Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שריטות ומעיכות ברכב

magen22
שימו לב! השרשור הזה בן 4127 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

נמאס שאני כל בוקר מוצא על האוטו שלי שריטה או מעיכה שמישהו פתח עליי את הדלת פעם אחרונה שאני קונה רכב חדש זה פשוט מעצבן. גם לכם זה קרה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חפש בפורום - יש עשרות אם לא מאות שרשורים ואלפי הודעות בנושא.

אתה חי בישראל, אחת הבעיות של המדינה היא זלזול בזולת וברכושו. אני לא חושב שיש מישהו שלא נתקל בנזק לרכבו בלי כתובת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אמנם הרכב שלי לא חדש אבל גם אני סובל מזה. לפני כמה שבועות, בזמן שאני יושב באוטו בחנייה, מגיע בן אדם לאוטו שחנה לידי ופותח את הדלת שלו על האוטו שלי בעוצמה. שוב - בזמן שאני יושב באוטו!!! כשהתעצבנתי הוא אמר לי ״מה, זה כולה מעיכה קטנה״.

קטנה זה לא היה. למדתי מבאגירה ובמוסך פירקו חצי מהרכב שלו עד שמצאו את הלחמניות שמצאו את דרכן לאגזוז שלו.

נסה לחנות בין עמודים, או עמוד אחד לפחות. אל תחנה ליד רכבים ישנים ומעוכים (אם בעל הרכב ההוא לא מכבד את הרכוש שלו, גם לא יכבד את שלך), והכי חשוב - אל תחנה ליד מכוניות ליסינג/השכרה!!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ומה אני יגיד על זה ששתי הדלתות (של הנהג והנוסע מאחור) ברכב שלי מלאות שקעים של פתיחות דלתות מהשכנה הבת%^)* שלא אכפת לה מרכוש של אחרים? דיברתי איתה,לא עזר ואני לא יחנה במקום אחר כי זאת החנייה שלי הפרטית, אין מה לעשות כל כך בנידון,רק לאחל לה ל"טוב" שיקרא לה.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני החניתי את הרכב ואצלי מישהו עלה כנראה על הגלל כי הוא היה עקום כלפי מטה(כמו קערה) דפקתי מתוך הרכב וזה הסתדר, אין תרבות שאני יוצא הרכב אני נזהר לא לגעת ברכב שלידי, למרות שיש לי רכב מכוסח.

תגידו יש איזו שיטה שאפשר לתקן תיקוני פח קטנים? אני לא רוצה ללכת לפחח כי לא משתלם ברכב שלי

סיגריה אלקטרונית + מטען ב100 ש"ח, אנא צרו קשר בהודעה פרטית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ומה אני יגיד על זה ששתי הדלתות (של הנהג והנוסע מאחור) ברכב שלי מלאות שקעים של פתיחות דלתות מהשכנה הבת%^)* שלא אכפת לה מרכוש של אחרים? דיברתי איתה,לא עזר ואני לא יחנה במקום אחר כי זאת החנייה שלי הפרטית, אין מה לעשות כל כך בנידון,רק לאחל לה ל"טוב" שיקרא לה.

אני לא מבין את האנשים פה.

מה זאת אומרת אין מה לעשות? לידיעתך ברגע שהיא נגעה ובעצם פגעה לך ברכוש זו עבירה על החוק אם היא לא השאירה פרטים של הביטוח. במקרה דומה שהיה לי, דרשתי פרטים ותיקנתי הכל על חשבון הפוגע. בנוסף הבהרתי לו טוב מאוד שהוא יצא בזול מכל העניין ושכשזה נוגע לרכב אני יכול להיות מאוד-לא נחמד.

עכשיו הוא מחנה לפחות 5 חניות אחרי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אמנם הרכב שלי לא חדש אבל גם אני סובל מזה. לפני כמה שבועות, בזמן שאני יושב באוטו בחנייה, מגיע בן אדם לאוטו שחנה לידי ופותח את הדלת שלו על האוטו שלי בעוצמה. שוב - בזמן שאני יושב באוטו!!! כשהתעצבנתי הוא אמר לי ״מה, זה כולה מעיכה קטנה״.

קטנה זה לא היה. למדתי מבאגירה ובמוסך פירקו חצי מהרכב שלו עד שמצאו את הלחמניות שמצאו את דרכן לאגזוז שלו.

