Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום החלטתי לטפל קצת ברכב, בין היתר לאחרונה באמת שמתי לב שכל האיזור של המנוע מלא שמן, הוצאתי את המדיד שמן שעד לפני שבוע עמד על קו וחצי, ופתאום אני רואה שמפלס הזמן עבר את הקווים כבר מזמן ושהוא מכסה את כל מדיד השמן

עכשיו בעבר אמרו לי שיש לי לחץ שמן גבוה ברכב, וטיפול 10,000 האחרון היה לפני חצי שנה והוא עבר מאז 4,000 חשוב לציין שבטיפול 10,000 הוא ציין שכל החלקים מקוריים וגם המחיר היה בהתאם.

מה התקלה? והאם מותר להמשיך להתנייד עם הרכב ככה?

חשוב גם לציין שאחרי שהאוטו מכובה המפלס חוזר ל1 וחצי והמנוע חם ברמה שאי אפשר להרים את המכסה מנוע

• ספונסר פורום
פורסם

קשה להבין את מה שרשמת.

שמן בודקים רק כאשר המנוע קר, המד צריך להיות פחות או יותר על FULL.

אם יש משמעותית פחות אז יש למלא שמן.

אם יש יותר מדיי אז יש להוציא שמן (ע"י מזרק או במוסך ע"י ריקון ומילוי מחדש).

פורסם
היום החלטתי לטפל קצת ברכב, בין היתר לאחרונה באמת שמתי לב שכל האיזור של המנוע מלא שמן, הוצאתי את המדיד שמן שעד לפני שבוע עמד על קו וחצי, ופתאום אני רואה שמפלס הזמן עבר את הקווים כבר מזמן ושהוא מכסה את כל מדיד השמן

עכשיו בעבר אמרו לי שיש לי לחץ שמן גבוה ברכב, וטיפול 10,000 האחרון היה לפני חצי שנה והוא עבר מאז 4,000 חשוב לציין שבטיפול 10,000 הוא ציין שכל החלקים מקוריים וגם המחיר היה בהתאם.

מה התקלה? והאם מותר להמשיך להתנייד עם הרכב ככה?

חשוב גם לציין שאחרי שהאוטו מכובה המפלס חוזר ל1 וחצי והמנוע חם ברמה שאי אפשר להרים את המכסה מנוע

שלום!

במידה והמדיד מלא עד סופו הדבר יכול לגרום לנזק במשאבת השמן וכו'

לכן יש צורל לנקז באופן מידי ולהביא את השמן למידה הרצויה

ניתן לרכוש שמן לרכב שלך במבצע באוטודיפו

בהצלחה

• תוכן חדש...