Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר רכב שעלה על הכביש ב10\5 וגמע כ40 אלף ק"מ ונמצא עדיין באחריות יצרן

בזמן הבדיקה הדבר המשמעותי היחיד שהבוחן ציין בפני שהוא שומע "רעש ממסרה" במהירות נמוכה שנעלם כשעולה המהירות וציין בדו"ח: "רעש ממסרה"

עד כמה זה רציני? ואולי כדאי לבטל את העסקה?

תודה על העזרה

פורסם

אם זה הדבר היחידי שעלה בדו"ח (שאני מקווה שאתה שילמת עבורו ולא דו"ח בדיקה שהוצג לך) ממש לא הייתי מתרגש, כיסתו"ח רגיל. תתחדש.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

האם הרכב פרטי או שייך לחברת ליסינג /השכרה ?

כדאי לגשת למוסך מורשה,להתלונן על הרעש ושיבדקו את הרכב לעומק.אז גם יאמרו אם זה אמיתי או שטויות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הרכב פרטי, כאמור הוא עדיין באחריות היצרן לכן אלך איתו למוסך מורשה עם בקשה לבדוק את העניין.

מעניין אותי המדיניות של המוסך במקרים כאלה האם הם יטפלו ברעש ממסרה שזה עניין סובייקטיבי.

Jlavi אתה מכיר מכון כזה?

• תוכן חדש...