Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעקבות פטירה פתאומית של מכר עסקי

נהג מתחיל
שימו לב! השרשור הזה בן 4128 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היום נודע לי שאיש הקשר של העסק שלי בבטר פלייס, אייל עזרן ז"ל, נפטר השבוע בפתאומיות בגיל צעיר. הוא השאיר אלמנה ושלוש בנות קטנות.

לא הזדמן לנו לבנות יחסים אישיים הדוקים, אך כמובן שהעברתי את תנחומיי למשפחתו.

בהזדמנות עצובה זו אני רוצה לחלוק אתכם בקשה דחופה - אהבו את החיים ואת הקרובים לכם, הראו זאת כל יום! חבקו ונשקו את אהוביכם כאילו אין מחר!

שיהיה רק טוב,

אודי

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ז"ל, אביו ואבי שיחיו חברים לעבודה, מנוחתו בגן עדן.

"אדם הולך בעולם וחושב ששלו הוא ויחיה בו לדורי דורות" (ספר הזוהר) אנא נצלו את חייכם למעשים טובים, ובהקשר לשרשור הבגידות במיוחד עם האשה והילדים.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אייל ז"ל נפטר בפתאומיות, לא אחרי מחלה קשה או משהו צפוי. משהו פתאומי שיכול לקרות לכל אחד מאתנו, רק יום חמישי בערב ישבנו איתו וביום שישי בבוקר היה ההתקף.

לצערי, אייל לא איתנו מיום שני בבוקר.

אייל היה אדם מדהים, אומרים שכולם משבחים את המת, אבל עם אייל זה לא ככה, פשוט אין משהו אחר להגיד. בחור משכמו ומעלה, באמת אחד האנשים הנדירים.

מילות הפרידה שלי לאייל, כעובד וחבר:

אייל,

בימים האחרונים מצאתי את עצמי לא פעם חושב לעצמי "וואו, את זה אני חייב לספר לאייל!", או על סף תחילתו של החידון הקבוע "איפה אייל? לאן הוא נעלם הפעם?". כמה שקשה לעכל...

כהספד של משה קפלינסקי, "הילדים של אייל" הוא הגדיר אותנו, מה אומר איש יקר? כמה שזה נכון...

בתקופה האחרונה שמשת לי לדמות אב, תמיד חיבקת באהבה, אפשרת לי להרגיש בטחון, שיש מי ששומר עלי ורוצה רק בטובתי לא משנה מה.

באהבה וכאב עצומים, לא נותר לי אלא לקוות שתמשיך לשמור על כולנו מלמעלה...

אוהב אותך,

מאור.

כנראה התמונה הכי עדכנית של אייל, צלמתי אותה באמצע שבוע שעבר, כמה ימים לפני שאושפז.

אייל השמאלי

IMAG0029.jpg

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא רואים את התמונה, ואם אפשר שוב לשאול - איזה התקף? לב? שב"ץ?

(לא ברמה הרכילותית, אני הרי לא מכיר אותו, אלא כי באמת מעניין אותי ברמת הההיפוכונדריה)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לצערנו לאף אחד אין ביטוח. אנחנו יכולים ללכת לישון ולא לקום יותר, ללכת לעבודה ולהידרס בדרך או שסתם תקרה לנו תאונת עבודה.

בגלל זה מאוד חשוב להחזיק קלסר עם כל הניירת החשובה ( ביטוחים, פנסיה, חסכונות, חובות וכו') שכל בני הבית מכירים. אם פתאום נסתלק מהעולם לפחות שליקירנו יהיו חיים יותר קלים.

אולמרט צדק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נהג לילה - קצת סטיה מנושא השרשור - אולי כדאי לפתוח שרשור ייעודי, אבל כדי לפתח את מה שציינת חשוב:

1. להכין צוואה אצל עורך דין.

2. להכין טבלה עם פרטי חשבונות של חסכונות פנסיה, קרנות השתלמות, קופות גמל, ביטוחים וכל מקור כספי שעשוי לשמש שארים. אחד הטורים בטבלה הוא דרך הקשר למוסד בו מנוהל החשבון (מספרי טלפון של סניפי בנק\חברות ביטוח\חברות ניהול קופות גמל וכו').

3. להכין תיק עם כל המסמכים הרלונטיים לחשבונות אלה (רק פוליסות פעילות וכד') שיהיה מוכן לניוד במקרה של צורך בנטישת הבית. ראה מה שקרה שלשם בטבעון. אצלי תיק זה מכיל עוד כמה מסמכים חשובים כגון דרכונים ותעודות סיום של בתי ספר ואוניברסיטה.

