Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחירי הדלק - עד מתי? 8.26₪ מהחודש הבא!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כ

תחשוב, אם 2 מיליון איש עושים שביתת מיסים, מה המדינה יכולה לעשות?

כמה אתה כבר יכול לעצור? כמה כבר הוצאה לפועל יכולה לטפל בתיקים? כמה

בית-משפט שלום יכול לטפל בתביעות של רשויות המדינה נגד אזרחים?

ברגע שכמות כזאת של שליש מדינה עושה צעד כזה, אתה תראה את בנתניהו

בועט בשטייניץ מכל המדרגות של הכנסת,

אבל איך, תסביר לי איך? 2 מליון איש, מורכבים מהמון המון אנשים 'בדידים'. איך אני בתור אחד מהם - תאורטית - לא משלם יותר מס הכנסה (לשם הדוגמא)? המעביד עצמו הוא זה שמעביר לי את התלוש. זה לא שאני יכול באמת לעשות משהו.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 267
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
צודק, בגלל זה הימ"חים היו ריקים ב2006, בגלל תקציב בטחון שבו נתנו כמה שביקשו.

תקציב הבטחון זה אולי אחד מהדברים הראשונים שצריכים לפתוח אותם לדיון ותחת זכוכית מגדלת של אנשי מקצוע ולא ליצנים מערוץ 2, דווקא בגלל האיומים הבטחוניים הקיימים.

זה שצה"ל, כארגון - לא כצבא - הוא לא הארגון הכי יעיל בעולם זה ידוע. אני רוצה להאמין / לקוות שמטפלים בדבר הזה (אבל אני לא אחזיק את נשמתי). למרבה הצער, עדיין לא התחילו לטפל בשטויות שרצות שם כמו שצריך.

כהערת אגב, אומר שתקציב הביטחון זה לא רק צה"ל (יהיה מעניין לדעת מהו נתח התקציב שהולך לצה"ל בלבד), אלא מוסדות מחקר כאלו ואחרים וכל מיני ארגונים נוספים, שאני מאמין שגם אם יפתחו עליהם דיון, הציבור בישראל לא ידע עליו לעולם.

utsur,.

אתה הניגוד המוחלט של מי שמקים מפעל, מי שממציא דברים, מי שפותח חברת סטארט אפ, מי שמנהל חברה כמו טבע או צ'קפוינט או מקים חברה כמו גוגל שתתרום לחברה האנושית כמו שאתה לא תתרום במשך מיליון מחזורי חיים רצופים. אתה מייצג נבערות מבחירה, בינוניות, ומה שבהעדר תרגום ישיר, נקרא באנגלית "entitlement". אתה חושב שיש לך זכות מולדת לעבודה ולהשקעה של אחרים, בזמן שאתה לא עשית דבר בשביל לשפר את מצבך שלך. אתה מייצג את הבעיה ואם נחזור לתחילת השרשור, את הסיבה שליטר דלק עולה 8.26 ש"ח.

כל מילה בסלע.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
בסדר. מעלים פה, מורידים שם. מסתדרים. ו :bad-word:

:| :| :| :| :|

את מה הוזילו בדיוק???

את מחיר מושבי האסלות מפלסטיק?

נהגים מטומטמים לא מתים, רק מתחלפים...:evil:

"יום רע במסלול עדיף על כל יום טוב במשרד" :twisted:

Megane RS265 Cup, Megane RS250, Mazda3 5D 2L

פורסם
תן דוגמאות חביבי, אל תדבר באוויר.

זה שהרבה מחברים שלך עוזבים זה נחמד, אבל כמה חברים כבר יש לך? 10? 50? 100? בארץ יש 7 מליון אנשים…

