהנה!

פורסם

לאבי יש עגלה כזאת (2001 יד ראשונה) .

במישור עם מזגן הסחיבה מאוד חלשה.

עליות מים המלח לדעתי יהיו ב40 עד 60 קמ"ש ברוח אופטיפי . כול זאת בהנחה ובתקוה שהגיר לא ירתח וירתיח את המנוע.

ואין מה להשוות למכוניות שנות ה -80 שהיו (סובארו, פיאט 127) , הם היו טובות וחזקות יותר (הספק/משקל

ולרובן היה מאוורר על הדשבורד במקום מזגן ...)

שורה סופית, עם ג'אסטי 1000 ידנית (ישנה יותר) הייתי יורד לים המלח. אבל לא עם אטוס אוטומט.

רענן

פורסם

א. אני חירניק שלא נגע ברכב בצבא ולצערי אני יודע טוב מאוד מה זה טל"ת וטפ"ש...

ב. תודה על כל החיזוקים כאן אני באמת אקדים את הטיפול אטפל בנזילה ונסע לים המלח. eran אני מראש מזהיר זה בשבוע השני של ספטמבר תהיה בהיכון :wink:

פורסם

כשהיייתי חי"רניק לא היה לי מושג מזה טל"ת או טפ"ש.

מומלץ גם לעשות דברים בסיסיים לפני הנסיעה, כמו למלא לחץ אוויר, לוודא שיש מים בוישרים, תקינות הגגלגל הרזרבי והציוד שאיתו מחליפים וכו'...

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...