4. לעדכן את רשימת המוטבים בכל חשבון פנסיה\גמל\השתלמות - רשימה זו גוברת על הכתוב בצואה או על החלוקה לפי חוקי הירושה, ומקצרת הליכים במקרה שבני המשפחה יזקקו לה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ולהפקיד את הצוואה אצל רשם הירושות (הרשם לענייני ירושה). כך גם אם הקרובים לך לא יודעים שיש לך צוואה - המדינה יודעת.

אגב, חייבים לעשות זאת אישית, עם ת.ז. .

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לנושא הזה יש שירות אינטרנטי. הם יוצרים איתך קשר באינטרוולים קבועים כדי לבדוק שאתה בחיים.

אם אתה לא מגיב תקופה מסויימת, הם מעבירים הודעות שביקשת מראש, ומוחקים חשבונות שביקשת למחוק (מנוי לChix with dix למשל)

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמעט כולנו חיים עם התחושה שהחיים שלנו יימשכו ושנקבל התראה מספיקה על סיומם הצפוי. את ההכרה שזה לא המצב קיבלתי אחרי התאונה שבמזל נשארתי חי. אז נפל לי האסימון שכל רגע יכול להיות הרגע האחרון שלי ושאני חייב לדאוג להשאיר הכל מסודר ליקיריי.

על צוואה ויתרתי כי חלוקת הרכוש שנקבעה בחוק מתאימה לי. הדבר היחיד הוא יפוי כוח לאשתי לגעת בכל הביטוחים/חסכונות/חשבונות שלנו שבמקרה הצורך היא לא תהיה תלויה באף אחד.

ד"א, ברוב קרנות הפנסיה יש פרמייה על פנסיה להורים תלויים במקרה פטירה. מי שאין לו הורים בחיים כדאי שיבטל את הכיסוי כי הוא סתם משלם עליו.

אולמרט צדק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נהג לילה - קרוב לודאי שהליך קבלת צו הירושה יהיה יותר מהיר כאשר יש צוואה. מבחינת העו"ד מדובר בשעת עבודה וכה מאות ש"ח (צריך להכין שתי צוואות - אחת לכל אחד מבני הזוג) וכן לא מספיק יפוי כוח לבן\בת הזוג (שוב - חשובה הסימטריה!!), אלא גם "מינוי מוטבים" בקופות הפנסיה, הגמל וההשתלמות - שכן רישום המוטבים בקרן גובר על הכתוב בצוואה, וכן הליך קבלת הכסף כאשר רשומים מוטבים יותר קצר. בלי רישום מוטבים קבלת הכסף אלולה לארוך זמן רב ולהיות מורכבת.

עוד דבר חשוב ששכחתי להזכיר בהודעה הקודמת הוא סעיף "אריכות ימים" בחשבון הבנק - חשבון בנק נחסם ברגע שאחד השותפים נפטר, סעיף זה מאפשר לבן\בת הזוג להמשיך לפעול בחשבון גם לאחר פטירת בת\בן הזוג האחר. בלי סעיף כזה גם אדם אמיד עלול להשאר זמנית ללא אמצעים זמינים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כשאין צוואה יש עיכוב בקבלת צו ירושה, ויש פתח לכל מיני טוענים לבוא לבימ"ש ולעכב חלוקת הנכסים בתואנות שונות.

לא מומלץ.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שאבא של אישתי נפטר, חצי שנה לפני ממחלת הסרטן, הוא הכין קלסרים אם כל מה שהולך להיות אם הכסף, אם הירושה,

אם כל מה שיש בבית, וממש כל הסיסמאות של המחשב, וכל העסקים שהיו לו ואם מי הוא היה בקשר, הוא הושיב את כולנו (אותי אישתי

אחות של אישתי אם בעלה וכמובן אמא של אישתי) אם הקלסרים ואם הצוואה והסביר לנו הכל.

זה עזר לאמא של אישתי המון, כי אף פעם לא נהלה שום דבר בצד הפיננסי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מאחר והמידע הזה הוא לא שלי לחלוק, אני אשמור על פרטיותו של אייל ז"ל ומשפחתו.

למי שלא ראה את התמונה, הנה היא במקור אחר.

אייל השמאלי וכמה מחברי הצוות על רקע המשרד שלי...

imag0029g.jpg

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...