ההצעה שלך היא לא למסות טייקונים, אלא לשחוט כלכלית כל מי שמרוויח x שקלים בחודש. זה לא הוגן בשום קנה מידה. אם בנאדם הלך, למד, השקיע ועשה הון - למה לדפוק אותו בכוח? למה שמישהו בכלל ירצה להתפתח במקום שמעניש אותו על הצלחה? אותו אדם לא מתעשר על חשבון אף אחד. הוא מרוויח את כספו ביושר, הרבה יותר מהמתבכיינים שכל מה שהם יודעים לעשות זה לצווח ״צדק חברתי״ בקולי קולות, ע״מ שאותו ברנש יאלץ לממן את העצלנות שלהם מכיסו. כאן אני מסכים עם סריברל קורטקס: קצבאות צריכות ללכת רק למי שמגיע. כל האחרים יכולים ללכת ולחפש. לא לחרדים, לא לערבים, לא לאף אחד שרוצה לשבת בקפה בשינקין ולא)@ן כל היום בעלאק סוציאליזם וצדק חברתי. אין כסף? לך לעבוד. אם עבודה בבניין / נקיון לא ראויה בעיני מאו דהו, מצידי שיחיה ברחוב. הוא לא ראוי לעזרה מהמדינה. קצבאות צריכות ללכת לזקנים, ניצולי שואה, נכים ואנשים שהגיעו לפי פחת על אף שניסו להיטיב את מצבם. ברגע שננתק כל מיני עקשנים מעטיני הרווחה, פתאום יהיה מלא (מלא) כסף למדינה. נוכל לחסל את החוב הלאומי, להוריד מיסים ולא לפגוע לא בביטחון, לא בחינוך ולא בשום דבר חשוב אחר.

מסכים בהחלט עם כל מילה. מדוע שיענישו אדם שעמל והזיע בעבור כספו? מצטער אבל כל עוד אדם עבד ביושר, לא רמס אנשים בדרך לעשיית הונו מצידי שיהיו לו 100 מיליון שקל. זה שאדם עבד קשה והרוויח ועכשיו הוא נמצא במצב כלכלכי מזהיר זה לא אומר שהוא פושע ולכן הוא חייב לחלוק את הונו עם כולם. זהו העולם. הוא מורכב מחרוצים ובטלנים. זה לא הגיוני להעניש את האדם השקול ובעל החזן שעבד קשה למחייתו בכך שנאלץ אותו לחלוק את כספו עם מעוטי היכולת.

אני אעלה פה עוד סוגיה של ערכים וצדק.

בן אדם שמרוויח 5000 ש"ח לחודש לא יכול לסיים את החודש.

100% מההכנסות שלו יוצאות באופן מיידי.

לפיכך, כל מס שיטילו עליו יהיה ירידה מיידית ברמת החיים, שבכל מקרה די נמוכה.

מצד שני, מישהו שמרוויח נטו 50000 ש"ח, לא מוציא כל חודש את 100% מההכנסות שלו, חוסך ובנוסף שומר על רמת חיים גבוהה.

אם נטיל עליו עוד מיסים הוא לא יסבול מזה באותה מידה ואולי אפילו לא יהיה לו אכפת יותר מדי.

אם כך, כשהמדינה רוצה עוד מיסים, לא יותר "נכון" לקחת ממי שיכול באמת לתת במקום לקחת ממי שירגיש כל גרוש וזה יכול להוביל אותו לקריסה כלכלית שממנה הוא יסבול כל החיים?

סליחה על השאלה אבל מה אתה עושה כאן בדיוק?

אני לומד במרחק 40 דקות נסיעה מהבית פלוס נסיעה לעבודה וחזרה בשעות מאוחרות דירה לבד וכלבה...איך לעזאזל אני יכול לממן את זה בתור סטודנט שמרוויח 24 ש"ח לשעה??

הנה פיתרון קטן ופשוט מאוד עבורך. כבר אני אומר לך שאתה לא בנוי להחזיק כלבה בבית וזאת מהסיבה הפשוטה שאתה נמצא רוב היום מחוץ לבית. בקשר לדירה אז הרשה לי לומר לך שאחי בתור סטודנט לשעבר גר במעונות שסיפק לו מוסד ההשכלה הגבוהה שאליו הוא השתייך. אפילו תקבל חדר כושר במחיר מבצע.

או, פטנט שני לגבי הדירה יהיה לחלוק אותה עם שותף. ככה כל ההוצאות מחולקות בין שני אנשים.

אז הנה לך. את הכלב תמסור לקרוב או קרובת משפחה, בקשר לדירה, הפיתרון יהיה לשכור אותה עם שותף או שותפה.

הנה, בעייתך הכלכלית נפטרה. לא צריך את אלון גל בעבור זה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אבל יש אנשים שלא רוצים לגור עם עוד אנשים.

למה בן אדם צריך לקרוע את עצמו בין לימודים ועבודה ואז לוותר על הפרטיות הכי בסיסית שלו ולגור עם בן אדם אחר, רק כדי לשרוד?

