Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אצלי זה תלוי בעיקר בהפתעה מהרכב ביחס למה שמבחינה אובייקטיבית אפשר לצפות ממנו בלי היכרות מוקדמת. לכן, הרכבים שעד היום הכי ״הפתיעו״ אותי ונשארו חביבים עלי היו הרובר 25, והגולף 160. ברור שאני מתאהב מחדש בgti כל פעם שאני נותן קיק, אבל ממנה ציפיתי להיות מהירה :-)

אתה היוצא מן הכלל... הגעת אל הנחלה 8)

רצית כוח, קיבלת, והוא ממשיך להלהיב אותך.

אשריך!

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

השאלה אם תמשיך להחזיק רכב במצב הזה גם כאשר הוא בן 10 (אבל במצב מצויין) או שתמכור כדי להשתרג בשנתון?

אני רוכש רק מכוניות חדשות, כך שרכב בן 10 משמעו גם 10 שנים אצלי - ותסכים איתי שזה קצת יותר מידי.

הנוכחית שלי חוגגת בחודש הבא 6 שנים לעלייתה אל הכביש ואין לי שום סיבה עניינית להחליף אותה כרגע. כאן גם מונחת התשובה לשאלה שלך, הגיל לא משנה לי דבר ורכב בן 10 שמור וטוב יכול בהחלט להמשיך לשרת - אם הוא נרכש כמשומש, ועדיין לא מיצית את ההנאה ממנו.

פורסם

ואני נזכרתי איך ביליתי כ11 שעות במחיצת ספייקר C8 פתוחה, זה אוטו שהוא חלום עבורי ואני יודע שגם כשארכוש כזה לא יהיה מיצוי כי זה לא אוטו אלא יצירת אומנות :)

haters will hate

פורסם
ואני נזכרתי איך ביליתי כ11 שעות במחיצת ספייקר C8 פתוחה, זה אוטו שהוא חלום עבורי ואני יודע שגם כשארכוש כזה לא יהיה מיצוי כי זה לא אוטו אלא יצירת אומנות :)

בנצי, זה לא פייר - 11 שעות? :-)

תחושה מחשמלת- ידיעה מראש כי לא תגיע לתחושת מיצוי. במיוחד אחרי שטעמת...

spyker: http://www.spykercars.com/aileronspyder/

פורסם
יהיה מיצוי,

מה לעשות, גם אספנים מוכרים את התמונה אחרי אי אילו שנים.

אבל אחלה חלום לחלום!

ת'שמע... כמה שנים זה הבדל מכמה חודשים...

(משפט גאוני, אני חייב להודות)

בכל אופן, אם אתה מסוגל להשאר נלהב/מאוהב לכמה שנים בחלום שמימשת - זה נראה פנטזיה!

• תוכן חדש...