נסה לחנות בין עמודים, או עמוד אחד לפחות. אל תחנה ליד רכבים ישנים ומעוכים (אם בעל הרכב ההוא לא מכבד את הרכוש שלו, גם לא יכבד את שלך), והכי חשוב - אל תחנה ליד מכוניות ליסינג/השכרה!!!

באמת עשית את זה?

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוקיי אז יש לי פתרון לכולם:

יש לי שכן שיש לו שריטה חזקה(בראש) לגבי הרכב שלו,

לוקח לו להחנות את הרכב שלו במשך חצי שעה בשביל שהאוטו ישב בצורה מדוייקת בחנייה,

אבל זה לא העניין,העניין שיש לו ספוג מגנטי כזה שהוא מניח על הדלתות מתי שהוא חונה את הרכב,ואז שרכב לידו פותח את הדלתות,

אז יש לו מגן,

מכיוון שאני לא ליד הבית לשאול אותו,

מצאתי משהו דומה ורעיון מאוד טוב שאפילו אני חושב לרכוש לעצמי.

המגנים האלו עובדים על אותו הרעיון,מגיעים 2 מגנים מחוברים בכבל ברזל יחדיו,

אשר מתמגנטים לרכב ומגנים מפתיחת דלתות על הרכב,

עכשיו לפני שאנשים קופצים ואומרים שאפשר לגנוב את זה,

יש לזה מין צופציק כזה שמחבר בין שניהם,שכאשר אתה מניח את זה על הדלת אתה מכניס את הצופציק הזה לתוך הדלת,וזה ננעל עם הרכב,כמובן שאם מישהו יבוא עם פלייר או משהו כזה אז הוא יצליח לפתוח אבל זה כבר משהו אחר.

בקיצור זה יכול להיות רעיון טוב לכל מי שהשכנים שלו בעלי רכבי ליסינג שלא אכפת להם מאף רכב כולל לא שלהם..

קוראים לחברה CMG Door Defender

בהצלחה!!

2_lg.jpg

car-door-protection-3.jpg

הלו הלו! חשבתי שמדברים עלי,איך התחת של יוסי התחיל לככב כאן?

:shock:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רעיון נחמד הcmg,אבל הוא יותר מידי ״תגנבו אותי״,לדעתי הפיתרון הבאמת יכול לעבוד הוא שהיצרנים ידביקו את פסי ההגנה לא באמצע אלא למעלה יותר,כיוון שהבעיה בעיקר בפתיחת דלת אחורית,הסוף שלה לא ישר כמו הקדמית.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אפשר גם להוריד סריטות עמוקות עם הדברים האלה ?

זה לא המכשיר שאתה מתכוון אליו שמתקנים איתו מעיכות בפח,

זה פשוט בשביל להגן על פח הרכב כאשר אנשים בלי לב פותחים את הדלת שלהם בחוזקה.

הלו הלו! חשבתי שמדברים עלי,איך התחת של יוסי התחיל לככב כאן?

:shock:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא מבין את האנשים פה.

מה זאת אומרת אין מה לעשות? לידיעתך ברגע שהיא נגעה ובעצם פגעה לך ברכוש זו עבירה על החוק אם היא לא השאירה פרטים של הביטוח. במקרה דומה שהיה לי, דרשתי פרטים ותיקנתי הכל על חשבון הפוגע. בנוסף הבהרתי לו טוב מאוד שהוא יצא בזול מכל העניין ושכשזה נוגע לרכב אני יכול להיות מאוד-לא נחמד.

עכשיו הוא מחנה לפחות 5 חניות אחרי.

שזה פתיחות דלתות השכנה מסירה אחריות, דיברתי איתה על זה היא לטענתה אמרה שזה לא יקרה יותר ובזה זה הסתיים. אני לא יתחיל עכשיו לשחק עם הביטוח כי לא משעמם לי. גם אני מאוד פדנט לגבי הרכב שלי אבל כשאין מה לעשות, אז אין הרבה ברירה אני לא יעבור לחנייה אחרת.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לי היתה בעיה דומה עם שכן, דיברתי אתו בשקט, היה שיפור אבל לא שלם, וגם הרכב שהיה לי היה ישן וחבוט כך שלא יכולתי לעקוב אחר כל מעיכונת. באיזה שהוא שלב פתרתי לו בעיה כלשהי, ומאז שרכשתי רכב חדש הוא לא השאיר ולוא מעיכונת. השכנה שחונה צידו השני של הרכב שלי גם מתמרנת מצויין וגם מוציאה את הילדים ממכונית בלי לגעת ברכבים החונים לידה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4127 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...