אני מקווה שאתה מבין שזה לא תקין, כן?

סליחה על השאלה אבל מה אתה עושה כאן בדיוק?

משתתף בדיון בפורום, כמו כל יום... :roll:

פורסם
לא מספיק לך מנוע V8 דיזל 395 של דטרוטיט? אהבתי אותו יותר ממנוע 350 בנזין.

אין ספק שזה מנוע מצויין עם אופציה לטורבו,

אבל קאמינס עם 12 צילינדר ומומנט בלתי נתפס של משאית זה כבר אופרה אחרת!

אבל יש אנשים שלא רוצים לגור עם עוד אנשים.

למה בן אדם צריך לקרוע את עצמו בין לימודים ועבודה ואז לוותר על הפרטיות הכי בסיסית שלו ולגור עם בן אדם אחר, רק כדי לשרוד?

אני מקווה שאתה מבין שזה לא תקין, כן?

משתתף בדיון בפורום, כמו כל יום... :roll:

מי אנחנו שנכנס לכיס שלו???

בכל אופן, אם אין יכולת לתחזק דירה לבד, אין ברירה מכניסים שותף או נכנסים למעונות,

אתנה לא יכול לאכול את כל העולם, אין לך כסף, אין לך יכולת, אז תסבול כמה שנים במעונות

ותתחפף משם אחרי שתסיים את התואר,

לגבי הפרטיות, בצבא ישנתי עם 30 איש (חלקם מפגרים על כל המשתמע מכך) באותו חור,

אין עם זה בעיה, ומי שלא רגיל שיתרגל! אם אנשים ישנים עם עוד 29 איש בתוך חור מסריח

אז מה זה שותף??? כלום, אפס! בטל בשישים,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

או שמר utsur לא מרוויח כמו שהוא טוען שהוא מרוויח, או שהוא מרוויח את זה בקלות רבה כלכך שהוא מוכן לוותר על רווחתו עצמו ורווחת ילדיו בשביל להעניק את הרווחה הזו למדינה. זו לא התנהגות רציונלית ולא התנהגות טבעית, ולכן הוא כמובן מיעוט בקרב בעלי ההכנסות האלו.

ושוב אתה טועה, ההתנהגות שלי היא הטבעית ומהשכונה שלי שהיא אחת מהיקרות בארץ האוטובוסים היו מלאים להפגנת המיליון, כך שאני גם לא היחיד במעמדי שחושב כך. דווקא ההתנהגות שלך היא הלא נורמלית, אבל אתה כל כך סוציופת שאתה אפילו לא מבין את זה. חמלה, הוא בסיס אנושי, וההבנה שלא כל אחד חכם כמוני או חזק כמוני יש לי זכות לדרוך עליו, היא מה שאנחנו קוראים אנושיות.

החברה האחרונה שלקחה את הדרוויניזם כבסיס לאידיאולוגיה שלה היא המפלגה הנאצית, רק היא דגלה בשלטון החזק דרך כח, אתה רוצה בשלטון החזק דרך הכלכלה.

פורסם
ושוב אתה טועה, ההתנהגות שלי היא הטבעית ומהשכונה שלי שהיא אחת מהיקרות בארץ האוטובוסים היו מלאים להפגנת המיליון, כך שאני גם לא היחיד במעמדי שחושב כך.

יש הרבה כאלו שגרים בשכונות יוקרה בעזרת ירושות או ההורים. לרוב הם לא מעריכים את קסמי השוק החופשי כמו אלו שעשו את כספם במו ידיהם.

דווקא ההתנהגות שלך היא הלא נורמלית, אבל אתה כל כך סוציופת שאתה אפילו לא מבין את זה. חמלה, הוא בסיס אנושי, וההבנה שלא כל אחד חכם כמוני או חזק כמוני יש לי זכות לדרוך עליו, היא מה שאנחנו קוראים אנושיות.

האם מדיניות המיסוי הנוכחית, שבה העשירון השמיני, התשיעי והעשירי משלמים כ70% מסך המיסים העקיפים והישירים, נראית לך כמו דריכה על החלשים ודוגמא לחוסר אנושיות? מה שמעלה, עבורי, שאלות בנוגע להגדרת האנושיות: האם זהו מצב שבו העשירונים העליונים משלמים 90% מסך המיסים? אולי 99.5%? האם זה מצב שבו החלש (אולי תעדיף שנעבור למונח הדמגוגי "מוחלש"?) מאבד כל אחריות למצבו ונסמך לחלוטין על שולחנו של מי שדאג לעתידו?

