Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מחזיק דייהטסו שרייד 98 ידנית...

היום בנסיעה לעבודה (עכשיו אני בעבודה עד 7 בבוקר - משמרת לילה)

נכנסתי לתחנת דלק ועצרתי את האוטו אך לא כיביתי אותו... הלכתי לקנות שתייה, ואני חוזר לאוטו פתאום המד כמעט הכי גבוהה,

כשהגעתי לעבודה חניתי ופתחתי מכסה ופתאום אני רואה שמהראדיאטור יוצא צינור שנכנס לתוך עוד מאגר מים ומשם צינור יותר קטן,

ויוצא מהצינור הזה אדים חמים ורעש של קומקום..

מה זה יכול להיות? והאם להזמין גרר שיקח את האוטו למוסך או לנסוע לבד?

פורסם

אם אתה עכשיו מכניס לסוויץ'? מה הטמפרטורה? בכל מקרה, בבעיות התחממות תמיד עדיף על גרר, אבל אם אתה רואה שהרכב מתקרר והמוסך שלך קרוב, אז אפשר לנסוע ולעצור עד לקירור, ואז שוב לנסוע קצת ולעצור. יכול לחסוך את ההמתנה לגרר.

פורסם

צריך לבדוק האם הוונטה פועלת, לא משנה מה היא סיבת ההתחממות צריך לבדוק שלא התעוות ראש מנוע, כי הוא עשוי מאלומיניום ברכב זה, ונורא רגיש להתחממות.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

יכולות להיות מספר סיבות כמו וונטה שלא ניכנסת לעבודה, רדיאטור סתום ,משאבת מיים שלא מתפקדת כראוי בסל"ד נמוך ועו ועוד..

תעדכן מה ניסגר בסוף.

פורסם

אז ככה באמצע הלילה פתחתי מכסה מנוע, ובדקתי מים ברדיאטור (כשהרכב קר כמובן),

והתגלה שלא היה טיפה של מים..

מיליתי מים, ונסעתי הביתה, היום בלילה (לפני שעה פתחתי עוד פעם מכסה מנוע ושוב אין מים)

ועכשיו אני רואה שכל המים שאני ממלא הם יוצאים כנראה שיש נזילה איפשהו,

(החום מנוע לא עלה יותר)

מהו המחיר של תיקון דבר כזה?

פורסם

לפחות בערך שאני אדע לאיזה הוצאה אני נכנס...

אם זה חור בראדיאטור צריך להחליף את כל הראדיאטור? כולו? הוונטה עובדת, לפי הרעש והיא מקררת כשיש מים...

פורסם

לעיתים ריתוך יכול לעזור וזה יכול להיסתכם גג ב 200 שח. עדיף כבר על הדרך לעשות ניקוי יסודי לרדיאטור שזה עוד בערך 200 שח. אם לא ניתן לרתך פשוט מחליפים רדיאטור.

פורסם
איזה מים אתה שם ברכב?

ואם החור ברדיאטור עצמו כן צריך להחליף.

זה לא נכון. אפשר לרתך ולעיתים אפילו אם החור ממש קטן יש אפוקסים שמחזיקים יופי. אני מכיר דיהו רייסר שנוסעת כבר שנתיים עם חור שמוחזק על ידי אפוקסי ומחזיק מצוין. חבל לזרוק סתם כסף על רדיאטור חדש או חלופי.

פורסם

בעיקרון היתי שם מים ירוקים, אבל בגלל מה שקרה ואני לא מחזיק ברכב מאגר של מים ירוקים

אז שמתי יומים מים רגילים... והינה תמונה מתחת לאוטו מה שקורה...

112.jpg

אני יצלם כמה תמונות של הראדיאטור ומתחת לאוטו..

פורסם
זה לא נכון. אפשר לרתך ולעיתים אפילו אם החור ממש קטן יש אפוקסים שמחזיקים יופי. אני מכיר דיהו רייסר שנוסעת כבר שנתיים עם חור שמוחזק על ידי אפוקסי ומחזיק מצוין. חבל לזרוק סתם כסף על רדיאטור חדש או חלופי.

אני רוצה לראות אותך מרתך בצלעות של הרדיאטור,ואפוקסי זה לא פתרון של ממש,זה פתרון זמני.

אתה חייב לקחת את האוטו למוסך,אי אפשר לדעת למה הרכב התחמם,יכול להיות רדיאטור סתום ועוד 1001 דברים.

עצה שלי במיוחד ברכב הזה כדאי להשקיע בפתרון התקלה,כי הרכב הזה מאוד רגיש להתחממויות.

חבל שילך מנוע.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
אני רוצה לראות אותך מרתך בצלעות של הרדיאטור,ואפוקסי זה לא פתרון של ממש,זה פתרון זמני.

אתה חייב לקחת את האוטו למוסך,אי אפשר לדעת למה הרכב התחמם,יכול להיות רדיאטור סתום ועוד 1001 דברים.

עצה שלי במיוחד ברכב הזה כדאי להשקיע בפתרון התקלה,כי הרכב הזה מאוד רגיש להתחממויות.

חבל שילך מנוע.

למען האמת לא היתכוונתי לריתוך אם הצלעות עצמם ניפגעו אלא יותר לכיוון הדודים שבדר"כ הם מה שניפגעים ורוב הנזילות מהאיזורים שלהם. את הצלעות עצמם לא ניתן לרתך, צודק. :)

• תוכן חדש...