אני, בניגוד אליך, חושב שמיסים צריכים לשמש כמקור הכנסה לפעילויות המדינה ותו לא, לא כאמצעי ענישה, חינוך וחלוקה מחדש של ההון.

החברה האחרונה שלקחה את הדרוויניזם כבסיס לאידיאולוגיה שלה היא המפלגה הנאצית, רק היא דגלה בשלטון החזק דרך כח, אתה רוצה בשלטון החזק דרך הכלכלה.

להזכיר לך שהנאציזם זו אידיאולוגיה סוציאליסטית בבסיסה. כזו שדואגת לחלש (הפועל הגרמני) על פני החזק (היהודי העשיר). זו אידיאולוגיה שבה זכויות הפרט לרכוש וחופש נרמסות על ידי צרכי המדינה. אני חושב שהיית יכול להיות כוכב בשיחות הסלון של אושיות המפלגה עם ההצעות הרדיקליות שלך.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אבל קאמינס עם 12 צילינדר ומומנט בלתי נתפס של משאית זה כבר אופרה אחרת!

זה בטוח. רק הבעייה שמנוע הזה כל כך כבד שהוא ישבור לך את הטנדר. ואם כבר 12 צילינדר, אז למה לא דטרויט שתי פעימות עם סופרצ'ארג'ר בעל צליל מדהים. אומנם רק 14 ליטר ורק 365 סוסים, אבל מנוע מאוד נחמד.

אגב, היה לי מנוע 395 עם טורבו - יש לו מומנט מדהים, לא היה צריך לעבור 1500 סל"ד כדי לנסוע נורמאלי כולל העברות הילוכים. מידי פעם כאשר רציתי להאיץ היגעתי ל2000סל"ד. על שלדה 1500 אומנם יש לו מומנט מסורס, אבל על שלדה כמו שלך 2500 יש לו מעל 70 קג"מ מומנט.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מה שמאוד מפתיע אותי הוא שלמרות כל עליה במחיר הדלק יש יותר ויותר רכבים על הכבישים. כבישים מרכזיים עמוסים בכל שעות היום, החל ממוקדם בבוקר ועד מאוחר בערב. אומרים שבגלל חופש הגדול הורים מסיעים את ילדיהם לבילוים למיניהם, אז בזמן שעמדתי בפקק באיילון הסתכלתי מסביב וראיתי ילדים אולי ברכב אחד מתוך 10 בממוצע. במהלך יום עבודה חניות של קניונים ומרכזי קניות מפוצצות ברכבים. כלומר אנשים בוכים שאין להם עבודה, אין כסף, מחירי הדלק גבוהים אבל עדין נוסעים ברכבים. כנראה שמחירי הדלק לא מספיק גבוהים ואנשים שבאמת אין להם כסף נוסעים בתחבורה ציבורית.

בנוסף לדעתי במקומות עבודה צריכות להיות הסעות ולא רכבי ליסינג לכל אחד. תחבורה ציבורית צריכה ליהות זמינה וזולה. כך לא נרגיש עליות מחירי דלק וגם נחסוך יותר כי ולא יהיו עומסים כביש .

*לי יש כרטיס חופשי שנתי לאוטובוסים באזור גוש דן.

פורסם
מה שמאוד מפתיע אותי הוא שלמרות כל עליה במחיר הדלק יש יותר ויותר רכבים על הכבישים. כבישים מרכזיים עמוסים בכל שעות היום, החל ממוקדם בבוקר ועד מאוחר בערב.

אין שום דבר מפתיע בזה. אנשים ממשיכים לחיות, אין שום אלטרנטיבה ברוב חלקי הארץ לרכב הפרטי (עבור רוב האנשים).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
זה בטוח. רק הבעייה שמנוע הזה כל כך כבד שהוא ישבור לך את הטנדר. ואם כבר 12 צילינדר, אז למה לא דטרויט שתי פעימות עם סופרצ'ארג'ר בעל צליל מדהים. אומנם רק 14 ליטר ורק 365 סוסים, אבל מנוע מאוד נחמד.

אגב, היה לי מנוע 395 עם טורבו - יש לו מומנט מדהים, לא היה צריך לעבור 1500 סל"ד כדי לנסוע נורמאלי כולל העברות הילוכים. מידי פעם כאשר רציתי להאיץ היגעתי ל2000סל"ד. על שלדה 1500 אומנם יש לו מומנט מסורס, אבל על שלדה כמו שלך 2500 יש לו מעל 70 קג"מ מומנט.

בגלל זה המנועים האלו חיים לנצח, הם עובדים על טורים נמוכים, השחיקה שלהם כמעט אפסית

אני רואה את זה אצלי עם ה5.7 - אבל נדלקתי חזק על קאמינס

http://www.youtube.com/watch?v=1CYG9sp7Vg8&feature=related דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

הוא לא ישבור את הטנדר, אבל אני חושב שהמומנט שלו יכרסם לי את הגיר

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם
8.15 לייתר דיוק,היה בידיעות אחרונוות אתמול..

הזוי..ואנשים פשוט לא אכפת ...

טעות גדולה בידייך. לאנשים כן איכפת. לאנשים איכפת מאוד שמילארדי שקלים מוזרמים לאוכלי חינם ופרזיטים. אבל מה לעשות, סקס ואלוהים אלה הם הדברים שנמכרים ביותר עוד משחר האנושות.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אתה רומז שתמורת הכספים האלה יתנו למעמד הביניים לשגל מתנחלות דתיות?

מתאים!

אני ראשון על מרגלית הר שפי!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
מה שמאוד מפתיע אותי הוא שלמרות כל עליה במחיר הדלק יש יותר ויותר רכבים על הכבישים. כבישים מרכזיים עמוסים בכל שעות היום, החל ממוקדם בבוקר ועד מאוחר בערב. אומרים שבגלל חופש הגדול הורים מסיעים את ילדיהם לבילוים למיניהם, אז בזמן שעמדתי בפקק באיילון הסתכלתי מסביב וראיתי ילדים אולי ברכב אחד מתוך 10 בממוצע. במהלך יום עבודה חניות של קניונים ומרכזי קניות מפוצצות ברכבים. כלומר אנשים בוכים שאין להם עבודה, אין כסף, מחירי הדלק גבוהים אבל עדין נוסעים ברכבים. כנראה שמחירי הדלק לא מספיק גבוהים ואנשים שבאמת אין להם כסף נוסעים בתחבורה ציבורית.

בנוסף לדעתי במקומות עבודה צריכות להיות הסעות ולא רכבי ליסינג לכל אחד. תחבורה ציבורית צריכה ליהות זמינה וזולה. כך לא נרגיש עליות מחירי דלק וגם נחסוך יותר כי ולא יהיו עומסים כביש .

*לי יש כרטיס חופשי שנתי לאוטובוסים באזור גוש דן.

התחבורה הציבורית היא חינמית עבורי (חייל) ועם הכול, אני מעדיף לקום מדי בוקר מאוחר יותר ולהגיע הביתה יותר מוקדם (זה פינוק), ולא להתקע עם כל מיני נהגי אוטובוס שנוהגים על הפנים (זה כבר לא פינוק, אלא יותר שמירה על החיים שלי), או לאחר לבסיס בגלל שיש מעט מדי אוטובוסים לאותו יעד, ולכן אני מגיע עם רכב, כי תדירות נורמלית לאוטובוסים לבסיס אין, הנהגי אוטובוס מתפרעים כמו לא יודע מה, ואין מספיק אוטובוסים גם אם אגיע בזמן לתחנה המרכזית.

אי אפשר להסתמך פה על התחבורה הציבורית בכלל, היא נוראית, היא גרועה, רכבות ישנות, אוטובוסים ישנים ומתפרקים (נפוץ בעיקר במרכז, פחות בדרום, ולא יודע ממש מה הולך בצפון), חוסר סדר בתחנות מרכזיות, אין רכבות קלות למרות שזה פרויקט שדובר עליו שנים, וכנ"ל לגביי רכבת לאילת שמבטיחים שנים על גביי שנים ולא מקיימים, תעופה פנים ארצית יש לנו מחיפה ותל אביב לאילת ותו לא, ובנוסף להכול - אין תחבורה ציבורית בשישי בערב ועד מוצאי שבת, איך אפשר להסתדר כך? רק עם רכב אישי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...